bucka* -> RE: Aprilčice 2014 (8.3.2014 18:12:12)
|
Jst sm skoz tu nekje, samo se druga nobena ne prikaže, potem sem pa drugod bolj aktivna, alpa samo firbcam :) malo berem punce, ki imajo že dojenčke doma, da vidim kakšne težave sledijo nosečniškim :) Jaz sem že skoraj 35. teden, trebuh mi pa otrdeva samo zvečer, pa niti nisem tega jemala kot neko težavo, bolj kot lažne popadke in pripravljanje maternice. Je pa res, da se mi to dogaja samo zvečer :) za krče, oziroma špikanje nožnice, ki ga pa ponavadi občutim, če prehitro zaštartam na kšnem sprehodu ali okrog hiše, mi je pa rekla da je to od raztezanja medenice. Drugače je užitek zdaj ko je sonce, jst zaključujem s pomivanjem in pranjem, kar je še ostalo večjih stvari in takih da se težko posušijo, jih bo zdaj sonček posušil, potem se pa samo sprostim še in čakam (14.4. mam rok). Včasih se kar malo preveč zaganjam, bi rada vse naenkrat, pol sm pa slabe volje ker nisem vsega naredila. Drugače imam kar srečo že celo nosečnost... Lulat grem ponoči enkrat, spim pa večinoma tudi v redu. Malo me boli križ (trtica), ampak se kar da shajat. Dete brca na polno, pa izboči se ven, da mi zategne cel trebušček. Komaj čakam da spoznam malo žabico :) Uživajte, pa javite se kaj, tudi nam, ki nismo na FB...
|
|
|
|