|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2014
29.9.2013 11:08:25   
gaya24
Banana_ana js bi sla k dezurnemu ginekologu... Nocem te strasit, sam raje pejt. Nekatere pri takih izcedkih dobijo neke tablete, da ne pride do splava...

Drugace pa.... Jaz sem kot bi me vlak povozil, v nobeni nosecnosti nisem imela slabosti, v tej pa jih imam zdaj ze 4 dni skupaj pa sem sele 6t 1d... Upam, da se ne bo vleklo cel mesec user posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 451
29.9.2013 11:25:45   
MiNNi N
Banana_ana sicer ne spadam v vašo skupino, ampak ti moram povedati, saj sem prejšnji mesec tudi jaz imela takšen problem.
Tudi sama sem zakrvavela, ne premočno, samo krvav izcedek... ampak sem takoj šla do zdravnika, ki pa mi je predpisal tablete in mirovanje, mirovanje in še enkrat mirovanje!
Tako da danes nič delat - sem videla, da nameravaš prat in likat, to bo že počakalo!

No, po našem prejokanem vikendu, smo mi potem v ponedeljek na UZ potrdili, da se je moja user posted image odločila, da ostane z mano user posted image Ne morem povedati kakšno olajšanje in srečo sem občutila!!!
Se mi je pa krvavitev ponavljala, včasih tako močna... da sem komaj preživela ves ta strah! Sedaj sem že cel mesec na bolniški in počivam - občasno grem na kakšen sprehod, vendar nič pretiranega. Tablete moram pa jesti še nekaj časa, dokler ne bo čisto vredu. In pred vsakim pregledom sem v strahu ali bomo slišali srček ali ne. Ampak vem da bo z našo user posted image vse vredu! In komaj čakam, da ga/jo spoznam!!! user posted image

Tako da čim prej do zdravnika, bolje preventiva, kot pa da bi si (bog ne daj) kdaj morala kaj očitati...
Držim pesti!!! Sej verjetno bo vse vredu, ampak ne čakat :)

Pa lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 452
29.9.2013 12:56:30   
banana_ana
Hej!

Sem govorila s svojo ginekologinjo in je rekla da 1/3 noseck krvavi, ce je izcedek roza in ni skoz prisoten in ni bolecin, ni problma. Ne smem seksat in dvigovat stvari pa imet fizicnega napora.

(odgovor članu MiNNi N)
Neposredna povezava do sporočila: 453
29.9.2013 17:40:00   
mika13
Banana, jaz nisem imela nič krvavega izcedka...ampak baje je to normalno, se pa le obrni na ginekologa. Zdaj ti bodo pa vse obleke tako lepo dišale - intenzivno dišijo le po sušilcu, ko pa sušiš na zraku, se mi zdi, da se vonj praha in mehčalca kar hitro razdiši.

Jaz tudi že komaj čakam, da se mi bo buši kaj poznal (in da začutim prve premike) . . . do sedaj pa mojega bušija dobro opaža le pas od hlač. user posted image Sem pa opazila tudi, da se zjutraj zbudim z rahlo poudarjenim trebuščkom, zvečer imam pa več bušija. user posted image

Lepo se imejte se naprej in čim manj slabosti!

Neposredna povezava do sporočila: 454
29.9.2013 17:45:08   
Cassiopeia
Jaz se zbudim čist z ravnim trebuhom, zvečer pa me vse že tišči in se buši kr že pozna. Sem mislila, da sem jaz malo čudna!user posted image

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 455
29.9.2013 18:18:25   
banana_ana
Jaaa, ful disijo, res!!! Cist sem vesela :) se zamenjala sem letno-zimsko garderobo... Zdaj pa ze celo popoldne lezim, trenutno cakam da mi dragi spece palacinke :P

Jutri bom videla koliko imam trebuha, sem cel vikend v trenerki in me nic ne tisci :)

Pa zejna sm skoz!

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 456
29.9.2013 19:04:18   
biskvit
jst vam tud kr skos spremljam odkar sm zagledala 2 črtici:) jst mam pa problem nespečnost, pa hrana mi ne diši preveč, lačna pa skos:)
Forum mi je za družbo in tolažbo, saj še lep čas ne misliva s fantom nobenemu razglašat. Sploh ker me kr mal skrbi zarad krvavitve. Bo več povedala ginekologinja na pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 457
29.9.2013 21:19:33   
DeeD
oj.
prav paše danes poležavanje v tem deževnem vremenu user posted image
js sem zvečer ponavadi ful napihnjena prav že malo štrli ven trebuh, pol zjutraj je pa spet raven.....

(odgovor članu biskvit)
Neposredna povezava do sporočila: 458
30.9.2013 8:32:45   
banana_ana
Dobro jutro!!

Pijem čaj in čakam, da dobim delovni zalet...ampak ga pomoje ne bo v presežkih, ker sem ful slabo spala.

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 459
30.9.2013 8:33:18   
nony
Dobro jutro :)

Jaz se še vedno borim s temi slabostmi in probavam kaj bi mi jih omililo...bruhala še nisem se počutim pa tako zanič,da je kr groza...ne vem kako bom danes delala če mi bo tako slabo,ker tele moje slabosti niso samo zjutraj ampak čez cel dan...

Jaz bi kašen dan tudi kar povedala vsem doma, da mi nebi bilo več treba skrivat po drugi strani bi pa rada zdržala vsaj do prvega pregleda...

grem zdej novim zmagam na proti ...moram it malo mojmu pomagat delat...

lep dan vam želim :)

Upanje ostaja....

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 460
30.9.2013 12:45:44   
banana_ana
Kje ste punce...a ste že vse na FB? :(

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 461
30.9.2013 13:16:53   
DeeD
evo mene user posted image
js sem že dva dni brez slabosti in sem ful vesela upam da bom zdej končno začela uživat !!
drugače pa morem it ponoči vsaj 2x na wc...joj kako mi gre na živce to vstajanje. pa ful sem žejna..

< Sporočilo je popravil DeeD -- 30.9.2013 13:17:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 462
30.9.2013 13:22:39   
banana_ana

IZVIRNO SPOROČILO: DeeD

evo mene user posted image
js sem že dva dni brez slabosti in sem ful vesela upam da bom zdej končno začela uživat !!
drugače pa morem it ponoči vsaj 2x na wc...joj kako mi gre na živce to vstajanje. pa ful sem žejna..

ooo kok kul je to prebrat user posted image ker sm js tud skoooz žejna in so me že strašil s sladkorno!! lulat hodim pa zadnje 3 dni na 15 min!

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 463
30.9.2013 14:47:33   
nony
ojla...
Jaz tudi skoz hodim lulat..:)

No midva sva danes dopoldne povedala domačim,se kr boljše počutim...sva jim pa ukazala da morajo biti tiho in nobenemu nič pravit...tele moje slabosti mi grejo pošteno na živce pa jih nimam niti še en teden :/...aja otrokom tako naši kot nečakinji še ne bomo povedali :)..
danes moram it po 4 dneh fraj it delat in se mi kar ne ljubi upam da mi ne bo preveč slabo :)

Upanje ostaja....

Neposredna povezava do sporočila: 464
30.9.2013 16:52:46   
banana_ana
Meni je tudi danes neki slabo...ze zjutri se mi je ful spahval, pol sm se pol trojanskega krofa pojedla in je blo grozno, ocitno postano olje. Zdaj je pa ok k sm se najedla.

Mi je oa cedalje tezje v sluzbi sedet, proti koncu dneva ze na pol lezim na stolu, kaj bo sele ko bom mela res trebuh?

Sem pa psihicno mal bolj prijazna okolici in sebi user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 465
30.9.2013 18:00:32   
Cassiopeia
Jaz imam že tri dni samo blage slabosti user posted image , prej pa je blo kr hudo!
Jaz se vam bom na fb-ju pridružla po nuhalni. Komu se moram že javit al kak to naredim? user posted image

BTW, ta dežek je ravno super za poležavanje! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
30.9.2013 19:42:51   
nony
A je ze fb skupina?

Upanje ostaja....

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 467
1.10.2013 6:54:51   
miiška
Jutro punce!

Kako ste kaj?

Meni se vlečejo dnevi do 1. pregleda, še 9 dni... znakov še kar ni nobenih, me to kar malo skrbi, upam da je s pikico vse OK in da še naprej raste. Sem čez vikend za vsak slučaj naredila še en test in je bla ful močna črtica.

Banana_ana super za sušilca :)

Lep dan vsem bajsikam :)

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 468
1.10.2013 7:19:20   
nony
Dobro jutro :)

Miiška jaz imam še celij 14 dni do pregleda...se mi bo kr zmešalo...mi je pa malo odleglo k smo povedali staršem njegovim in mojim :)

Jaz sem že po zajtrku sem ugotovila če zjutraj hitro pojem ni tako hudo čez dan...slabost je sicer še vedno prisotna ma se da preživeti ...tja do kosila mi je najhujše...pol se pa počasi umiri..

Veste kaj me zanima a vam diši kaj posebnega pri hrani...mene je vrgluser posted image o na marmelado pa spoh nisem ne vem kako od marmelade...

Upanje ostaja....

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 469
1.10.2013 8:37:17   
banana_ana
Jutro!!

Joj, zdaj so se pa meni začele slabosti, včeraj cel dan, danes sem se pa tudi že ob 5h zbudila in mogla neki pojest.

miiška nič se ne sekiraj, ful nosečk je k nimajo nobenih znakov...bodi vesela, tele slabosti so res smotane.

jaz imam do pregleda še celih 17 dni!! ravno danes sem sanjala, da sem bila na pregledu user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 470
1.10.2013 8:49:41   
Pikica 80
Ojla user posted image
da se še jaz malo javim, po dolgem času. v četrtek sem bila na prvem pregledu, zgledalo je ok, me pa skrbi ker smo veliki 5 mm, pa naj bi bila že v 7 tednu. Vse pišete kolk ste že veliki, tako da me res pošteno skrbi. Naslednji pregled ima šele konec meseca, joj joj, al se je mesec šele začel. Upam da bo OK. Res sem v strahu, saj sem pri prvi nosečnosti imela splav v 11 tednu, tako da grozni dnevi pred mano. Še dobro da me moj mali škratek čez dan na povno zaposli, da nimam tolk časa misliti. A ve prenašate kaj vaše otročke? Moj je star 14 mesecev, tako je še mali, da ga moram vzeti v naročje in pocrkljati. Mislim da to nebi smelo škoditi škratku v mojem trebuščku. Kaj menite ve?

Uživajte in upam da vam danes ni slabo, jaz se zaenkrat še super počutim, ampak dan je še dolgi
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 471
1.10.2013 9:03:56   
miiška
Pikica80 jaz mam tud enga škrata doma, ki ima 13kg, ki je pred kratkim shodil in sem ga tud do prejšnjega tedna še precej nosila, zdej se pa trudim da čim manj, vsaj doma skoraj nič, ko greva pa ven pa ga morem še včasih nosit. Po moje ni panike, ker si navajena na tako obremenitev, pa če ne pretiaravaš je ok. A ga boš mela med porodniško in nosečnostjo doma?

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 472
1.10.2013 9:06:33   
banana_ana
Zadnjič sem se s sestro pogovarjala in njej je G rekel, da če je nosečnost brez problemov lahko komot dviguje tamalga, in ga tudi je, celo nosečnost pa ni bilo nič narobe.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 473
1.10.2013 12:16:19   
tina202
pikica 80, jaz mislim da te nerabi nič skrbet, ker v 7 tednu naj bi bil velik prib. 7mm, mogoče si ti imela pozno ovulacijo in je to to.
kaj ti je G rekla?

Moje slabosti so se mogoče malo umirile, niso čez cel dan in lahko kdaj kej pojem. Me pa primejo 1x na dan, so pa zato bolj močne.
upam da nam čimprej minejo.

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 474
1.10.2013 12:54:12   
DeeD
miiška ti bodi kar vesela da ni nobenih znakov, ker če te primejo te slabosti je prav grozno, komaj da preživiš dan...vsaj pri meni je blo tko.
Pikica 80 js sem bla v 6t7d na prvem pregledu pa je bil škratek 5mm dolg. zdej imam nuhalno točno čez 14 dni pa bomo vidli kolko je zrastu user posted image
meni so pa ful joške zrastle v zadnjem tednu pa non stop neko blago špikanje čutim al nevem kako bi to opisala točno, drugo pa vse ok

(odgovor članu tina202)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?