zlatolasek -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 (30.8.2013 10:42:49)
|
Dobro jutro! Spet se oglašam.....rabim vaša mnjenja, izkušnje, en udarc po glavi (od Čukice).....skratka, v torek sem imela parkrat na wc-ju izcedek s svežo krvjo, malo a ponavadi je to dan pred M. Do konca dneva sem imela potem nek svetlo rjav/oranžen izcedek na papirju, in to je to. Ponavadi se tako začne moja M, včasih pa teh izcedkov aka spottinga sploh ni. To, da bi bila lahko kakšna vgnezditvena močno dvomim, ker sem bila prejšni teden pri G, ki je naredila UZ in ni nič rekla, da bi bila lahko kakšna O (se pravi da ni bilo videt kakšnega folikla). Imela sem vse znake O 10 dni pred obiskom G. Zdaj pa ne vem na čem sem, G mi je namreč samo povedala, da ne vidi nobenih znakov, da bi imela O takrat kot sem mislila, da sem jo imela (8.8.), ni pa nič rekla, da me O še čaka.... Moje M ni, znakov nobenih nimam, doma sicer imam test, a se mi ga že škoda zdi , ker vem da bo spet eno veliko razočaranje.....moj cikel je pa popolnoma čuden, ker NIKOLI nisem imela obarvanih izcedkov sredi cikla. Sem tako zmedena in hkrati se držim vsake bilke upanja, da bi lahko kaj bilo, da se mi že blede in rabim neke konkretne odgovore na moje stanje, ki bi me malo na realna tla spravili.....
|
|
|
|