|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013
26.8.2013 10:00:35   
Čukica
Hja če ne veš točno je tudi možno, da je še prezgodaj da bi ti test pokazal.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
26.8.2013 10:09:06   
Bluegirl
Živjouser posted image

Na hitro se malo oglasim. Sem ugotovila, da že dolgo nisem nič komentirala na vaši temiuser posted image Sedaj sem na hitro prebrala, vidim, da se večino stvari vrti okrog tako težko pričakovanih dveh črtic user posted image Vsem vam res iz srca želim, da jih čim prej zagledate. Tudi mi smo začeli delat na tem, ampak se ne bi dala na seznam, ker pojma nimam, kako bo z mojimi M in O.

Še to sem hotela povedat: tudi sama uporabljam www.fertilityfriend.com, kot Čukica, in je res praktično. Sem se sama ogromno naučila skozi "lessons", ki jih dobivaš na maile.

Lepo boditeuser posted image

Bluegirl

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 127
26.8.2013 10:13:11   
tinncyka
ma mogoče pa res user posted image upammm user posted image
mah rajši ne bom red bulla pila, če ni ziher pol že ni, ta se ne bom pol sekirala slučajno če bi bila ... čeprav nimam sedaj prevelikega upanja ...bom rajši počakala na izostanek M če se ne bo prej pokazala ...

ma pa še net me neki heca user posted image , pa glih zdaj ko ga bom najbolj potrebovala, ne dela na prenosnem, ne na domačem ne na telefonu preko tega omrežja ... sedaj sem se peko prenosnika priklopla na neko odprto omrežje in dela ko urca user posted image user posted image ma bomoo malo net kradli user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
26.8.2013 11:06:01   
savanah
tinncyka ne obupaj prehitrouser posted image verjetno si malo prekmalu delala test. čeprav sem jaz ista, delam teste prekmalu, so negativni in potem sem vsa razočarana, si rečem če bi bila bi že pokazal...in vedno imam pravuser posted image . tako da držim pesti in da bo naslednji tako debel plus kot je bil zdaj minususer posted image .
kaj je s tem vremenom?!?! mene tako zebe v noge pa imam kar debele nogaviceuser posted image pa še opazila sem da mi čevlji puščajouser posted image bo treba po kakšne noveuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
26.8.2013 12:38:10   
miiška
Hey punce!
Še mene prosim na seznamček, test bom delala 28.9, če še ne bo M....jooooj kok je še to dolgo. Tokrat se bom res potrudla da zdržim, ker ta mesec je blo kar hudo ko so ble neke slabe črtice pol je pa prišla :(

Želim čim več pluskov!!

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 130
26.8.2013 12:40:37   
mamica deklicam
kaj smo hecne. Zadnjič smo jamrale, ko nam je bilo prevroče, sedaj naz zebe. Je prehiter preskok in potem je še večji občutek mraza. No meni kar paše, ker nisem ravno ljubiteljica visokih temperaturuser posted image . Imam pa probleme z mlajšo hčerko, ker nonstop daje dol copate in nogavice. lani sem ji dala gor kar žabe, da je vsaj te imela na nogah, če že copati niso dolgo zdržaliuser posted image . Sedaj ji pa rajši ne dam, ker je osvojila kahlico in gre s takim veseljem sama na straniščeuser posted image user posted image , da ji ne bi rada še dodatnega dela delala.

Ali katera od vas slučajno ve, kaj je razlog, da bi bila M tako šibka. Vsak dan samo nekaj kapljic, ravno toliko da je potem vložek krvav in ga moraš po nekaj časa zamenjati, drugače začne smrdeti po razkrajajoči krvi.

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 131
26.8.2013 13:31:29   
Radenska_
Ojla!

Evo, pri meni je danes padla prva špika. v ponedeljek pa ponovno na UZ. Se kar veselim :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 132
26.8.2013 13:58:21   
Čukica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Radenska_ (1. IUI) user posted image user posted image
Cikacaka

28.9.
miiška

X.9.
mamica deklicam

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Zlatolasek, Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image

SKUPAJ NAS JE : 18

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 9

user posted image NOVIH NOSEČK:

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 133
26.8.2013 14:00:06   
Čukica
mamica deklicam koliko časa pa traja taka krvavitev že? Pa kateri dan cikla si? A si mgoče sledila kdaj si imela ovulacijo ali ne veš? Ali je že vse dni po par kapljic ali je bilo kateri dan več?

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 134
26.8.2013 14:59:13   
honey*
Pozdravljene user posted image
Rada bi se vam pridruzila, po dolgem casu sem spet na RR user posted image  namrec zaceli smo delati na drugem user posted image
To bo moja druga user posted image , doma imam 3 leta staro puncico user posted image   Sem pa "nova" v nacrtovanju nosecnosti, prvic sem zanosila by the way user posted image
Torej, moji podatki za seznam:
Honey* , 1.krog, M ne pricakujem 13.9. 

Lep pozdrav z morjauser posted image

< Sporočilo je popravil honey* -- 26.8.2013 15:00:13 >

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 135
26.8.2013 14:59:26   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_

Ojla!

Evo, pri meni je danes padla prva špika. v ponedeljek pa ponovno na UZ. Se kar veselim :)

Radenska, a si ti v IUI ali v IVF postopku? Držim pesti v vsakem primeru user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 136
26.8.2013 15:01:34   
sitka mala
Živjo punce, mene tudi lahko vstavite med navijačice user posted image .

Midva imava 12.9. prvi konzilij, in potem naprej. Uf, komaj čakam, da dobim user posted image , je nimam že od aprila zaradi Visanne.

Punce, navijam za vse nas!!

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 137
26.8.2013 15:41:41   
Radenska_
aspera, IUI. Imam stimulacijo z Gonalom, ker mam na Klomifen alergično reakcijo. Srčno upam, da se zadeva pri gonalu ne ponovi.
Hvala za pestke :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 138
26.8.2013 16:14:41   
aspera
Aha. Naju je pa dal po prvem neuspelem IUI kar na IVF. Čakava na vabilo.

Neposredna povezava do sporočila: 139
26.8.2013 16:31:22   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

mamica deklicam koliko časa pa traja taka krvavitev že? Pa kateri dan cikla si? A si mgoče sledila kdaj si imela ovulacijo ali ne veš? Ali je že vse dni po par kapljic ali je bilo kateri dan več?

v četrtek je bil 36dan in takrat se je krvavitev pojavila. V petek jo je bilo malo več, vmes je bil tudi en ali dva koščka kot da bi bilo tkivo. Nato pa v soboto in v nedeljo samo še malo krvi. Ovulacijo sem čutila, vsaj mislim da je tisto bila. Bila je nekako 20, mogoče 22 dan cikla. Danes ni nič več nobenega rjavega izcedka. Sem zjutraj drugače tudi naredila test a ni pokazal nosečnosti

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 140
26.8.2013 19:52:44   
Sisley
Radenska, bravoooo :) a je težko dat špiko?

Sedaj pa navijam na polno user posted image user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 141
26.8.2013 20:47:59   
tinncyka
Ojla! 
honej*  in sitka mala dobrodošli! user posted image
Radenska_ močno, močno navijam user posted image user posted image user posted image
Mene že cel popoldan malo glava boli, sem mogla it pred službo malo zadremati, sem skoraj zamudila user posted image
Neki me v jajćnikih in ledvicah špika tak da bo tetka menda kmalu potrkala user posted image user posted image
joške imam kot balone se ne bi branila da bi skos take bile, sam brez tiste bolečine ko snamem modrc, trebuh imam pa tudi napihjen user posted image

Serviser je prišu za internet in me je dragi klicu in dela zdaj ko urca user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 142
27.8.2013 7:29:59   
Čukica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.9. - 4.9.
savanah

4.9.
tinncyka

5.9.
Čukica

6.9.
Sisley

13.9.
honey*

12.9. - 17.9.
banana_ana

20.9.
Radenska_ (1. IUI) user posted image user posted image
Cikacaka

28.9.
miiška

X.9.
mamica deklicam

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Bluegirl, Nealauser posted image , Zlatolasek, Katte user posted image , lili25, witch user posted image , niinii, LittleSun, Tippi user posted image , sitka mala

SKUPAJ NAS JE : 20

V PRIČAKOVANJU user posted image ALI user posted image : 10

user posted image NOVIH NOSEČK:

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 143
27.8.2013 7:38:03   
Čukica
honey* in sitka mala dobrodošli:)

mamica deklicampo tem kar si napisala bi jaz sklepala, da je to bila menstrualna krvavitev - lahko da je pač bila šibkejša, ker si ta mesec imela tanjši sluznico (pač manj estrogena v prvem delu cikla). Zdej zakaj to, je pač lahko več razlag (drugačen ritem - poletje, počitnce, drug ritual ustajanja, stres...), PCO,..
Lahko bi pa šlo tudi za kako krvavitev v nosečnosti (kasnejša vgneditev ali kaj drugega s tem povezano) in je testirane bilo prehitro. Ne bi ti rada dajala nekih lažnih upov, vedi da je ta možnost manjša od ostalih - ampak obstaja. Tako da jaz bi test ponovila čez en teden. Rekla si pa tudi, da greš naslednji teden h ginekologu, tako da bo ta lahko izključil kakšno izvenmaternično nosečnost (za to je sicer bolj malo možnosti, tako da se ne sekiraj - krvavitev zaradi tega bi bila kasneje).

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 144
27.8.2013 8:21:21   
Radenska_
aspera, držim pesti, da bosta čimprej dobila datum za začetek postopka!

Ja, danes celo noč nisem spala, tako me je blo strah da bom s špiko kej zajebala. Najprej sva mislila da bi mi dal fant, pa je bil na koncu samo poleg in sem opravila sama. Ni težko, ker veš zakaj to delaš...Se pa počutim kot en mali drogerašek user posted image

Ful hvala vsem k držite pesti, tudi jaz jih za vas

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   [Brisano sporočilo]
27.8.2013 9:43:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 146
27.8.2013 10:07:57   
banana_ana
Živjo punce!

Da vas na hitro pozdravim...vidim, da je kar nekaj novih user posted image

Jaz sem se malo distancirala od načrtovanja nosečnosti, ker sem bila že kar malo obsedena in mi je skoz sam to hodilo po glavi, zato sem tudi bolj redko tu..

Uglavnem, nisem pozabila na vas, še vedno za vse držim pesti in upam, da bo čim več user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 147
27.8.2013 10:32:40   
mickybap
Pozdravljeni,imam naroceno konzilij 25.9.,a ves kaj mi povedaju tam? :D :D user posted image user posted image

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 148
27.8.2013 10:47:07   
Bluegirl
banana_ana: sem se že spraševala, kam si izginilauser posted image Drugače pa tudi mene včasih prime, da bi se malo distancirala. Me zna kar hitro potegnit v rahlo obsedenost z user posted image in ne vem, če je to dobro. Bomo videli. Vso srečo ti želim pa le javi se še kaj, s kakšno dobro novicouser posted image

Bluegirl

(odgovor članu mickybap)
Neposredna povezava do sporočila: 149
27.8.2013 11:18:27   
banana_ana
Ma ja, sej je ful fletno klepetat z vami, res, ampak se večinoma v vsakem prispevku vrti okrog tega in nikakor nisem mogla odklopit....sm jih potem malo slišala od mojega in ima res čist prav. Sej preletim vas vsake tok časa, ker me zanima kako ste user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?