Mistica
|
pathra- to je super novica, a ne? Da se že odpiraš in tudi da veš, da ne boš 14dni čez rok preden boš zibala Kok je pa kaj veliko dete, glede na to, da imaš sladkorno? Če se prav spomnim, nisi pisala, da je kaj nad povprečjem. Verjetno pa tudi pljučnica, ki si jo pravkar prebolela, ni vplivala ravno na to, da bi se bebi ali ti pretirano redila, a ne? Jaz se pa ne v celoti strinjam z napisanim, da bi kar ključavnico uporabili za preprečitev vstopa "obiskov". To bi jaz uporabila kot skajni ukrep, če ne bi upoštevali dogovorjenega. Saj niso neumni, tudi če so pač vsiljivi! Oni pač hišo smatrajo kot lastno in to, da nekdo živi pod njihovo streho, za njih pomeni, da lahko uletajo kadar jim ustreza in tudi brezveze. In če jih nekdo ne ustavi pravočasno in jim ne pove svoja pričakovanja in želje, bodo pač tako ravnali tudi naprej. Jaz bi postavila jasne meje in v kolikor le-teh ne bi upoštevali ali se čez čas zopet "spozabili", bi ziher uporabila ključ. Priznam tudi, da bi mene zmotilo tudi to, da bi slišala, da nekdo stoji pred zaklenjenimi vrati ali jih-skuša odpreti.. in bi imela slabo vest, če bi jih kar zaklenila brez, da bi predtem vrgla karte na mizo. In kot drugo, mislim, da je sedaj zadnji čas, da se o tem pogovorite, saj bo zaradi prihajajočega člana, zamera ziher trajala zelo malo časa A je katera že na poti v P? Jaz upam, da bom tudi ta teden že držala svojo štručko v naročju in da bo porod mimo.. Misona- poroda me ni toliko strah, grem pa sedaj v drugo "bolj z glavo" v porodno sobo kot sem šla prvič in to me kar muči, ker vem, kako zgleda in se bojim, da bi bilo kaj težje ali da bi se kje ustavilo,.. ker pač vem, kako je tam in ker se je prvi porod proti koncu malo zakompliciral. Pa tudi, ker nekak pričakujem, da bo tokrat lažje in se potem včasih vprašam- kaj pa če ne bo? Take stvari nam verjetno vsem sedaj letajo po glavi.. Lp
|