liliana -> RE: Kaj se dogaja s tem forumom? (19.8.2013 19:51:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: aknela1 po moje je Colt napisal zelo dober približek pravilnega odgovora. Po moje pa niti ne. Kolta sicer ne poznam ravno, vendar sem iz firbca malo "polistala" po forumu in nekako ugotovila, da na isto lajno vrti na vseh temah. Tako kot se nekateri ne znajo pogovarjati o drugih temah kot o vremenu, Kolt ne zna drugega, kot vleči v pogovor politiko in se prdačit na uboge javne uslužbence. Prav zanima me od kje on sname plačo. Nekaj mi pravi, da ni ravno v gospodarstvu. Oprosti Kolt, ampak šele zdaj ko sem prebrala za nazaj nekaj prazgodovinskih tem, vidim, da si v tej smeri (kvazi politični)pa res nepremagljiv. No, tako ubogi pa vsi spet niso........[sm=jezicek.gif] Kar se pa tiče komentarja, ki naj bi bil v kontekstu teme.....vabim vse tiste, katerim se RR zdi beda od bede in premalo dinamičen, da ga sami naredijo forum dinamičen na način, da podajo kak bolj dinamičen komentar od tega, "da je forum beda"......ne pa da samo čakajo na dinamičnost oz. na to, da se tri zafrustrirane babe skregajo......[sm=smiley8.gif]
|
|
|
|