Colt -> RE: Kaj se dogaja s tem forumom? (23.8.2013 17:55:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: ronja poleti rešujejo zaplezane planince po gorah no, te ima pa v čislih, svetla izjema:). Vem, zanalašč navedla ravno ta primer [sm=smiley1.gif]. Lej, Colt, razumem zelo, zelo, zelo tvojo jezo in frustracije, samo so ljudje, ki so odgovorni za stanje tako kot je in so ljudje, ki samo opravljajo svoje delo, pa naj bo to v JS ali gospodarstvu. Jezo je fajn usmerit konstruktivno. Če je človek jezen na šefa, naj nanj usmeri svojo jezo in z njim pogliha nesoglasja, ne pa da frustracije sproža na cesti ali doma pretepe ženo, ker kosilo ni bilo ravno prave temperature, ali da meče vse zaposlene v JS v isti koš. Svet ni črno-bel, je siv ali pa mavričen. Ankica, ne moreš razumeti moje jeze. Ker jaz ne pišem zase, pišem za tiste delavce, tiste družine, tiste otroke..katerih starši Že leta čakajo plačo.....plače pa ni! V bistvu pišem za ljudi, ki nimajo več neta ( so jim ga odklopili) in sedaj samo še čakajo pred RKjem in Karitasom. n nimajo šans da izrazijo in povedo svojo zgodbo! Hvala Bogu/Alahu, Šivi itd itd...da se stvari počasi razjasnijo.Meni osebno še noben ni zadovoljivo povedal, zakaj moram jaz kot CNC tehnolog v privat firmi , plačat svoje 80% plače za davke oz delovanje sistema? Halo? Da surfanja po FB, špilanja igric, jamranja nad staro klimo...sploh ne omenjam? Kje tu ostane zdrava pamet?
|
|
|
|