|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2014
14.9.2013 8:12:13   
namla
Carmina, jedla sem FeroCal, neka mešanica folne, železa, kalcija, B vitaminov, pa ne vem kaj še. Ampak mi je danes spet malo slabo, tako, da ne vem?????user posted image Moram ingver probat...

Sicer pa meni tudi paše jest jajca, meso, jogurta pojem itak na kile user posted image

Evo še en teden pa grem na pregled user posted image

Mi je pa ful vroče ratalo, sploh ne morem zaspat, ker mi je tolk vroče. Noge si mažem z aloevero, da mi jih vsaj malo ohladi. No sej če bo pozimi tako je čisto ok, ker me povavadi zmeri zebe user posted image

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 301
14.9.2013 9:36:32   
tina202
Jaz moram bit tudi v torek na tešče, res da ob 8h, ampak tudi nevem kako bom, ker ponavadi moram dati zjutraj nekaj v usta. Mislim da bom kr s sabo nekaj vzela in ko bo možno potem takoj dala v usta.

Poleg groznih slabosti, ki jih imam , sem šla potem včeraj delat in po dveh urah skoraj omedlela, grozen občutek, pritisk v ušesih, nič nisem slišala, vrtelo se mi je, jao, tresla sem se, kot da bi mi bilo mrzlo a ratala sem čist mokra. Sem šla seveda proti domu, najprej sem mal zunaj sedela in spila takoj 1l vode in je bilo boljše. Ampak groza, potem sem se še tako tresal od straha. V pondeljek, grem spet delat in upam da se neponovi. Očitno mi škodi tist beden zatohel zrak.

lep dan

(odgovor članu namla)
Neposredna povezava do sporočila: 302
14.9.2013 17:31:31   
Cubalibre
Hejla, punce! Da se še jaz javim in vas malo apdejtam...
Danes sem imela rjav izcedek in sem se šla pokazat...nobene panike zaenkrat, ampak mi ni vseeno. user posted image Sem pa dobila tablete Dabroston, 3x1 na dan za kar nekaj tednov.
Držite pesti zame, tako kot jih jaz za vse vas. user posted image

(odgovor članu tina202)
Neposredna povezava do sporočila: 303
15.9.2013 15:33:56   
mika13
Pozdravljene Majčice!

Dolgo se nisem nič javila, saj sva zadnje 4 dni trepetala. user posted image V četrtek sem imela nekaj tako močnih krčev v sp.delu trebuha, da me je bilo grozno strah. Zato sem poklicala ginekologa in sestra mi je rekla, naj se še isti dan pridem pokazat. Ko me je ginekolog pogledal z UZ, ni bilo videti ničesar, razen neke "pike" velike 4mm (predvideval je ali je gestacijska vrečka ali psevdo gestacijska vrečka - kopičenje tekočine), torej je takoj posumil na izven maternično nosečnost. user posted image Zato me je v petek in ponovno v nedeljo naročil na analizo krvi, z merjenjem vrednosti beta hcg in UZ oba dni. V petek sem imela primerno hcg vrednost, glede na 5.teden nosečnosti, čeprav se pri UZ ni videlo nič drugega od tiste "pike". Danes, v nedeljo, se mi je hcg od petka več kot podvojil - kar je odličen znak nosečnosti v maternici. Potem pa smo še pogledali na UZ, kjer smo videli, da je "pika" postala gestacijska vrečka, s premerom 10mm. user posted image In v vrečki je viden tudi že rumenjakov mehurček! user posted image

Končno sva si oddahnila! user posted image Zdaj pa pozitivno novim zmagam naproti...user posted image

Drugače pa se počutim še vedno odlično. user posted image Je pa res, da hodim veliko pogosteje lulat in imam booooleče prsi. user posted image

Lepo se imejte, vsem želim lepe, z dobrimi novicami obdane user posted image dneve!

user posted image user posted image

(odgovor članu Cubalibre)
Neposredna povezava do sporočila: 304
15.9.2013 15:38:40   
mika13
Zadnja dva žalostna obrazka pa nista bila namenjena...user posted image Sem ju po pomoti dodala. user posted image

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 305
15.9.2013 16:56:44   
Cassiopeia
mika13, superca...vse bo ok! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 306
15.9.2013 17:05:46   
zvezdica112
Mika13, super novicka...vse bo ok!user posted image

(odgovor članu Cassiopeia)
Neposredna povezava do sporočila: 307
15.9.2013 18:11:41   
DeeD
mika13 - res super novičkauser posted image

Cubalibre - držim pesti da bo vse okuser posted image

tina202 - upam da čimprej minejo te slabosti. je slišat prav grozno. drži se

(odgovor članu zvezdica112)
Neposredna povezava do sporočila: 308
15.9.2013 18:35:47   
banana_ana
Punce, a je kera cmerasta? Jaz sem imela danes katastrofaln dan...solze v potokih, brez razloga.user posted image

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 309
15.9.2013 18:41:11   
Cassiopeia
Cmerasta še nisem, sem pa ful bolj občutljiva.user posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 310
15.9.2013 18:48:03   
Cubalibre
Jaz tudi nisem cmerasta, sem pa sitna...sploh po včerajšnjem dogodku.user posted image Upam, da se jutri zbudim v boljši dan...pa ful se mi spi, prejšnji teden pa me je cel teden mučila nespečnost.

DeeD, hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 311
15.9.2013 19:12:10   
banana_ana
Jaz tud slabo spim, tole danes je pa res obup. Solze so kar tekle, same od sebe..groza. Zdej sem pa ocitno vse zaloge sprazlna...upam, da bo juti ok, ker v sluzbi taka ne morem bit.

(odgovor članu Cubalibre)
Neposredna povezava do sporočila: 312
15.9.2013 21:09:40   
purple girl
Deed in Mik13, držim pesti, da bo kljub tem manjšim zapletom, vse dobro naprej. user posted image user posted image

Tud js nisem mogla spat prejšnji teden... sem pa čez dan pol vse noter prinesla user posted image . Zaspanost na začetku nosečnosti je običajen pojav, tako da si lahko brez slabe vesti privoščimo popoldanski počitek. user posted image

Punce, čim manj težav jutri v službi (slabosti, občutljivost..), sploh če sodelavci okoli vas ne vedo, da ste srečke user posted image . Če pa vedo, bi pa lahko imele malo protekcije. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 313
16.9.2013 9:44:47   
pepsi87
Da se še jest mal javim. Podobn kot Perfection2014, sem bla tud jest skor cel teden na infuziji in na žalost tud brez mobilnega interneta, tko da sem šele danes vse prebrala za nazaj. Tako da je tud prvi pregled že za mano. Jeeeee :) Vidla sem tisto utripajočo pikico, tko da sem prov vesela in je lažje prenašat slabosti, čeprov je kr težko. Aja, so mi pa odkril tud eno majhno cisto, ampak pravjo da ni panike zaenkrat. Upam, da tako tud ostane. user posted image Mojga ni blo zraven na prvem pregledu, ker sem ga mela že takoj zjutraj in niti ni bilo časa. Je pa dobil slikico user posted image

Tud jest čestitam vsem novim user posted image

Aja, se mi zdi da je ena spraševala če je že fb skupina. Smo se zmenle da počakamo na prve preglede in da pol ustvarmo skupino.

V glavnem en prov lep dan in nosečnost brez slabosti. user posted image

(odgovor članu purple girl)
Neposredna povezava do sporočila: 314
16.9.2013 14:01:33   
mika13
Pepsi87, super, da si sedaj ok! Včasih je treba stisnit zobe, pa bo potem toliko lepše! user posted image

banana_ana. tudi jaz sem imela čet in pet zajokan. Sploh v čet. ko so še sumili na izven maternično nosečnost, sem 2 uri skupaj jokala, pa si nisem mogla pomagat. Sma se z mojim pogovarjala, da če je pač tako, bo pa drugič šlo...saj je razumno, ampak solze so mi pa tekle v potokih. user posted image Tako, da te popolnoma razumem! user posted image

Cubalibre, nič se ne sekiraj - pozitivno razmišljaj in bo vse dobro, boš videla! Drugače pa tudi sama pri sebi opazim, da sem včasih tečna oz. bolj občutljiva, kot je napisala Cassiopeia...me zmotijo malenkosti, ki me prej niso. Ampak še dobro, da se lahko zgovarjamo na hormonske spremembe! user posted image

Tina 202, upam, da ti slabosti čimprej minejo, je pa res, da si bila mogoče dehidrirana...sploh zdaj je pomembno, da pijemo veliko več tekočine kot prej! Jaz se včasih že kot žabica počutim, ko se silim čimveč piti! user posted image

Drugače sma pa midva včeraj prvič povedala veselo novico tudi mojim in njegovim staršem - da bodo babice in dediji...in so bili presrečni! Sprva niso mogli verjet, so mislili, da se nekaj hecama, potem so pa že solzice sreče tekle. user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu pepsi87)
Neposredna povezava do sporočila: 315
16.9.2013 22:47:25   
Cassiopeia
Hej hej babike!user posted image
Jaz sem mislila, da sem s slabostmi zakljucila, ker sem skapirala kak moram jest ... ja pa ja...user posted image danes sem bruhala za dobro jutro in cel dan mi je bilo slabo ... da viska kisline sploh ne omenjam user posted image . Torej predloge prosim kako se naj znebim pekoce zgage? Pa prav nic kaj mi ne pase jest.user posted image

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 316
17.9.2013 9:28:55   
Perfection2014
Zdravo punce! Evo mene, spet med živimi. user posted image
Na infuziji sem bila do nedelje, bruhanja so se umirila, za slabost pa imam ODLIČEN recept (predlagala mi ga je ena od G na viziti) in meni ZELO pomaga: sea band zapestnice proti slabosti!!! Brez heca, jaz sem od tega, da mi je bilo slabo cel dan prešla na to, da mi je zdaj slabo le 2 krat na dan, in še to lahko preprečim če dam hitro nekaj v usta. Meni je ta zdravnica rešila življenje s tem, ker mi čisto nič ni pomagalo in sem se borila s slabostmi in bruhanjem skozi cel dan. Zdaj nosim te sive zapestnice 24h na dan in imam 99% manj slabosti. Kupi se jih v lekarni (nimam pojma kolko stanejo, ker mi je to šla mama nabavit). Probat ni greh, če še komu pomaga pa bom ful srečna! user posted image user posted image

Včeraj pa sem imela še en pregled (tistega na katerega sem se naročila ko se je pojavil plusek) in je pikica že kar fižolček, dolg je 14mm in srček močno močno bije user posted image user posted image . Dobila sem že datum za naslednji pregled in za nuhalno. Povedali smo tudi vsem bratom/sestram ter najboljšim prijateljem in vsi so sprejeli fuuuuul navdušeno. Danes pa sem poklicala tudi šefa in mu povedala, pa je bil tudi on srečen zame user posted image . Sicer ne vem še kdaj bom spet pri moči za it v službo (zaradi bruhanja sem izgubila več kot 2 kili - pa sem že tako zeloooo suha), ampak sem veliko manj psihično obremenjena zaradi tega kaj bodo rekli.

Evo, sem se razpisala za 1 teden naprej in nazaj hehe user posted image

Vso srečo tudi ostalim puncam, vse bo ok, sam pozitivni je treba bit!

xoxo

Neposredna povezava do sporočila: 317
17.9.2013 10:43:08   
DeeD
oj Perfection2014 dobrodošla nazaj user posted image waw že 14mm, kako hitro rastejo user posted image

js sem bolj tečna kot cmerasta...cmerasta sem bolj ko gledam kak film, to pa začnem takoj jokat...haha

za zgago baje donat tko sem slišala, meni včasih pomaga mleko al pa kozarec vode....

(odgovor članu Perfection2014)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.9.2013 10:48:33   
zvezdica112
Perfection2014, supeeeer,sam da si boljs! user posted image
Cassiopeia, mogoce bi te zapestnice tudi tebi pomagale...
Jaz hvala bogu ne bruham... Bi pa lahko komot cel popoldan prespala...full me utrujenost daje, kava mi ne disi,ne vem kako naj si pomagam- najhuje je itak na sihtu,ker imam namen bit tiho se kar nekaj casa...upam,da me kdo ne pogrunta user posted image .

(odgovor članu Perfection2014)
Neposredna povezava do sporočila: 319
17.9.2013 12:54:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cassiopeia

Hej hej babike!user posted image
Jaz sem mislila, da sem s slabostmi zakljucila, ker sem skapirala kak moram jest ... ja pa ja...user posted image danes sem bruhala za dobro jutro in cel dan mi je bilo slabo ... da viska kisline sploh ne omenjam user posted image . Torej predloge prosim kako se naj znebim pekoce zgage? Pa prav nic kaj mi ne pase jest.user posted image

Meni so pomagale kokice (je stiropor popil vso tekočino/kislino v želodcu) user posted image , pa kokakola je tudi ok - če razje rjo, razje tudi vsebino želodca. user posted image
Prosti slabosti poskusite že zjutraj s čim bolj suho hrano (krekerji, prepečenec, navadni piškoti), to je meni zelo pomagalo.

Za zgago si sicer lahko pomagate tudi z Rupurutom.

Jaz sem tista anonimna, ki vam je urejala seznam, ampak sem ugotovila, da ne bom v vaši skupini, čeprav se me je ponavadi user posted image prijela takoj. user posted image Mogoče mi uspe pri junijkah 2013. user posted image Srečno vsem nosečkam! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 320
17.9.2013 14:50:34   
mika13
Anonimen, hvala za spisek in vso srečo v naslednjem mesecu! :)

Za zgago sem tudi jaz slišala, da Donat pomaga.

Perfection2014, super da si nazaj iz bolnice!

Vsem, ki vas mučijo slabosti, pa držim pesti, da bodo čimprej za vami!

Vem, da se sliši čudno, ampak jaz v nekaterih kavbojkah še komaj zdržim v službi, me tako tiščijo, da joj. Ima še katera podobne težave? Pa sem komaj v začetku 7.tedna, je pa res da sem zelo suha. Ampak mi je mami povedala, da so njo vse hlače tiščale še preden je izvedela, da je noseča! :) Očtno imam to po njej. :) Upam, da nebo trebuh prehitro rasel, ker sem imela v službi namen povedat komaj po nuhalni...bomo videli.

Lepo se imejte in čim manj slabosti!

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
17.9.2013 18:06:28   
banana_ana
Hej hej!

Mene tudi kavbojke tiščijo in imam odprt gumb user posted image sem cela napihnjena.

Danes sem se naročila na pregled - 17.10. - ne vem kako bom zdržala, to je še čist cel mesec.

Je pa tista cmeravost minila, v pondedeljek ni bilo ne duha ne sluha o njej, razen zabuhlih oči in podočjakov do brade user posted image

Tudi jaz v službi ne mislim še povedati, čeprav mi tale 12 urna dežurstva niti najmanj ne ležijo, sploh če moram sedeti 3 ure v kosu me vse boli in tišči...upam, da bodo kasnejeposlušni v tej smeri in se bo dal "potek" dela mal prilagoditi.

(odgovor članu mika13)
Neposredna povezava do sporočila: 322
17.9.2013 22:47:41   
DeeD
jaa mene tudi tiščijo hlače, uf ponavadi komaj čakam da dam trenirko gor...
js imam pa 14.10 nuhalno in 23.10. pa zgodnjo morfologijo. a ima še katera tole? nisem vedla da obstaja tudi zgodnja morfologija

Neposredna povezava do sporočila: 323
18.9.2013 7:37:43   
zvezdica112
Ja, mene tud hlace tiscijo...tako da imam skoraj cel cajt zgornji gumb odpet user posted image ...
Moj nasl.pregled je 10.10., za nuhalno mi je rekla naj se narocim po 18.okt. Za zgodnjo morf.pa sploh nisem vedela...DeeD, a potem bos imela 2 morfologiji al kako? Za kaksen pregled sploh gre? Je to pri tvoji G?

(odgovor članu DeeD)
Neposredna povezava do sporočila: 324
18.9.2013 10:14:38   
DeeD
ja pri moji G. je, mi je dala tudi napotnico. nekaj sem brala na netu da se kao natačno pregleda plod....
js bom imela dve vsaj tko je rekla

(odgovor članu zvezdica112)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?