Sisley -> RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2013 (22.8.2013 10:00:31)
|
Radenska, zaenkrat še nič ne vem.. ker zdj v začetku septembra grem gor, da vidm kaj bo predlagal... sam vrjetno pa itak še ne bom začela z septembrom ampak kvačjem z oktobrom če bo po sreči. Ne vem, k moram vidt kako sploh deluje ta sistem. Al mi bo že zdj ko pridm gor dal terapijo za ob naslednji menstruaciji al bom še kj dodatnega mogla prej opravit. Sam mislim, da mi bo kr mogu dat napotke za naprej, glede na to da imava z mojim že vse opravljeno. No edino še teste za SPB ne vem če je treba tut naredit?! A ti maš špike al klomifen, kam pa hodita v kliniko? Sj mogoče si že pisala, sam se ne spomnim.. kaj pa je vzrok pri vama? Pri nama je oligoozoospermija pri mojem, jih ima zelo malooo in še to ni nič kaj veliko normalnih [sm=smiley13.gif] Evo jz mislim da so moji dnevi O mimo, včeraj me je trgalo kot zmešano! Še nikoli tako... kot da sem imela dva toni pritiska na trebuh.. in tut čudna bolečina ko sem se vsedla, pa še celo bradavičke so me skelele, to je nekaj novega zame :) Bom pa za vsak slučaj danes še enkrat mojega dragega "naskočila" hihih [sm=smiley36.gif] mislim, da me ima počasi že dovolj, k me je včeraj zvečer vprašal, ma kaj že spet bi ti? Je že zaskrbljen kaj se z mano dogaja, k zadnje čase je bil on tisti k me je nagovarjal k sexu,. Mislim da vitamini res dela čudeže pri meni, ali pa je samo psiha, ne vem.. karkoli že je, je učinkovito [sm=bravo.gif] mamica.deklicam, pa veš kaj je vzrok temu da imaš daljše cikle? jaz sem jih imela preden so mi malo prešikali jajčnike, naj bi imela PCO, no sedaj pa ( trkam na les) je redna. 28-29 dni.
|
|
|
|