purple girl
|
Pozdravljene klepetulje Meni je vsak dan slabo, sam da odprem oči, že mi je slabo, in to trajaaaa in trajaa...pol ko že res lačna postanem, nekaj pojem in je mal v redu, ampak po ene pol ure spet slabo. Pojem pa pozni zajtrk in pozno kosilo, še to bolj s težavo. Zanimivo pa je, da ne bruham...čeprav sem bila parkrat tik pred tem, ko v ustih čutiš tisto slino... bljaak! Pa vse mi fulll smrdi, prov vse, mehčalec, parfumi, osvežilec zraka, določena hrana... Tudi jaz že komaj čakam na prvi pregled, imam ga v 8 tednu pa nakaj dni. Še 2 tedna. Sam se res vlečeee. Doma še nisva povedala, ker bi blo preveč evforije, in če bi šlo kej narobe, mi bi bilo odveč če bi blo 100 vprašanja, če sem v redu... Počakala bom do pregleda, pol pa ja. Povedala sem v službi, ker sem morala zaradi narave dela. Sicer mi je bilo kar zoprno, ampak sem mogla. Bo že... sicer smo pa pozitivno naravnane, vse bo vse ok., in srečno bomo pripeljale nosečnost do konca. Cubalibre, tam na moja ringaraja klikneš, in si lahko urediš profil. Tud sama sem mal iskala kako se naštela vse skupi. Js sm tud firbčna, tko da bova vprašala že na nuhalni če se bo videlo, kaj se skriva.
|