bucka* -> RE: Aprilčice 2014 (10.4.2014 9:38:22)
|
Pridkana, CTG je *******, pa še enkrat ******* [sm=smiley36.gif] Jst sm mogla na nedeljo nazaj hodit, ker ji "nekej ni blo všeč", pa je blo pol vse v redu. Vode se je pa potem izkazalo da sem dala premalo, pa je bla zato slaba... Tko da... Kot si rekla: dokler je z malo vse v redu, je vse ok. Dons mam spet pregled, upam da bo toliko ok, da mi bodo dali mir :) Itak me najbrž v ponedeljek spet čaka, ker imam rok... Je pa dete mirno danes... Ampak je blo že večkrat, pa potem ni blo nič :) Nezzek, tudi jaz sem z devetim mesecem postala "prava nosečnica". Prej so me še kregali, da sem preveč na izi, pol sm se pa kr naenkrat upočasnila. Zdej se pa itak komej premikam, k me skos špika in tišči. Ne morem se niti priklonit več normalno, niti ležat... Bodi vesela da imaš nekaj za počet, ta teden ti bo hitro minil, potem bo pa tko že akcija [sm=smiley36.gif] Drugače pa, boš videla potem, kako se vsak dan posebej vleče. In kaj delajo hormoni v kombinaciji s telesom, ki skoraj razpada od tegob [sm=jezicek.gif] Pol pa še vsi težijo in sprašujejo in kličejo in pošiljajo smse... NE, NI ŠE! [sm=smiley1.gif] V glavnem, si boš želela da pride, in to takoj :) Pol tud tista opravila niso več pomembna, ker jih kmalu ne zmoreš več :) Pridne bodite, želim vam čimmanj obremenjeno pričakovanje [sm=bravo.gif]
|
|
|
|