LuLu -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 17:50:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Lulu, a se ti kdaj prebereš? Ne, ti to delaš namesto mene A problemi s partnerji, kolegicami ali sodelavci niso resni problemi? Si avtorji le teh zaslužijo, da se na njihovih temah norčuješ? Ne, eno so resni problemi, eno pa situacija. Moj pogled seveda... na primer...čuden sms na partnerjevem telefonu še ne rabi biti resen problem, edino, če ji ga ti tako predstaviš. Glej, ni treba sedaj igrati žrtev iz sebe in mene žaliti, da sem zategnjena in brez smisla za humor. Ne počutim se kot žrtev in ja, si pač zategnjena. A je to žalitev? No ja... Meni na temi, kjer je ženska (ali moški)užaloščena, prizadeta in potrebna pomoči,ker ima težave s partnerjem ne da duša da bi pisala bedne vložke o kokicah in druge neokusne šale. Ravnokar to počnema obe... Imaš dosti drugih tem , kjer to čisto paše zraven, lahko pa tudi prav takšno s tem namenom odpreš. Še dobro da forum ni realno življenje in da se lahko na forumu obrneš stran in greš drugam. Da. Med tiste bolj "nehumorne in zategnjene" pa vendar zanimive ljudi , ki jim ob tujih resnih problemih ne paše jest kokic. A vas je še več takih na RR? Nisem opazila.
|
|
|
|