|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
20.8.2013 12:46:09   
Neala
Miiška, jaz sem vedno delala samo First sign test. Ko sta dva trakca notri. V lekarno nisem hotla zaradi dolgih jezikov in velikih ušes user posted image .

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 451
20.8.2013 13:16:28   
mala jagodka
Mamica deklicam, nič ni še izgubljeno, dokler ne pride tetka, počakaj še dan al dva, pa ponovi.

Miiška, jst sm v prejšnjih nosečnostih delala prvo BC ali Fisrt sign, ko je ta pokazal pozitivno sem pa še CB digital, zaenkrat so mi ti vedno prav povedali dva dni pred tetko user posted image

Moram priznat, da mi prav paše ta dež in mal ohladitve.

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 452
20.8.2013 13:22:24   
miiška
hvala za odgovore!

Jaz si pa trenutno najbolj želim da bi vedela točno kdaj jo ne pričakujem user posted image

Meni tudi kar paše ohladitev, sam vseeno upam da bo jutri lepše, da bomo šli lahko kaj veeeen user posted image

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 453
20.8.2013 14:35:12   
Cikacaka
Mamica deklicam..user posted image ...ne obupavat!!! Glej ti imaš dva sončka, jaz sem istih let kot ti, pa še nobenga...pa sem še kar polna optimizma ;) Bo uspelo!!!! Obema ;)

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 454
20.8.2013 15:01:48   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Mamica deklicam..user posted image ...ne obupavat!!! Glej ti imaš dva sončka, jaz sem istih let kot ti, pa še nobenga...pa sem še kar polna optimizma ;) Bo uspelo!!!! Obema ;)

user posted image user posted image user posted image mi je žal, da nimaš še nobenega. Ja saj vem, da jaz se lahko tolažim, da imam dve zdravi hčeri, pa če mi tudi dnevno obrneta okoli, ko sem na računalnikuuser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
20.8.2013 15:09:54   
Agnes27
mamica deklicam, koliko sta pa stari punci?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 456
20.8.2013 15:40:00   
ela23
Oh, kako pričakujoče sem brala poste in čakala, kaj si nalulala, Mamica deklicam. Do user posted image ni še za vreči puške v koruzo. user posted image

Meni so danes na UZ trebušne votline ugotovili, da ni videti večjih endom. žarišč, kar me je precej razveselilo. Kot kaže jo imam samo na jajčnikih. user posted image Sedaj me čaka samo še en UZ in en pregled potem pa laparoskopija. Prav težko jo že čakam, ker vem, da me bo rešila vseh težav. user posted image Me je pa dr. vprašal, če sem tik pred M, tako da se očitno že najavlja. user posted image Škoda, čez tri dni praznujeva 7. obletnico in pozitiven test bi bil najlepše možno darilo.

Ma, saj glede spermiograma bolj kompliciram jaz kot partner. Najbrž zato, ker izhajam iz sebe in si nikakor ne predstavljam orgazma na ukaz. user posted image

Pikapolonca, mali Grk bi bil super!user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 457
20.8.2013 15:41:05   
ela23
Zlatolasek, user posted image in user posted image .

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 458
20.8.2013 15:48:36   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Agnes27

mamica deklicam, koliko sta pa stari punci?

tavelika bo konec septembra 5, tamala pa februarja 3. Tako, da imamo kar pestro doma. Sedajle imam obe doma, ker sem brez službe in smo taveliko čez poletje dali iz vrtca. Komaj čakam 2.9., ko gresta obe vanj, tavelika nazaj, tamala pa prvičuser posted image user posted image

že tako odštevam kot kakšni glede košarkeuser posted image ali pa nosečke do prvega pregleda

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 459
20.8.2013 17:46:02   
Cikacaka

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

user posted image user posted image user posted image mi je žal, da nimaš še nobenega. Ja saj vem, da jaz se lahko tolažim, da imam dve zdravi hčeri, pa če mi tudi dnevno obrneta okoli, ko sem na računalnikuuser posted image

Saj sem sama kriva a ves,..najprej ima vse drugo prednost...na lepem pa se zaves da te stirka gleda...ampak glej, ce mi je usojeno, potem bo ratalo :)

Ela vesela za tebe, da so dobre novice user posted image kaj je to laparoskopija? (Ne da se mi iskat hehe)

Neposredna povezava do sporočila: 460
20.8.2013 18:22:39   
mamica deklicam

Saj sem sama kriva a ves,..najprej ima vse drugo prednost...na lepem pa se zaves da te stirka gleda...ampak glej, ce mi je usojeno, potem bo ratalo :)

Ela vesela za tebe, da so dobre novice user posted image kaj je to laparoskopija? (Ne da se mi iskat hehe)

laparoskopija:
pri popku naredijo luknjico in skoznjo potegnejo neko cevko, skozi katero pogledajo rodila iz zunajne strani. Če je kaj narobe, tisto kar požgejo.

Sem bila maja tudi sama na laparoskopiji in histeroskopiji, zato vem.

Jaz sem bila 10let v vezi z nekom in me je pusti pri 31 letih. In pravim, hvala bogu da sem sedajnega partnerja dobila pri 32 in sva v 7letih že veliko ustvarila: imava dva otroka, kupila sva starejšo hišo, ki jo sedaj rihtava, samo še jaz dobim službo in bomo super. A tudi sedaj nam ni tako hudo. Nekako prerinemo čez mesec. Gremo tudi na morje in na kakšen izlet, sladoled pa kupimo kar tistega v banjciuser posted image , imamo vsi isto v posodici in še najemo se ga za malo denarjauser posted image user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
20.8.2013 21:06:42   
Agnes27
Mamica deklicam in ostale ki že imate naraščaj,
ali imate morda kakšen nasvet. Moja 20 m punčka gre zdaj septrembra prvič v vrtec. Vem da mora in da je prav in bla bla bla ampak me kar trže, ker ne vem kako bom zmogla jo tam pustiti ko bo jokala in hotela z mano domov. Kadar je na novem kraju postane sramežljiva čeprav je v znanem okolju pravi mali divjaček. Bi mi pomenila kakšna beseda. Poleg tega me dajejo hormoni in se vsakič zjokam ko pomislim. HVALA

Neposredna povezava do sporočila: 462
20.8.2013 21:14:14   
Anonimen
čim manj jokat pred njo, še bolje sploh ne!!!. Upoštevat vzgojiteljice in dati času čas. Naša je šla 1. v vrtec z 22. mesci in je bla 1 mesec kar kriza, po 1 mesecu je pa že spala. Ko jo prideš iskat ji ne govri o bogica, pa jo mazit, ... ampak bolj na način, pa sej je fino, veliko novih prijatelčkov boš dobila, itd., jo spodbujaj. To je moje mnenje user posted image

(odgovor članu Agnes27)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
20.8.2013 21:55:54   
Neala
Evo, enako mnenje kot soncenk imam jaz. Nasa je sla s 16 meseci in je bla krizica samo tri dni. Mogoce zato, ker je bla se bolj majhna in se je z animacijo hitro pomirla. Pa je sicer nasa mirne narave, bolj jokica in tudi sramezljiva je bila, ko je bila manjsa.
Je pa kljucno, da strahu in dvomov ne kazes pred njo. Vedno obrni na pozitivo, vedno govori lepo o vrtcu, njihovih aktivnostih, vzgojiteljicah... Nikoli ne simfaj nic v zvezi z vrtcem, ko se pogovarjas s kom odraslim pred njo. Ti tamali vse vlecejo na usesa in absorbirajo in se potem lahko odklonilno odzove na vrtec.
Zaupaj vzgojiteljicam, tamalo pa ze zdej lepo nagovarjaj, da bo sla v fajn okolje z novimi igracami, prijatelji... In vse bo ok, bos vidla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.8.2013 7:27:22   
Čukica
Dobroo jutroo!

Agnes27, hudo ti bo, to ti garantiram. Samo poizkusi tega NE pokazat, dokler je tam ne odložiš in greš. Pol pa v avtu ko boš sama se pa zjoči, če ti rabi. Drugače pa midva z mojim sva se dogovorila, da prve dneve on vozi v vrtec. Mogoče bi bila tudi zate to idealna rešitev. Moški so veliko bolj trdni kar se tega tiče in načeloma nimajo naših hormonskih/čustvenih nihanj;)

< Sporočilo je popravil Čukica -- 21.8.2013 7:28:09 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 465
21.8.2013 7:31:51   
Čukica
miiška, jaz vedno delam First sign oz delala sem tudi BC (sej to je eno in isto praktično - ista občutljivost, isto izgledajo...isto sranje drugo pakovanje:). Clear Blue pa je za moje pojme čisto stranvržen denar - en listek first sign te stane 1,5eur, medtem ko listek clear blue + plastika okoli 8eur. Zdej mi pa povej, če si pripravljena za uno plastiko okoli listka (ki ima btw isto funkcijo in kemijo gor namazano kot FS ali BC) plačat 6,5eur.:) Aja pa FS oz BC načeloma zaznajo prej user posted image , ker so bolj občutljivi.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 466
21.8.2013 7:57:03   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Agnes27

Mamica deklicam in ostale ki že imate naraščaj,
ali imate morda kakšen nasvet. Moja 20 m punčka gre zdaj septrembra prvič v vrtec. Vem da mora in da je prav in bla bla bla ampak me kar trže, ker ne vem kako bom zmogla jo tam pustiti ko bo jokala in hotela z mano domov. Kadar je na novem kraju postane sramežljiva čeprav je v znanem okolju pravi mali divjaček. Bi mi pomenila kakšna beseda. Poleg tega me dajejo hormoni in se vsakič zjokam ko pomislim. HVALA

kakor so ti že druge napisale, ne pokaži pred otrokom, da ti je hudo ker gre tja. Naša tavelika je bila edina v skupini ki prvi mesec ni tam nič jokala, je šele oktobra ugotovila,da je ena sprememba, pa verjetno bolj zato ker sem jaz ostala doma na boliški.

Vozi naj jo na začetku tisti, ki je manj čustven, pri nas sem bila to jaz user posted image user posted image , mojemu je še sedaj hudo, ker bosta po novem obe v vrtcuuser posted image user posted image user posted image . Jo pa sedaj že malo pripravljaj v tem smislu, da bo v družbi otrok....
Sem ravno včeraj moji dve vprašala, kdo gre kmalu v vrtec in je tamala vpila KAKA!!! Tako trenutno izgovori svoje imeuser posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 467
21.8.2013 8:58:30   
mamica deklicam
mislim, da prihaja user posted image na obisk. Me je že zjutraj zvijalo, na EC sem opazila, da je bilo malo krvi na papirju. user posted image Tako, da naslednji mesec bom rajši kakšen dan počakala, očitno imam sedaj daljše cikleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 468
21.8.2013 9:07:58   
Wishes
ela23, koliko si pa stara če smem vprašat? Mene daje samo na ultrazvok (notranji in zunanji) laproskopije mi pa sploh še ni omenjala. Ampak vseeno mi je svetovala pohitet z user posted image , da nimam več dovolj časa.

Neposredna povezava do sporočila: 469
21.8.2013 11:21:43   
Cikacaka
Mamica Deklicam..hvala za razlago!

No meni je G rekel, da bomo zdaj cez poletje probali po naravni poti...klomifen imam bolj zaradi nadzirane O, ker je moj dosti odsoten in da potem res lovimo tiste dneve. Ce ne bo uspelo, pa me bo po hitrem postopku dal naprej...zaradi mojih let...je rekel, da bi rad da do konca leta na tak ali drugacen nacin zanosim. Bomo vidli.

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 470
21.8.2013 11:21:46   
miiška
Agnes27 moj mišek gre tudi septembra v vrtec, star je pa 15 mesecev. Me tudi malo skrbi, ampak ma ful rad otroke tako da se bo že zamotil. Bo pa tud meni precej težko, saj bo, sam res ne smemo pokazat kok nas skrbi. Je pa vsak otrok drugačen...eni pomahajo in grejo, drugi majo pa ful težave, na to pa žal ne moreš vplivat. Večinoma je prvih par dni hudo, potem pa ok.

Joj punce jaz sem pa danes nalulala eno bledo ampak res bledo črtico user posted image Jo je tudi moj videl, tko da ni plod moje domišljije, mogoče pa je kaj user posted image Sem pa 33. dan cikla. Sam ne me še barvat roza ker se res komaj komaj vidi. Jo hodim gledat na 5 minut in je še kar tam user posted image Upam da bo jutri bolj močna...sporočim!

(odgovor članu Wishes)
Neposredna povezava do sporočila: 471
21.8.2013 11:22:59   
Cikacaka
Uuuu miiska user posted image user posted image user posted image ...bo bo..:)

(odgovor članu miiška)
Neposredna povezava do sporočila: 472
21.8.2013 11:47:51   
Neala
Miiška, reeees?????? user posted image user posted image user posted image  Saj veš, da sem jaz tudi imela slabe črtice na začetku.. Pa sem delala test dva oz. tri dni pred predvideno M. Tudi na dan, ko naj bi res M prišla, je bila črtica slaba (na moj šok takrat celo malo bolj bleda kot prvič, ko je bilo 3 dni prej). No, takrat sem bila v dvomih, res v dvomih. Sem pa potem ponovila še čez 3 dni in je bila črtica res bolj močna.
Jaz kr mislim, da je to to!! user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
21.8.2013 11:54:34   
miiška
Ja moje so bli tud tko švoh na začetku in je blo to to, tko da jaz tud kar mislim da je :) Sam me moj hitro na realna tla postavi, ker njega ne prepriča. Nimam pa nobenih znakov. Jooooooj da bi blo res!

A še kakšna lula te dni?

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 474
21.8.2013 12:02:08   
Tippi

mislim, da prihaja user posted image na obisk. Me je že zjutraj zvijalo, na EC sem opazila, da je bilo malo krvi na papirju. user posted image Tako, da naslednji mesec bom rajši kakšen dan počakala, očitno imam sedaj daljše cikleuser posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?