|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2014
1.10.2013 13:37:46   
zvezdica112
Ojla bajsike user posted image
Miiska, ne sekiraj se... Tud pri meni je bilo isto kot pri Deed,pri 6t5d je bila moja pikica velika 5,5mm... Smo pa seveda v razlicnih tednih in posledicno pisemo tud o vecjih pikicah...moja nuhalna je cez dva tedna in komi cakam, da damo to skozi.pri meni razen utrujenosti ni posebnih znakov.
Kdaj imate kej namen povedat v sluzbi?!

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 476
1.10.2013 13:56:40   
DeeD
js imam namen povedat nekje konec meseca al pa začetek novembra. bom vidla sproti...ti zvezdica112?

(odgovor članu zvezdica112)
Neposredna povezava do sporočila: 477
1.10.2013 14:03:51   
banana_ana
Joj te slabosti so res hudič! Mene matrajo šele dva dni ampak mam že kr mal dost, ker mi je skoz slabo, sploh ne neha.

Jaz bom v službi povedala po pregledu. Pomoje bo kar slaba volja, ker je sodelavka noseča 14 dni več kot jaz.

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 478
1.10.2013 14:07:41   
zvezdica112
Ja jaz bi tudi rada zdrzala do vsaj nov.,al pa se kej kasnej... Sam mislim da se mi ze kr vidi, tko da upaaam da kdo prej kej ne posumiuser posted image ...bomo vidl! Mislim da si morm mal sirso garderobo omislt... user posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 479
1.10.2013 14:17:45   
banana_ana
haha, jaz sem lih fajn shujšala in mi včeraj sodelavka že rekla, da sem nekam bolj polna. user posted image odpet gumb na hlačah pa zaenkrat še uspešno skrivam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 480
1.10.2013 15:36:20   
Anonimen
Drage user posted image :), tudi pri nas smo naročili maja:)...No vsaj upam da bo use uredu.
Na prvem pregledu sem bila v 6 tednu in se ni videlo drugega kot gestacijska vrečka.....jest sem bla že tega vesela ...saj se je moja prejšna nosečnost končala (izvenmaternična)...
V petek imam zopet pregled in sm vsa na trnih!!!
Drugače sem pa na bolniški že 14 dni in sicer sem imela povišano temperaturo ki mi še sedaj ne pade, neznosne bolečine v jajčniku(tistemu ki ga še imam) tako da jemlem buscopan,
Moram pa reci da je moj trebuh zelo napihnen...no saj ze prej ni bil majhenuser posted image .
Ja nesmem pa pozabit povedat da imam doma že skoraj 2 leti staro princeskouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 481
1.10.2013 19:34:58   
miiška
Jaz sem mislila povedat po nuhalni, to je konec novembra, začetek decembra, družini med praznovanjem mojega rd user posted image No upam da bo vse vredu, da bom lahko takrat povedala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
1.10.2013 20:38:37   
_sonček20_
Jaz bom v službi povedala začetek novembra ko bo nuhalna že mimo. Ampak upam, da bom lahko tok časa skrivala ker se mi že pozna buši. Doma bova pa tudi po nuhalni povedala. Slabosti so še vedno prisotne zdaj vidim kok je bilo fajn v prvi nosečnosti, ko mi je bilo samo 1 teden slabo. Jaz mojo punčko dvigam in nosim zaenkrat še brez problema. Jo pa mislim imet v vrtcu med porodniško ( ne vem kera je že to spraševala). V primeru bolezni bi jo pa imela doma.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 483
1.10.2013 21:17:02   
Cassiopeia
Tista ko dela seznam, naj prosim spremeni moj PDP...ginekolog ga je spremenil na 6.5.

Drugače pa lep pozdrav vsem nosečkam in čestitke novim! user posted image

(odgovor članu _sonček20_)
Neposredna povezava do sporočila: 484
1.10.2013 21:27:53   
Anonimen
Mi2 sva hotla povedat pred nuhalno svetlino...vendar nebova zdrzalauser posted image .Sem tudi na bolniski in usi me ze sprasujejo kako je moje zdravje - ni lahko prekrivatuser posted image .

V prvi user posted image pa so itq že usi vedl še predn sva povedala, ker so kr nekak mel občutekluser posted image , itq sm se izogibala alkoholu na zabavah, zmanšala kajenje(nehala kasneje). Tko da to so znaki ki so povedal mojo nosečnostuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 485
2.10.2013 7:38:25   
nony
Dobro jutro...

MIdva sva pač povedala domačim,ker je res težko skrivat...drugače pa še vedno slabosti včeraj tak glavobol da je bilo kr groza...sem pa zdi da me je zdaj v zadnjih dveh dneh kr napihnilo v trebuh...
Zdaj se grem pa malo pocarkljat potem pa novim zmagam naproti:)

Lep dan vam želim nosečke :)

Upanje ostaja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
2.10.2013 11:48:46   
urskica91
Živjo,

Pa se vam še jaz pridružim:) Predvidevam da bo PDP maja 2014.
V soboto se nama je prikazal izrazit  + user posted image
Jutri imam prvi pregled pri ginekologinji:)upam da bo potrdila +, glede na to da sta bila dva testa prej negativna potem pa zadnji pozitivenuser posted image

Lepo pozdravljene!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 487
2.10.2013 11:57:45   
reglja
...ojla punce....

berem vas kar nekaj časauser posted image user posted image ....sama sem že skoraj mesec dni na bolniški IVF postopek....krvni test je bil pozitiven.....tako da čakava na ultrazvok naslednji teden....midva pa sva povedala že doma in nekaj najboljšim prijateljem...nisva hotela skrivat user posted image user posted image ....upava na vse najboljše...vzameva pa korak po korak....

...vsem želim da bi zagledale magični plusekuser posted image ....

...z nasmehom je vse lažje....

(odgovor članu urskica91)
Neposredna povezava do sporočila: 488
2.10.2013 12:35:52   
DeeD
čestitke vsem novimuser posted image user posted image

evo js sem danes šla dat kri in vodo sem mislila da ne bom preživela ma ni blo tko hudo...hihi

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu reglja)
Neposredna povezava do sporočila: 489
2.10.2013 13:09:06   
purple girl
Pozdravljene nove nosečke in seveda čestitke! user posted image

DeeD sam da si preživela! user posted image Kaj ti je pa dala pogledat? Razen virusnih markerjev, toxo, hepB, pa krvno skupino. A ti je dala tud hemogram oz. osnovno krvno sliko? aja, pa KS še dajo..

Večina ste že dale prvi pregled skozi in kar paše zraven. Čestitke, da so same lepe novičke, da je vse ok. Upam in držim pesti, da bomo do konca skupaj, da bodo naši majčki in majčice zdravi novorojenčki! Js še kr čakam na prvi pregled..še 6dni, takrat bom 8t 3dni. Bana_ana ti tudi še čakaš na pregled, če se ne motim?

Drugače mi je pa še vedno slabo, sicer ne bruham, ampak je slabost čez cel dan. Neprijetno, totalno! Jem pa tisto kar mi zapaše tisti moment, ko me prime lakota. Nimam neke priljubljene hrane. Kaj pa ostale, kaj vam smrdi/diši? (nasplošno al pa hrana)

Lep dan vsem, pa čim manj nosečniških težavic

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 490
2.10.2013 13:44:57   
banana_ana
Ojla punce!!

Meni danes ni tok slabo, hvala bogu, ker delam cel dan.

purple girl ja, jaz ga imam šele čez 15 dni, se mi zdi da se ti dnevi nikamor ne premaknejo.

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 491
2.10.2013 13:52:21   
Anonimen
Ja jest tudi odstevam dneve do naslednjega pregleda v petek:) komaj čakamuser posted image .
Moje počutje je tudi obupno...slabosti ki jih imam čez cel dan-nogoče je malček močneje proti večeru, bruham pa hvala bogu neuser posted image .
Glede hrane pa nemorem rect da mi kaksna stvar posebej diši oz smrdu?!Jem kar mi pase! Tudi v prvi user posted image je bilo tako da mi ni nobena hrana smrdela!
Purple girl tudi jaz imam v Kaminku ginekologinjouser posted image mogoce se kdaj srecavauser posted image

Lep dan se naprej

Neposredna povezava do sporočila: 492
2.10.2013 14:13:34   
purple girl
ojooj ne govor banana_ana, ti maš res še najdl do pregleda. Kok boš takrat noseča? Že men se zid, da me je naročila dost pozno za prvi pregled. Ene pa naročajo že v 6 tednu.. res ni nobenga pravila, ampak kokr se G odloči.

Anonimen, a imaš prvi pregled drug teden? Meni hrana tudi ne smrdi, ampak mehčaleci al pa praški, pa kaki "osvežilci" smrdljivic za prostore.. bljaak! Upam da nam čimprej minejo slabosti. I feel like shit!. user posted image

Anonimen, js mam G v Lj., ker sem priseljena sem, sedaj sem 2 leti tukaj. A ti si s kje tukaj okoli? Nimaš nič napisano, si čist skrivnostna. user posted image A ti je blo v 1. nosečnosti tudi tko slabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
2.10.2013 14:19:17   
banana_ana
takrat bom 10 tednov...sem po eni strani kar vesela, da tako pozno...poznam preveč punc k so ble v 5,6 tednu in še ni bilo srčka in so bile čisto panične, na koncu se je seveda vse ok izteklo, ampak brez vezne skrbi.

jaz sem tudi priseljena lublančanka user posted image

meni nič ne smrdi...mi pa zjutraj proti slabosti najbolj pomaga slanik. Kupim si ga v pekarni na poti v službo in ga do službe počasi zmažem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 494
2.10.2013 14:33:09   
miiška
Jaz tud še nisem mela 1. pregleda, ga imam v sredo čez 1 teden, takrat bom 6t6d. Že meni se vleče, kaj šele tebi banana-ana. ene pa že do nuhalne odštevate, blagor se vam :)

< Sporočilo je popravil miiška -- 2.10.2013 14:34:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 495
2.10.2013 14:40:52   
banana_ana
ja res, blagor se vam. Jaz bom pomoje takrat dobila nasmeh do ušeč in se mi ne bo zbrisal...sam da zvem, da je vse na svojem mestu in ok.

jaz sem danes povedala v službi, šefom, ker sem je tako naneslo, da sem mogla. Delo je tako, da so stranke in morem pit vmes, hodit na wc, ko mi je blo slabo sem še sploh rabila po 5 min pavze...ker pri mojem delu lahko 7 ur skupaj sedim in delam, stranke samo prihajajo in odhajajo... in so ful lepo sprejeli, mi čestitali, nobene slabe volje, res fajn!! sodelavkam pa še nisem.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 496
2.10.2013 14:43:05   
DeeD
purple girl
Pregled hemograma, sladkorna, rdečke, sifilis če sem si prav zapomnila...

glede hrane mi čisto nič ne diši oz. smrdi. edino prej sem imela ful rada zelenjavo zdej jo pa videt ne morem.

ja vidim da imamo čisto drugače te preglede, je res odvisno od G.

Neposredna povezava do sporočila: 497
2.10.2013 14:46:03   
purple girl
user posted image banana_ana, full fajn da so dobor sprejeli v službi. Takoj je lažje, ker veš da bodo razumeli vse kar paše k nosečkam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
2.10.2013 16:45:24   
Manitu
Oj, še ena nosečka srečka tukaj, pdp 10.5!user posted image
Malo presenečena, a zelo vesela, da bomo imeli še drugega dojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 499
3.10.2013 7:10:05   
reglja
...eno lepo dobro jutro vsem skupajuser posted image ...

tudi jaz se ubadam z slabostjo ki se vleče čez cel danuser posted image ....na trenutke pa zelo močna...ampak bruhala še nisemuser posted image ...tako da počivam in komaj čakam na torek ko imam ultrazvok....pdp pa imam 29.5.2014....

...punce a vse delate???ali pa je katera doma od IVF-JA kot jaz.....

....lep dan vsem skupajuser posted image ....pa čimmanj slabosti in podobnih stvariuser posted image

...z nasmehom je vse lažje....

(odgovor članu Manitu)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?