Mistica -> RE: Aprilčice 2014 (28.3.2014 14:23:20)
|
Živijo Da pokomentiram lepo po vrsti... nezzek- se strinjam z napisanim o tem, da se otroku sedaj, s tem da počivamo, omogoči, da si sam izbere čas, ko bo pokukal na ta svet. To bi nam seveda morala bit prioriteta, a prioriteta nam je seveda tudi prvi otrok (tiste, ki ga imajo) in če je naše počutje ok, potem se mu res poskusimo čim bolj posvetit, pozabimo nase in vmes bi rade še kaj postorile... tako, da se mi zdi, da nas na koncu dneva mora telo opozoriti, da je pa čas, da se usedemo. Sicer pa imaš zanimivo izkušnjo z zanositvijo [sm=smiley1.gif] Nič ne imej slabe vesti, da se z [sm=duda.gif] ne pogovarjaš veliko ali da nisi skakala do neba od vesela, ko si zanj izvedela. Ogromno čustev, nežnosti, crtanja, petja,.. pa še kaj drugega, bo zagotovo prišlo po rojstvu in nič ne bo zamujenega. Nina_1985- se tudi jaz najdem v tvojih besedah. Ne vem ali zato, ker me je strah, kako bomo zmogli s starejšo (kako bo sprejela, kako ji bom dala dovolj pozornosti, kako bom zmogla jo vozit v vrtec,..), pa kako bo s spanjem (prva ni spala podnevi, ponoči komaj kaj), ... ali preprosto zato, ker sedaj vem v kaj se spuščam, ampak tudi zase lahko rečem, da sem veliko manj evforična kot v prvi nosečnosti. Takrat je bilo vse prikazano idilično, sedaj pa vem, da je [sm=duda.gif] lahko tako zahteven, da si v sanjah tega ne moreš predstavljati in potem v drugo razmišljam, da nas mogoče čaka kaj podobnega. Obenem pa se sprašujem ali bom znala pri drugi reagirati drugače, ne toliko čustveno, pa ne toliko z glavo skozi zid pri nekaterih zadevah (dojenje recimo),.. Tako, da verjetno je kar veliko mamic, ki v drugo razmišljamo bolj "stvarno". la79 - pozdravljena, dobrodošla in čestitke [sm=bravo.gif] Lp
|
|
|
|