|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2014
25.9.2013 14:07:59   
nony
Ja sem pozabila označit anonimem...ma ja kar je je user posted image

sej po eni strani je boljše tko user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu Cubalibre)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.9.2013 14:10:51   
Cubalibre
No, sej jaz sem te v bistvu samo pozdravila na novo, ker nisi več anonimna, nisem mislila nič drugega. :)
Eh, kaj pa je lahko narobe, če nisi anonimna?user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.9.2013 14:15:14   
purple girl
Pozdravljene klepetulje user posted image

Meni je vsak dan slabo, sam da odprem oči, že mi je slabo, in to trajaaaa in trajaa...pol ko že res lačna postanem, nekaj pojem in je mal v redu, ampak po ene pol ure spet slabo. Pojem pa pozni zajtrk in pozno kosilo, še to bolj s težavo. Zanimivo pa je, da ne bruham...čeprav sem bila parkrat tik pred tem, ko v ustih čutiš tisto slino... bljaak! Pa vse mi fulll smrdi, prov vse, mehčalec, parfumi, osvežilec zraka, določena hrana...

Tudi jaz že komaj čakam na prvi pregled, imam ga v 8 tednu pa nakaj dni. Še 2 tedna. Sam se res vlečeee. Doma še nisva povedala, ker bi blo preveč evforije, in če bi šlo kej narobe, mi bi bilo odveč če bi blo 100 vprašanja, če sem v redu... Počakala bom do pregleda, pol pa ja. Povedala sem v službi, ker sem morala zaradi narave dela. Sicer mi je bilo kar zoprno, ampak sem mogla. Bo že... sicer smo pa pozitivno naravnane, vse bo vse ok., in srečno bomo pripeljale nosečnost do konca. user posted image

Cubalibre, tam na moja ringaraja klikneš, in si lahko urediš profil. Tud sama sem mal iskala kako se naštela vse skupi. user posted image

Js sm tud firbčna, tko da bova vprašala že na nuhalni če se bo videlo, kaj se skriva.

Neposredna povezava do sporočila: 403
25.9.2013 14:23:10   
nony
Nič ne bo narobe...sem pač bolj mislia da ko bo vse uradno...ma je že dobro tako...

Purple girl...tudi jaz imam še malo manj ko tri tedne do pregleda..noro se bo vleklo...meni full teži skrivat...in še tamali ne vemo kda povedat ali po pregledu ali po nuhalni...ona bo sigurno vse sčvekala ...komaj pa čakam ,da ji povem pomoje bo full vesela ,ker si je želela še bratca oz.sestrico

Upanje ostaja....

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.9.2013 14:25:47   
Anonimen
Jaz sem bolj zaradi tega anonimna, ker jih kar nekaj mojih sokrajank pozna moj nick in ne bi rada, da bi mimgrede ujele tuki gor, dasem noseca... Sem tudi ugotovila, da sta dve prav vohunile v prejsnji nosecnosti za mano...tako, da... Kak mesec bom se anonimna, potem pa se tud js pofockam. Ce bo pa fb skupina pa super, tja se pa takoj prikljucim, mi je tist bolj osebno, ker res vidimo samo tiste, ki smo v skupini. Tuki pa nas lahko bere kdor ima 5 min casa... Mi je pa danes prav slabo in vse mi smrdi... Ma mi ni ne v prvi, ne v drugi... Ocitno gre v tretje rado :))))

(odgovor članu nony)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
25.9.2013 14:28:25   
nony
Jaz sem tudi za fb skupino...povejte,ko bo...user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.9.2013 14:39:08   
purple girl
FB skupina bo super. Jaz sem tudi za, ampak, kot so že omenile punce, po 1. pregledu. Saj morda se že lahko naredi skupina, in se priključijo tiste ki so že dale 1. pregled skozi. Ali kako ste mislile ostale?

Nony, tamala bo sigurno zelo vesela. In pol ko prideš s pregleda samo tamali poveš, pa tebi sploh ne bo treba povedat drugim, ko bo tamala povedala da bo dobila družbo, ker bo tolk vesela! user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.9.2013 14:48:29   
banana_ana
aja, a tako, zdaj ko pa jaz nimam časa ste se pa razpisale user posted image

vam povem mojo štorijo, ko sem povedala nečakom - 6 in 7 let. Enkrat zvoni sestri telefon in ker je ravno pomivala posodo je rekla tamali naj se javi, s tem da tamala še ne zna brat in ni vedela kdo kliče ... in tamala takoj ko je pritisnila tipko, brez živjo ali kdo je, butne ven "veš da bo imela banana_ana dojenčka" .... tako da ja, poveš škratom in lahko zve cel svet user posted image hvala bogu je klicala mami in ne kakšen drug sorodnik, ki še ni vedel.

Neposredna povezava do sporočila: 408
25.9.2013 14:58:50   
DeeD
ciao majčice

ste se ful naklepetale od jutra user posted image

miiška js sem imela prvi pregled 6t7d in se že bil srček....
js za spol ne bom vprašala sicer sem ful firbčna oseba in upam da se mi bo uspelo zdržat do konca!! za ime bo pa problem že vidim, joj nevem kako bova prišla do skupnega...to bo še zanimivo user posted image

Cubalibre- bravo za nick user posted image hihi

tiste k ste že ble noseče kdaj se vam je začel tebušček kazat??

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 409
25.9.2013 15:47:38   
Carmina
Jaz sem pa sedaj več dni precej bruhala user posted image .

Welcome, nove nosečke user posted image

Meni je prvič trebuh zael rasti po 15. tednu. Tokrat pa že sedaj, 8. teden!

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.9.2013 16:23:19   
Čukica
No meni so v prvi nosecnosti rastle bolj joske kot pa trebuh LOL :)
V prvih 4m je sla 1st gor na mesec...groza, brez zajebancije, nisem vedla kam naj jih dam. Upam, da tokrat ne bo tako. Se mi je pa zacel trebuscek kazatnekje v 4m.
Srcek: utrip je bil zdaj ze pri 6t in 1dan. Je pa zanimivo, od ponedeljka do danes je zrastla pikica za dobre 3mm:) imam pogoste uz zaradi krvavitev, zato vem.
Je pa meni tudislabo, odkar jem dabroston, ceprav dvomim da je od tega odvisno. Ni mi slabo samo ko spim iali jem. Ce ne bo hitro ponehalo to bom bajsa zelo hitro:D

(odgovor članu Carmina)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.9.2013 16:23:19   
gaya24
Prva user posted image 16t, druga user posted image v 13t.... Pricakujem, da bo zdej ze v 10t user posted image . Upam, da cimdlje ne, ker ne misliva povedat do nuhalne!

(odgovor članu Carmina)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.9.2013 16:31:23   
gaya24
Evo nony, pa sm se še js zaj....:)))! A gremo na Fb? Bi katera bolj vešča racunalnika naredila skupino ? Pa se potem dodate, ko boste želele

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.9.2013 16:40:14   
purple girl
Čukica, super da pikica tak napreduje in raste. user posted image Jaz sem na istem glede slabosti..ko jem ali spim je ok. Drugače pa non stop. Se pa tudi sama tolažim s tem, da pol vsaj ne jem toliko, ker drugače ne vem kako bo ko ponehajo slabosti, ker se bom zihr mogla kontrolirat, da ne bom na koncu širša kot daljša. user posted image Glede joškic se pa ne pritožujem da rastejo, pustmo to da boljio, ampak...bom mela vsaj enkrat normalno velikost, ker drugače so bolj male. Nisem v pravi vrsti stala ko so talali joškice. user posted image

Očitno se vsaka nosečnost kasneje, hitreje pozna kot prva. user posted image Jaz ne vem, ker sem prvič. Vsaj kolikor pišete mamice z več otročki.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.9.2013 17:25:44   
nony
Meni se je v prvi nosecnosti zacelo poznat tam po 4mesecu....zdaj imam pa obcutek ,da bo videti prej ...sploh zvecer sem vsa napihnjena...

Ta ideja da bi povedala samo tamali in naj ona raznosi po hiši sploh ni neumna ;)..si bomo mogoče res kaj takega omislili....user posted image

Jaz sem zdaj na delu in se mi nic ne ljubi komaj cakam da bo 19.30h in grem domov...potem se pa 4dni fraj k menjamo okno v dnevni in me caka cistka po hiši. ..

Upanje ostaja....

Neposredna povezava do sporočila: 415
25.9.2013 18:15:08   
DeeD
aha torej bo treba še malček počakat na bušija user posted image

js sem bla učeraj zvečer na meji bruhanja in to sam ko sem ležala...in valda še zaspat nisem mogla. pol sem en kreker pojedla in je blo takoj boljše.
joj te slabosti upam da minejo čimprej.....

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.9.2013 19:15:50   
banana_ana
Men se zdi da mam ze 14 dni trbuh, takoj k se je plus pokazal so me zacele hlace tiscat user posted image

Ze drugi dan ta teden mam vrocino :/ vceraj sem bila pa cist ok.

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.9.2013 20:12:32   
miiška
Meni se je v prvi nosečnosti začel poznati trebušček pri ene treh mesecih...ko sem povedala so vsi rekli joj pa res, saj se že opazi. Sem pa bolj suhec.

Mene je pa malo utrujenost napadla, danes bi ob treh že najraje zaspala. to je pa tud edini znak zaenkrat. Upam da se izognem slabostim.

Zdej pa končno posteljaaaa user posted image

Nočko noč

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 418
25.9.2013 21:16:57   
_sonček20_
Prvi pregled je za mano, vse je okuser posted image . Se mi pa trebuh že zdaj pozna pri 8 tednih, ne vem če mi bo ratal še en mesec skrivat. V prvo se mi je poznal po 3 mescih. Slabosti še kar trajajo pa nič mi ne paše jest potem sem spet ful lačna, ah brezveze upam, da to čim prej mine. Sem pa kar malo bolj tečna opažam. Zaenkrat se moj še ne pritožujeuser posted image
Jaz sem za fb skupino ampak se pridružim šele po nuhalni. Za spol bom pa vprašala ker sem čist preveč firbčna. Mislim pa da tokrat ne bom imen vnaprej govorila,ker je čist preveč nepotrebnih komentarjev.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.9.2013 22:16:28   
Cassiopeia
Miiška, jaz rešujem mucke od pranja tako, da dam po pranju boben splahnit in prahec izgine!user posted image Aja, pa jaz sem mela prvi pregled pri 6t3d in je bil srček dobro viden.

Midva boma ziher vprašala za spol, ker sem jaz bolj radovedne sorte in ne bi zdržala. Ime pa boma najbrž skrivala. Je pa res, da upam, da bo punčka, ker so nama enaka imena všeč ... pri fantovskih imenih pa se najino mnenje zelooo razlikuje. To še bo zabavno!user posted image Imate kak filing kakega spola bo otrok? Jaz mislim, da bo pubec!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
26.9.2013 8:23:21   
miiška
Jaz mam enga fanta že doma, pa bi po eni strani mogoče raje punčko, sam glede na to da mam pa za fanta že vse stvari doma pa bi blo bolj praktično če bi bil fant. No sej voziček, avtosedež je na srečo unisex :) Jaz si sam želim da bo vse OK!

_Sonček_20_ super za prvi pregled! Sem ti fouš da si že tok daleč :)

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 421
26.9.2013 8:29:39   
banana_ana
Dobro jutro bajsike!!

nekak tkole je blo zutri user posted image

Oba si bolj želiva fantka, kar ne pomeni, da bova razočarana če bo punčka, samo če bi zbirala bi imela fantka. Za ime je bilo nekaj pogajanja, ker je imel moj tak čuden predlog, da mu nikakor nisem mogla ustrežt, ampak sva zelo hitro našla dva k sta nama všeč, in dva za rezervo, če bi imela slučajno dvojčka user posted image

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 422
26.9.2013 8:31:47   
nony
Dobro jutro user posted image

Mene je pa danes prvič primla jutranja slabost nisem sicer bruhala imam pa full neprijeten občutek v trebuhu in grlu user posted image ...

Mi imamo doma punčko iz tega vidika bi bilo bolje, če bi bila punča bi lahko uporabili dosti njenih stvari,,, potiho si želim pa fanta user posted image
Danes sem fraj in me čaka čiščenje najperj še obisk mercatorja grem pogledat, če dobimo kak začasni poden za potleh v dnevni, ker tega so včeraj kar precej uničili...full sem lena danes ne vem kako bom vse zvozila..

Sonček20 čestitke za pregled :)user posted image

Upanje ostaja....

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 423
26.9.2013 12:02:45   
nony
Kje pa ste danes vse :)...men se nič ne ljubi in slabo mi dela že od zjutraj...en del stanovanja pospravljen zdej moram pa čakat mojega, da bom lahko kej naprej delala...

Upanje ostaja....

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 424
26.9.2013 12:07:47   
banana_ana
Meni se spet tako spi! user posted image dobro da sem sama v pisarni in lahko zeham na ves glas user posted image

danes je zadnji dan sonce, ga bo treba izkoristit popoldne.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?