Poka -> RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 (25.9.2013 13:43:54)
|
Jaz pa 4. oktobra moram po zdravila in se mi vse skupaj zares začne 11. 10 tam nekje. Zadnje čase se dogaja ful stvari, od tega, da uvajam nov projekt na firmo, ker kaj mi pa drugeg preostane, glede na to, da nimam službe... Na srečo sem danes videla, da sem pa dobila po meilu datum za razgovor za eno službo in to par km od mene. Tako da sem še lahko potrdila. So mi pa poslali z zavoda, naj se udeležim in sicer je bilo popolnoma drugo delovno mesto, kot bi ga jaz bila zmožna opravljati (bolj jim govorim, da nekaj ne znam, bolj oni svoje... ). Pogledala sem njihovo spletno stran in sem naletela na objavo, da iščejo tud en drug profil. In sem jim poslala prijavo in hkrati ponudbo, da bi pa raje kandidirala za to drugo delovno mesto, za katero se počutim glede na svoje izkušnje, kompetentna... In so me povabili. Sam upam zdaj, da se ne bo vse skupaj preveč prekrivalo. Probala se bom zmenit, da če me slučajno sprejmejo, da se zmenim za zaposlitev šele v novembru, ko bo to mimo... Če bo kaj od tega - sicer pa že to je pozitivno, da so me povabili... Sam ne vem zakaj se počutim tako nesamozavestno, ko razmišljam o tem, da bi mogla delat za neko drugo firmo ali pa vodit kake projekte, medtem ko za svojega, ki sem ga mogla načrtovat od začetka do konca sama in tud speljat ga bom mogla sama in sama poiskat ljudi, v to pa verjamem 200%...
|
|
|
|