|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2014
18.9.2013 10:41:56   
Carmina
Če bi katera imela te zapestnice, jih lahko pošljem. Meni ne pomagajo ...

Tudi jaz bom kmalu imela gumb odprt user posted image Tole gre veliko hitreje kot v prvi nosečnosti.

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 326
18.9.2013 15:37:16   
mika13
Fino, da nisem edina, ki že ima težave z preozkimi pasovi, ker sem nekaj brala po forumih, da se je enim trebušček začel kazati komaj v 10., 12. tednu! user posted image

Kako je z zgodnjo morfologijo? Še ve katera kaj o tem? Jaz bom vprašala g. drug teden. Kako ste pa naročene na nuhalno, v katerem tednu?

Kaj pa utrujenost? Ste kaj bolj utrujene? Jaz sem včasih polna energije, včasih pa tako utrujena, da groza. Ne rabim full več spanja, le počitek mi nujno manjka vsak dan po službi. Tako, da to mi nujno pripada.user posted image

Drugače se še vedno počutim super, brez pripomb! user posted image

(odgovor članu Carmina)
Neposredna povezava do sporočila: 327
18.9.2013 19:43:57   
Cassiopeia
Jaz sem se naročila na nuhalno k dr. Strahovi. Sem samo povedala kdaj mam PDP in mi je sama predledlagala datum...oni že verjetno vedo. user posted image Bom pa takrat v 13 tednu. O zgodnji morfologiji nimam pojma. :/
Meni se je slabost malo umirila (še je, ampak ni tak hudo) ...pazit moram vseeno kaj jem... najbolj mi paše suha hrana.
Meni se trebušček tud že pozna in nosim malo bolj ohlapna oblačila, ker ne želim še vsem povedati za nosečnost. Sem mislila povedat komaj po nuhalni, ampak glede na to, da je bil prej moj trebuh raven, je že zdaj vidna sprememba. Zgledam sicer kot, da sem se zredila.user posted image

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 328
18.9.2013 21:13:50   
mika13
Cassiopeia, zgleda da sma obe mislili povedat novico "javno" po nuhalni, pa meni tudi zgleda da ne bo uspelo. Tudi sama sem prej imela čisto raven trebuh, zdaj pa že oba z mojim opazima razliko. :)
Nisem si mislila, da se bo tako hitro poznalo. Imam sodelavko, ki je skrivala do 4.meseca, ker je imela raven trebuh. :)
Nuhalna je baje idealna okrog 12.-14.tedna, tak da so te super naročili. :)
Dobra novica, da imaš že manj slabosti...zdaj jih bo počasi vedno manj!

Uživajte, majčice!

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 329
19.9.2013 8:43:17   
banana_ana
Joj, sodelavka je bila na bolniški dva dni zarad trebušne gripe in jo je šefica skoz gnjavla kdaj pride delat...in zdej je pršla delat, seveda še vedno bolna!!! In jaz naj kaj? pa še tako nemarna je, da si nič rok ne umiva....idealno, da staknem za njo to gripo!

Pa še polna luna je, spala sem pomoje 4 ure.

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 330
19.9.2013 9:03:59   
_sonček20_
Se še jaz malo javim. Zadnje 2 tedna so bile slabosti prisotne cel danuser posted image . Zdaj ko upam da so minile sem pa zbolela. Jaz imam prvi pregled šele v sredo, komaj čakam. Tudi jaz imam problem s kavbojkami in gumbiuser posted image . Še dobro, da sem se že prej majčkeno zredila, tako da upam da bom v službi lahko skrivala do nuhalne. Se pa v drugo že ful prej pozna trebušček. Za zgodnjo morfologijo pa prvič slišim, večkrat vidiš pikico boljše jeuser posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 331
19.9.2013 10:17:45   
DeeD
js bom lih 13.teden ko grem na nuhalno. drugače pa js mislim povedat še kasneje. sem mislila nekje 14-15.teden, če mi uspe skrivat do takrat..
moja slabost en dan je, en dan jo ni

banana_ana upam da ne zboliš

< Sporočilo je popravil DeeD -- 19.9.2013 10:18:25 >

(odgovor članu _sonček20_)
Neposredna povezava do sporočila: 332
19.9.2013 10:59:43   
Cubalibre
Ojla, punce! Vidim, da vse več ali manj uživate. user posted image Sem zelo vesela za vas!user posted image
Jaz pa nisem ravno najboljše razpoložena, vseskozi imam neke skrbi, da bo šlo kaj narobe in do pregleda sta še 2 tedna in meni se takoooo vleče...user posted image Saj vem, da ne bi smela razmišljati o temu itd., ampak si ne morem pomagat. Pa pol me neki pika, pa pol spet nič ne čutim, pa, pa, pa...Sama sebi grem na živce.user posted image
Lepo bodite!

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 333
19.9.2013 11:30:47   
banana_ana
Čist vem kako ti je, mene je zvečer tako trebuh bolel, da sem samo čakala, da bo pricurljalo...in ko sem končno zaspala, sem sanjala da sem dobila menstruacijo. Jaz imam do pregleda še cel mesec user posted image

(odgovor članu Cubalibre)
Neposredna povezava do sporočila: 334
19.9.2013 14:42:23   
Pikica 80
Pozdravljene.

Sem nova med vami. Stara sem 33 let, to je že moja 3 nosečnost. 1. se je na žalost končala v 8 tednu,user posted image doma pa imamo 14 mesecev starega fantička, ki mi pomeni vse na svetuuser posted image . Rok imam po mojih izračunih 12.05. Upam da se tokrat tudi srečno izteče, čeprav me skrbi, ker imam spodaj levo bolečine, zelo me špika. Pregled imam šele naslednji četrtek, tako da bo še mučno do takrat.

Ima še katera špikanje spodaj? Sem pomislila že tudi na izvenmaternično nosečnost user posted image Katera ve, kakšni so znaki?

Bom počasi nehala, da vas ne zamorim.

Vse lepo vam želim :)

Neposredna povezava do sporočila: 335
19.9.2013 15:46:59   
Cubalibre
Dobrodošla, Pikica80!
Jaz ti žal ne znam nič pametnega povedati, razen to, kar sem brala...da je normalno, da te pika. Ampak normalno je baje tudi, kar se meni dogaja (se je zgodilo), pa imam vseeno skrbi. Kakorkoli, tudi tebi želim, da se vse lepo in prav izide.

banana_ana..grozne sanje. Jaz te razumem. Skozi imam občutek, da bo priteklo in samo čakam. Grozni sva s temi mislimi in občutki. Ampak reciva, da bo konec dober, vse dobro!user posted image

(odgovor članu Pikica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 336
19.9.2013 16:06:31   
banana_ana
Ja res smo smotane...namesto da bi bile optimistične, bi bilo sigurno bolj zdravo. Ampak, kaj hočemo, če nas je pa strah.

Mene skoz neki špika, včasih me res, včasih se mi pa zdi, da se mi samo zdi da me neki špika user posted image

Bom mogla pa definitivno omejit tele 12-urne šihte, ker 2x na teden je pa to kar mal huda.

Neposredna povezava do sporočila: 337
19.9.2013 16:07:36   
mika13
Dobrodošla Pikica80!
Meni so najprej sumili na izvenmaternično, tako da sem o tem res ogromno prebrala. Posumijo ti, če imaš bolečine ali če krvaviš. Potem te najprej pogledajo z UZ in opazujejo, če je kje gestacijska vrečka. Tako je bilo pri meni. Ker je niso prepoznali (nekaj so videli, ampak so mislili, da je kakšna tekočina, so me poslali na krvni test, kjer ti izmerijo količino hormona beta hcg. Kri testirajo v roku dveh dni. Če se hcg na drugem testiranju podvoji, glede na prvo vrednost, je maternična nosečnost. Če pa hcg raste zelo počasi ali se celo zmanjšuje, je to pokazatelj izven maternične nosečnosti. Občasno pikanje je normalno, če so pa to prav bolečine, pa pokliči in povej težave, potem te sigurno pogledajo že prej. Jaz bi na tvojem mestu, če ne drugo, sqmo zato, da si potem mirnejša.

Držim pesti, da je vse ok!

Neposredna povezava do sporočila: 338
20.9.2013 6:51:07   
tina202
Dobro jutro!

Da se še jaz javim mal.
V torek sem mela prvi pregled, vse je vredu veliki smo bili 15 mm :) nuhalno imam v 12 tednu. Naslednji pregled pa šele čez 2 mesca.
Slabosti so še prisotne, ampak se na šihtu zamotim :) Upam da nam čimprej minejo te slabosti

lepo se mejte

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 339
20.9.2013 8:46:53   
banana_ana
tina202 v katerem tednu pa si?

hjoj, js mam tako srečo, da mi ni nič slabo....trkam na les.

(odgovor članu tina202)
Neposredna povezava do sporočila: 340
20.9.2013 10:28:33   
tina202
danes je 8 + 2 dni :).. Zakaj

Neposredna povezava do sporočila: 341
20.9.2013 10:31:44   
banana_ana
K me mal zanima v katerem tednu mate preglede, ker jaz ga imam šele v 10...in se mi zdi ful pozno.

(odgovor članu tina202)
Neposredna povezava do sporočila: 342
20.9.2013 11:21:26   
tina202
ja je kr pozno, bi najrajši kr vse takoj zvedla. Drgač pa je normalno. Meni se pa zdi drug pregled tako daleč, komaj čez dva mesca, dobro da je nuhalna umes.

upam da nam čimprej minejo tale čakanja.

Neposredna povezava do sporočila: 343
20.9.2013 11:37:56   
banana_ana
Ja se mi zdi, da bom šele na pregledu lahko začela uživat nosečnost...zdej se še vsega bojim.

Danes sem se znašla v zelo neprijetni situaciji v službi...stranka je prišla in povedala, da je bila na obsevanju in, da ne sme biti v bližini nosečnic...zato sem bila primorana povedat mojemu "šefu" (ki to lih ni,samo delava v tandemu) in najt zamenjavo za to stranko. Vendar mi je obljubil, da ne bo nikomur povedal, da ko bom pripravljena bom povedala sama. 3x hura za njega user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil banana_ana -- 20.9.2013 11:38:12 >

(odgovor članu tina202)
Neposredna povezava do sporočila: 344
20.9.2013 16:38:53   
Cassiopeia
Jaz sem imela prvi pregled pri dobrih 6.tednih, naslednjega pa me je naročil čez dobra dva tedna oz. skoraj tri. Nič ni rekel, da bi bilo kaj narobe ... srček je lepo bil.user posted image Kaj je to odvisno od ginekologa kak se odloči kak te naroči ali je to po kakšnem načrtu? Glede na to, da vidim, da nekatere čist drugače naročajo...

Neposredna povezava do sporočila: 345
20.9.2013 16:39:56   
Cassiopeia
Kaj ste že dobile kako kilco gor?

Neposredna povezava do sporočila: 346
20.9.2013 18:10:32   
Cubalibre
Ojla!
Uf, jaz sem tudi danes morala povedat sodelavki, ker sva pač skupaj v pisarni in ji je bilo čudno, da me tako zebe zadnje čase...pa me je pogruntala. Ampak bo varovala skrivnost dokler bo potrebno.user posted image

Hmm, moj tehtnica zelo različno kaže...kakšen dan gor, kakšen dan ne...trebuh se mi se seveda še ne vidi, sem pa ful napihnjena po vsakem obroku. Slabo mi zaenkrat še ni, upam, da tako tudi ostane, čeprav mi je dva dni včasih že malo čudno in imam občutek, kot da se bo slabost razvila, pa se.

Po dobrem 6 tednu si imela pregled? Res zanimivo, kako različno. Jaz sem imela izrednega zaradi izcedka pač, pa se na začetku 6 tedna utrip še ni videl..je rekla, da je prezgodaj. No, saj vem, da se v 1 tednu marsikaj spremeni, ampak vseeno upam, da je to normalno.user posted image

banana_ana...joj, jaz se isto počutim kot ti!

< Sporočilo je popravil Cubalibre -- 20.9.2013 18:13:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 347
22.9.2013 8:18:51   
namla
Punce, meni je zadnji teden tolk slabo, da nimam eneregije za nič! Stalno neki jem, da bi omilila slabost, pa mi gredo samo kile gor. Itak me že vse kavbojke tiščijo :-) Poleg vsega imam tudi ful močne glavobole in res upam, da tole vse skupaj kmalu mine!

Grem pa danes na pregled in držte pesti, da bo vse ok in jutri javim vesele novice :-)

Sem bila pa tudi jaz v prvi nosečnosti na nuhalni pri dr. Stah in je bila super, tako, da jo ful priporočam :-)

Neposredna povezava do sporočila: 348
22.9.2013 15:21:20   
Anonimen
Še ena Majčica se vam pridruzujem. Nekaj časa bom še anonimna. Po mojih izracunih imam pdp 24.5. Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu namla)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
22.9.2013 15:58:56   
banana_ana
Anonimna user posted image

Meni je bilo danes prvic malo slabo, ampak je minil zlo hitr.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?