|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhanje breskove marmelade
3.8.2013 13:11:34   
mala zirafa
no, danes sem jo skuhala, se še počasi ohlaja v deki.Uporabila sem želirno sredstvo od dr. etkerja, vse tako kot piše. Potem pa na koncu preberem, seveda ko je blo že kasno, da pri vkuhavanju breskev se uporabi dve vrečki želirnega praška.
Kaj zdaj to pomeni, da bo marmelada zelo redka al da se mi bo prej pokvarila?Kozarce sem prej prekuhavala 10 minut in jih pustila da se posušijo na čisti krpi do suhega.ko sem jih nadevala, sem ji obrnila narobe in še zdaj so tam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuhanje breskove marmelade
5.8.2013 8:50:20   
monniq
Po mojem se pokvarila ne bo, bo samo bolj tekoča - takšna je moja, pa sem uporabila želirni sladkor in breskve v razmerju 1:1, kot je v navodilih na sladkorju. Vendar je marmelada precej tekoča.
Ne vem, a imajo morda breskve manj pektina kot ostalo sadje in rabijo več želina!?

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kuhanje breskove marmelade
7.8.2013 14:24:20   
Adelina
Jaz sploh ne uporabljam želina ali želirnega sladkorja, pa se marmelada lepo zgosti. Res pa jo kuham kar nekaj časa-par ur. Ko vidim, da se začne gostiti, jo nadevam v kozarce. No, da bi nepremično ostala na kupčku, verjetno res ne (ne vem, ker itak ne maram res trdih marmelad in nisem sprobavala), se jo pa da lepo namazati na kruh in ne teče dol.

(odgovor članu monniq)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kuhanje breskove marmelade
8.8.2013 12:50:59   
kalbo
Sam ko ti kuhaš marmelado par ur tam notri ni ničesar več, v bistvu imaš potem samo še cuker z malo breskove arome.

Men je dosti okusnejša in sadnejša z uporabo teh pripravkov in pač tvegam malo konzervansa.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
8.8.2013 12:59:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kuhanje breskove marmelade
8.8.2013 21:11:29   
malaMravljica
Jaz sicer nisem nikoli se delala breskove, delam pa druge marmelade in dam vedno navaden cukr, pa se to ne prevec, nimamo radi presladkih marmelad, pa se ni se nikoli nic pokvarlo. Pa se nam je ravno prava gostota, ne maramo trdih marmelad in tudi pokvari se nic ne. Kuham jo tudi ne predolgo, ko se sadje mal razpusti jo s palicnim mal spasiram in je zelo hitro potem pripravljena.
No, sirup iz ribeza pa mi je cez 24 ur postal ribezov zele.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kuhanje breskove marmelade
14.8.2013 20:10:37   
mala zirafa
Uporabila sem želirno sredstvo, kar je pripomoglo k temu da sem potrebovala manj cukra.V glavnem vakum se je naredil, je odlična le malenkost tekoča.škoda le da se ne dobi zlahka bio breskev.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kuhanje breskove marmelade
14.8.2013 20:28:01   
Katya_1985
V Ajdovscini prodajajo breskve,ki jih prodajajo tudi v fructal..Kg je 1€,ce komu kaj pomaga .

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?