sandri91 -> RE: Aprilčice 2014 (9.1.2014 19:17:33)
|
Tako, pregled je za mano in z malčkom bi naj blo vse vredu, samo popkovina je bolj široka kot bi smela bit, kar lahko pomeni, da se trebušna stena ni dovolj zaprla... čez 4 tedne kontrola in če bo še odstopanje me pošlje na morfologijo v mb v 30. tednu... upam na najboljše, ker drugače je vse super, vsi izvidi vse, le mali mi ful pritiska na mehur, kar je zadnji teden zelo moteče. prav brca me v mehur :) nagajivec že zdaj :) ime pa mu bo Larik, ali pa Nik Tristan :) Clarita* glede zgage, meni je ginekologinja svetovala Ranital, ker sem ga lahko jemala tudi za želodčne težave, ko sem se s čipsom zastrupla...in so sumli na gastritis.. takda to nebi smelo škodovati [sm=jezicek.gif] ps. glede kil, mene je kar malo skregala, ker sem od novembra do zdaj dobla 7 kil gor, torej v 8 tednih 7 kil... skupno že 9 kil :) ojooj, zeznla sem se s tem , ker sem tik pred zanositvijo nehala kadit in sem butnla po sladkem, ki mi še zdaj bolj paše.. ampak, 9 mescov gre gor, pol pa 9 mescov dol.... [sm=bravo.gif] materinsko mam pa jaz od 10. 2. naprej teden dni, upam da zvem kaj koristnega, bom pa šla sama.. moj itak skoz dela v dopoldanskem času...
|
|
|
|