Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tedy* IZVIRNO SPOROČILO: Tippi tedy daj bolj obširno poročilo nooooo! kje začnem, kako se iskala parkirni prostor ah sej sem ga hitro najdla . V leonišču na moje začudenje ni bilo gužve, me je pa sestra v sprejemni poslala čakat pred napačno ambulanto . So nekaj menjali sobe zarad klim. Nič posebnega ginekološki pregled, rekla je da je velikost primerna , noseča sem 8 tednov, mi je pa sestra dala napotnico tud za sladkor, vsaj rekla je da moram bit tešča zarad sladkorja......nevem kaj zdej kar vsem to gledajo, nisem nikoli imela težav s tem . V petek sem pa naročena na UZ v porodnišnici. Joj, sem bila pa vmes tolk lačna in seveda mi je bilo potem ful slabo...banane so pa seveda doma ostale . Sicer pa tud mene že dajejo slabosti, sem se preveč hvalila da jih ne bo več pa seveda v petek ko dobim tudi slikice s parkiranjem vred ja! to sem hotla No, to poročilo je že boljše! glede tega testa za cukr... res si kmalu dobila napotnico, zanimivo! meni niso nič dali. tko da ne bi rekla, da je to zdaj glih praksa, da tako kmalu dajo. ampak ok, če ti je dala toliko bolje. boš prej vedela, kako stojiš s sladkorjem. po moje, nič slabega. bolje kakšen pregled več, kot premalo vsaj poskusi na to tako gledati. kako pa to, da maš pregled v porodnišnici? maš vedno tam, ali kakšni posebni razlogi? in še dvakrat greš spat, pa boš že fižolčija vidla na UZ Jooooj upam, da te slabost hitro mine, ali pa vsaj, da se boš uspešno z njo spopadala. res nič luštna zadeva jaz zaključujem prvo trimesečje, pa še vedno čutim slabosti. sicer ne trajajo več od jutra do sutra, ampak tam nekje 4-5 ur na dan, in res je zoprno! Pa vedno mej pištole s sabo, sej to sem že povedala al pa kakšne grisine, tuc, karkoli, s čimer si lahko na brzino potolažiš lakoto. jaz sploh ne upam več iz bajte, dokler nimam polne torbe
|