banana_ana -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 (14.8.2013 15:20:20)
|
Ola punce...kar zivahno je tu [sm=bravo.gif] Hahaha, tale ideja, da svojemu narocis naj spremla okuse tamale mi je pa cist vsec!!! [sm=smiley36.gif] Drugace pa dozivljam stres danes...vzela sem si dopust, da v miru vse zrihtam za jutrijsnji piknik presenecenja...mojemu sem rekla da delam cel dan, ker sem dezurna. Ok, zutri vsanem normalno za v sluzbo, avtomatsko oblecem trenerko (ker pac ne grem v sluzbo) in preden grem vstane moj (nikol ne vstane k grem), da gre kao lulat in me vidi v trenerki in seveda takoj vprasanje, kam grem v trenerki...fak, mehke noge, rdeca v glavo...se na hitro zmislim, da sploh nisem vedela da sem oblekla trenerko, sem mislna da sem ene druge hlace oblekla, sportne. Ok, to nekak gre skoz....grem k tasci po avto, v trgovino, nazaj k tasci, pocakat da bo ura tok da grem moj v sluzbo in grem jaz lahko domov....ura je bla ze vec kot pol ure "cez njegov odhod", pridem izza vogala bloka, on iz vhoda ven....HVALA nevemkomu da je gledal v telefon in me ni videl. Pomoje sem prebledela in me je katapultiralo nazaj za vogal.[sm=jezicek.gif] Upam, da teh pretresov ne bo vec, ker sem se ze dvakrat skor v hlace polulala od "strahu" [sm=smiley1.gif] Mi pa kar pase tale dez in svez zrak...samo lahko pocasi ze neha, da ne bo jutri vse razmoceno. Fajn mi je ker sem z necim zaposlena in pozabim na tecno M.
|
|
|
|