|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2014
24.9.2013 15:02:10   
banana_ana
tina202 hvala!! Meni ni nič rekla, da morem bit na tešče, sem vprašala, koliko bo za čakat pa je rekla, da sem prva na vrsti. Me je pa spraševala, če imam že narejeno krvno skupino al neki takega, tako da po tem predvidevam, da bo tudi laboratorij.

< Sporočilo je popravil banana_ana -- 24.9.2013 15:13:00 >

(odgovor članu tina202)
Neposredna povezava do sporočila: 376
24.9.2013 15:41:16   
zvezdica112
Oj,banana_ana moj pregled je bil full hitr mim...dolocene stvari me je vprasala ze sestra,dr.me je pretipala,ultrazvok naredila... Ce jo ne bi jst se par stvari vprasala, bi bilo skor da to-to...ma sej itak mi je blo najbol pomembn,da je vse ok. Vode nism dala,tehtal me niso,ne pritiska mi niso merle ..to mi je blo sicer ful cudn... No ja, kri sem sla pa le dat user posted image . Mi je pa sestra dala en kup kr ok brosur pa nasvetov na konc,vsaj neki user posted image .
Cubalibre,drzi se... Upam,da bos cim prej ok!!! Pa dobrodosle nove majcice med nami!!!user posted image user posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 377
24.9.2013 18:35:31   
DeeD
banana_ana - bravo za seznamček user posted image

js grem drugi teden dat kri tko da vam pol kej več povem kako je blo. morem pa it na tešče...

(odgovor članu zvezdica112)
Neposredna povezava do sporočila: 378
24.9.2013 19:08:34   
Cubalibre
Hvala tudi tebi, zvezdica!

Joj, počasi, pa bomo vse dale prve preglede skozi...upam, da bomo vse z dobrimi novicami!user posted image

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 379
24.9.2013 19:47:45   
Cassiopeia
Jaz grem jutri dat kri in moram bit tešča, ker mi bodo pregledali tudi nivo sladkorja. Drugače pa sem pri ginekologu kr čakala .... je bolj star in počasen.user posted image Vprašal me je samo če želim bit noseča in naredil UZ ... nobenih nasvetov al karkoli. Niso mi še dali materinske knjižice, niti merili pritiska ali me tehtali. Me je pa naročil čez dobra dva tedna in če bo vse ok, bom takrat dobila knjižico in vse ostalo. Zgleda, da ima takšno prakso, ker je bilo enako, ko je bila moja sestra noseča.

Aja, pa glede sušilcev... imam kombiniranega, ker enostavno nimam prostora. Definitivno je to boljše kot nič. Če bi lahko izbirala, pa bi definitivno imela raje ločenega.

(odgovor članu Cubalibre)
Neposredna povezava do sporočila: 380
24.9.2013 20:37:35   
Anonimen
Zivjo!

Jaz sem se vceraj narocila in imam datum 16.10, takrat bom user posted image 8t4d. Mislim, da je ravno pravsnji datum. Za nuhalno pa se bom kar k dr. Strahovi narocila, sem bila ze v drugiuser posted image in mi je bilo super pri njej. Drugace pa pri meni ni posebnosti razen ekstremno povecane prsi:))), ali pa se samo meni zdi, ker so drugace bolj male user posted image . Opažan edin, da mi ful pašejo sadni jogurti ali suho sadje v navadnem jogurtu... Drugace nikoli nisrm bila ljubitelj sadnih jogurtov.
Glede susilca... Mi imamo Gorenje ze kar nekaj let, nismo ga se popravljali, dela brez problemov pa dnevno susim stvari not.

Lep vecer,
Anonimna 24.5.2014

(odgovor članu Cassiopeia)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
25.9.2013 7:27:32   
miiška
Dobro jutro punce!
Jaz sem se včeraj naročila na pregled in ga imam šele čez 14 dni. Se mi zdi še ful dolgo. Upam da čimprej mine da vidmo srčka.

Jaz sem ful za FB skupino sam šele po nuhalni, ker bom takrat ostalim povedala.

Glede sušilca pa...mi imamo kombinirano pralno sušilni stroj in ni v vredu, ful uniči obleke, v stroju je skoz en tak droben prah in se ga sploh ne morem znebit, tko da so pol obleke vse prašne. Je tko za rjuhe, brisače, stvari od tamalga, ampak kar nekaj stvari še vedno sušim na zraku. Tko da če se le da en dober samostojen sušilec, pa sigurno se splača malo več dat da nimaš pol uničenih cunj.

Banana_ana HVALA za seznamček, super da nas je že tok veliko :)

Lep dan želim vsem nosečkam :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.9.2013 8:01:17   
banana_ana
Dobro jutro bajsike user posted image (da mi ne bo kera zamerla, to je tko ljubkovalno, ker nam buši raste)

Uf miiška že čez 14 dni imaš pregled? jaz ga imam šele čez tri tedne.

Saj sušilca ne bova ravno najcenejšega vzela, samo z glavo skoz zid se pa tudi ne da it, če ni, ni user posted image

Včeraj sem bila na hokeju, je kar pasalo it mal v svet zvečer, drugače sem ful utrujena zvečer in vidim samo kavč. Včeraj sem šla pa peš do Tivolija, da sem se malo zluftala, pogledala tekmo in zvečer zaspala kot top user posted image

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.9.2013 8:05:23   
Anonimen
Dobro jutro...banana_ana hvala,ker si me dodala na seznamček...

Glede sušilnega midva ga imava že skoraj 4 leta in brez njega si trenutno sploh ne znam predstavljat življenja ...user posted image meni full olajša delo sploh kar se tiče likanja ,ki ga ne maram...

Jaz imam prvi pregled šele 14.10..takrat bom že imela 8 tednov...v prvi nosečnosti sem imela pregled v šestem tednu...sem pa že pošteno neučakana,ker po pregledu bova povedala domačim do takrat bova tiho in je kr težko sploh, ker živimo v isti hiši...

Lep dan vam želim

(odgovor članu miiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
25.9.2013 8:18:08   
banana_ana
jaz bom 8t4d...

svaka vam čast, da ste lahko tiho. Jaz ne morem bit...povedala sem družini in najožjim prijateljem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
25.9.2013 8:49:14   
miiška
Jaz bom za pregled imela 6t6dni, a je to prehitro za srček?

Saj jaz bi tud povedala, se komaj zadržujem, sam se bojim da ne bi šlo kaj narobe in bi mi bilo potem še huje...ne vem...jaz sem taka da če bo šlo kaj narobe mi bo najlažje če noben ne bo vedel. Danes bom edino mogoče eni kolegici povedala.

Neposredna povezava do sporočila: 386
25.9.2013 8:55:35   
banana_ana
Naj bi se že slišal srček, ampak pri moji sestri je bilo prehitro in je bla ful panika...

Ma meni se pa zdi, da tudi če bi šlo kaj narobe bi bili najbližji prvi k bi jim povedala, moj konec koncev ne bi mogel tolažiti sebe in še mene zraven. Širši okolici pa ne povem ravno zaradi tega, ker se jih ne tiče oz. v primeru da bi šlo kaj narobe.

Sicer pa vsak ima svoje mnenje, hvala bogu da je tako.

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 387
25.9.2013 9:17:38   
miiška
Ja itak, vsak po svoje :)

Neposredna povezava do sporočila: 388
25.9.2013 9:37:14   
Cubalibre
Jutro, punce oz. bajsike, kot nas je poimenovala banana_ana!user posted image
Sej mi je kar čudno, da rečem ob tej uri jutro, ampak, ker sem na bolniški, si lahko privoščim.user posted image Moja temp. je danes zjutraj padla že na 37, tako da še malo in bom kot nova..

Punce, kaj nobena izmed vas nima težva z rjavim izcedkom tako kot jaz? Saj ga ni veliko, je pa. user posted image Ne delam panike, ker me sicer nič pošteno ne pika oz. nimam krčev, čutim samo tako rahlo tiščanje, kot verjetno vsaka izmed nas. Na forumih eni ful zganjajo paniko zaradi tega, spet drugi niti malo...se tolažim s tistimi, ki ne delajo panike, čeprav moram priznati, da mi ni vseeno.user posted image Tudi gin. me je nazadnje potolažila ,da se to včasih zgodi, da dokler ni rdeče ali roza barve, da ni panike...tablete so mi tako ali tako že dali, drugega pa ni nič za storiti/pomagati. Narava dela svoje. Upam, da pridem lepo skozi in da bo naslednji petek, ko imam pregled, res kmalu tukaj. Sem včeraj razmišljala o tem, kako ene ful uživajo v nosečnosti...meni sicer ni slabo, ampak uživam pa prav nič ne, ker imam same skrbi/težave.

Lep dan!

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 389
25.9.2013 9:42:27   
zvezdica112
Miska, ne skrbi... Jaz sem imela na 1.pregledu 6t5d in je bilo ok.
Jaz sem tudi mnenja, da bog ne daj,ampak ce bi slo kaj narobe je itak druzina prva,ki ti stoji ob strani. Samo brez panike, vse bomo "pregurale" do maja... Samo pozitivno mislituser posted image

Lep dan bajsike (banana_ana,men je vsec tale naziv) user posted image

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 390
25.9.2013 9:59:54   
banana_ana
Cubalibre jaz tud mislim, da bom začela uživat šele po prvem pregledu.

Sem pa denes tako zaspana!!

Kako pa kej vaši fantje/možje sprejemajo nosečnost? Moj me kar malo preveč pazi in skoraj teži, če dvignem prepolno žlico pri kosilu user posted image

aja, jaz mam danes ful preveč časa v službi in mi je dolgčas...zato tok pišem user posted image

< Sporočilo je popravil banana_ana -- 25.9.2013 10:09:57 >

(odgovor članu zvezdica112)
Neposredna povezava do sporočila: 391
25.9.2013 10:50:19   
banana_ana
nobena mi noče delat družbe user posted image že prav!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
25.9.2013 12:02:58   
Anonimen
Evo jaz pa danes cel dopoldan pohajala...sem šla malo po trgovinah...sem zavila v par otroških in se mi kr meša od lepih stvari,ki jih imajo :)...

A boste ve vpršale za spol otroka...midva bova takoj na nuhalni vprašala :)

Neposredna povezava do sporočila: 393
25.9.2013 12:13:53   
banana_ana
Jaz pa še nič ne zahajam v trgovine, se mi zdi čisto prezgodaj...sem pa že cel ebay okrog obrnila user posted image

midva ne bova vprašala, sva oba takoj rekla da nočeva vedeti, niti imen ne bova nobenemu povedala dokler se ne rodi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
25.9.2013 12:24:39   
miiška
Midva bova za spol vprašala, ker sva oba preveč firbčna. Drugač je meni ful lepo če ne veš in da zveš ko se šele rodi, ampak ne zdržim :) Drugim bova povedala za spol, ime pa ne...tko sva naredila tud taprvič, da je vsaj nekaj presenečenje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
25.9.2013 13:17:35   
Cubalibre
Jaz bom za spol tudi vprašala, za ime pa bova z mojim imela kar težka pogajanja, se mi zdi. Jaz imam to že leta izbrano, njemu pa nič ni všeč. :D Če ga bova okoli povedala, pa ne vem, še nisem razmišljala o temu.
Drugače pa se moj nič kaj drugače ne obnaša do mene (itak je skozi zlat dečko user posted image )...tudi moje sitnosti kej preveč ne odobrava in mi kar pove, da sem tečna ful. user posted image Ah, saj mu ne gre zameriti...bo že preživel. :)

Mene trgovine še nič ne mikajo..ne mislim prav ničesar predčasno nabavljat, niti si ogledovat. Je še polno časa za to. user posted image Trenutno sem v fazi, ko si samo želim, da bi bil 1.pregled pozitiven (da bo vse v redu).

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.9.2013 13:23:58   
Čukica
Jaz bom tudi vprasala za spol. Saj je vseeno kaj bo, samo ba bo fant zdrav:)
Cubalibre glede rjavih izcedko v sem ti pa na os poslala.

(odgovor članu Cubalibre)
Neposredna povezava do sporočila: 397
25.9.2013 13:44:14   
nony
Saj kupavat tudi jaz nimam namena...samo pač malo paše za oči ...

Upanje ostaja....

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 398
25.9.2013 13:46:19   
nony
No pa nisem več anonimna :)...

Upanje ostaja....

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 399
25.9.2013 13:52:25   
Cubalibre
O, nony...user posted image

Jao, jaz em iemla tak problem si nick izbrat...pa vse je bilo že zasedeno. Pa sem pol pač meni ljubo alk. pijačo izbrala. Ja, zlo odgovorno za nosečnico, saj vem. :) Še dobro, da se sicer zelo malo alkoholiziram v svojem življenju..

Kako ste si pa fotke naštelale? Jaz se ful ne znajdem tukaj, pa tista reklama, ki se začne odvijat, ko priletiš na forum, me vsakič poseuser posted image bej prestraši!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?