ronja -> RE: Kaj se dogaja s tem forumom? (27.8.2013 21:27:37)
|
hehe, mateyka, tale ženička ima mal hujše probleme kot samo to tvojo kompulzivno motnjo:D. Je precej bližje vijoličarkinemu opisu, ker je še kar nekaj takih cvetk, samo da se niso nam dogajale. Vendar poglej: v tem blogku je ne vem, recimo 20 stanovanj, od tega je samo ena sama soseda ubrisana, vsi ostali so pa super:). Imamo strašno srečo s sosedi:). Z njo se tako nihče ne razume, ker pač dela štalo vsem in mi, ki ne mejimo nanjo, jo še prav dobro odnesemo, ko nam samo izgubljene/odpihnjene nogavičke, senzorje ipd... pobere. Res je, da ona s tem pri milem bogu nima kaj počet, ampak pač ima res veselje z nagajanjem sosedom in kot rečeno - mi smo jo še zelo dobro odnesli, nekaj ostalih sosedov pa ne tako zelo dobro, ampak je zdaj boljše, sistem (policija) v tem primeru lepo deluje:). Ampak recimo gospa pod nami, krasna mamka, pa nam vedno prihrani vse nogavičke, vse, kar nam pade dol, pove, če vidi, da nam je kaj odpihnilo čisto dol, da naj gremo takoj iskat, da ne bo "izginilo", itd... Res krasna gospa:). JI je pa taspodnja soseda poslala policijo, ko je meni sredi noči padla ena bukla na tla in je zaropotalo in se zgleda slišalo še v spodnje nadstropje. In pridejo policaji k uni stari gospe, ki kao kali nočni mir[sm=smiley36.gif]. Valjda njim še manj jasno, kaj tam delajo kot gospe... no, ko se je to ne vem katerič ponovilo, so ji povedali, da je lažna prijava tudi kazniva, nekaj v tem smislu. Potem je pa nehala:). Sosede v tem nadstropjuso pa tako fajn, da smo si kdaj še otroke popazile, če je bila nuja:). Ma, na splošno fajn konec, res, pač ena zmešana pa mora bit v vsakem bloku, to je pač statistika pri takem številu ljudi.
|
|
|
|