Čukica -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 (28.8.2013 13:26:31)
|
ahahahaha babe nore:DDD LOL :) noben ni govoril o tem da se kar koli dobesedno meri:D pač skozi cikel ko spremljaš ugotoviš kaj je zate nozko,zaprto in trdo , kaj je srednje visoko in kaj je visoko (globoko), odprto, mehko. Po občutku, noben ne meri z ravnilcem ničesar:D in tudi dejanski cm so pri vsaki drugačni tako kot vsaka nima enako globoke une tam spodi. Tudi fantki nimajo enako dolgega...res da si ga skupinsko merijo in primerjajo...da bi pa to me počele pa še nisem slišala:DDD Skratka...najmanj 1cikel moraš veseo prstke not vtikat da boš ugotovila kako se MV premika/spreminja skozi cikel. Drugače pa ko je visoko, ga načeloma lahko tudi zelo težko dsežeš ali ga ne...no jaz ga dosežem. mogoče pa imam "majhno"hahaha In še nekaj, prosim, po tem kok je visoko MV se ne more glih sklepat o nosečnosti. Res je, da se v nosečnosti pomakne višje, je mehkejši...ampak vprašanje je KDAJ - o tem pa drage moje ni statistično značilnega podatka in zato se o rem ne da sklepati NIČ. Ker eni se bo pomaknil že kmalu na začetku, eni pa po 3.mesecu...pač znajo bit velikerazlike. Sicer pa se MV spusti že kmalu po ovulaciji in takrat še ni vgnezditve in še ni nosečniških hormonov - a kaj boš pa kar sklepala da nisi N? Sem 5dni po O, moj MV je čisto zaprt, trd in zelo nizko. A naj zdaj kar zaključim da nisem noseča? No way.:)
|
|
|
|