|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
20.8.2013 8:44:40   
tinncyka
Držim pesti da je ne bo! In da bo en lep user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 426
20.8.2013 8:45:31   
Neala
Ja, mamica deklicam, ti verjamem, da še kar cincaš, sploh, ko potem v preteklosti najdeš podoben cikel. Joj, jaz močno stiskam pesti!!!
Imaš mogoče kakšne znake, se kaj čudno počutiš?

Neposredna povezava do sporočila: 427
20.8.2013 8:53:28   
banana_ana
Dobro jutro punce!

Na vso moč navijam za user posted image !!!

Jaz bom ta vikend s sestro pobegnila na morje, ker sem bom že 3. vikend zapored sama, ker moj dela nočne in itak ni nič od njega in se mi že kar mal meša. Ne predstavljam si kako bo, ko bo enkrat dojenček, res me sekira to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 428
20.8.2013 9:05:27   
Cikacaka
Zgleda da tale klomifen res povzroča prave težave, ampak, če bo hasek, bomo tudi na to pozabile a ne ;) user posted image

Bananca ne se že zdaj sekirat kaj bo ko bo....vse bo ok, boš vidla! Mojega ni nikoli čez teden doma, zaradi službe, in prihaja v petek odhaja pa v nedeljo (ja potem veste kako lahko loviva O user posted image )...ampak jaz se kljub temu ne sekiram...še vsi otroci so odrasli, bo tudi moj, če bo ratal :)))

Kaj se mi je pa včeraj zgodilo user posted image grem po službi še na pijačko in se midve vstaneva in greva, čez čas pa frendica pravi: A sva midve plačale pijačo? user posted image user posted image Jooooj pozable, sem laufala nazaj plačat in sta se kelnarci med samo tako čudno pogledali, da sta naju ziher šinfali pred tem hehehe.

Lep oblačen dan vam želim....jaz optimistka šla z opankami v službo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 429
20.8.2013 9:14:24   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Neala

Ja, mamica deklicam, ti verjamem, da še kar cincaš, sploh, ko potem v preteklosti najdeš podoben cikel. Joj, jaz močno stiskam pesti!!!
Imaš mogoče kakšne znake, se kaj čudno počutiš?

nobenih zankov, včeraj me je v predelu maternice tako čudno štihnilo, da sem se morala prijeti omareuser posted image user posted image , prsi so čisto mehke, mogoče si samo domišljam da me sem in tja bolijo. Nobena hrana mi posebej ne diši oz.smrdi.

Edini znak je da je niuser posted image . Saj mogoče bom pa vseeno lulala danes. Če sem imela O (takrat ko me je špikalo in bil beli tok), potem je sedaj že 16- 18 dni po njej in mislim, da bi moralo kaj pokazati. Pa testerje imam še domauser posted image user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 430
20.8.2013 9:18:34   
Cikacaka
Mamica deklicam...alo kar lulat...če drugo ne boš vsaj vedela in zdravje psihe je tud ogromno vredno, kljub razočaranju..če bo pa plusek pol pa itak prej veš tem bolje ;)

Neposredna povezava do sporočila: 431
   [Brisano sporočilo]
20.8.2013 9:37:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Cikacaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
20.8.2013 9:41:59   
Neala
Mamica deklicam... lulaš?? user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   [Brisano sporočilo]
20.8.2013 9:55:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
20.8.2013 9:56:30   
zlatolasek
Helou!!!

Evo mene, imam ne samo eno,ampak kar 2 slabi novici....zjutraj nalulala en velik, debel minus (itak-mene moj čut nikoli ne vara), potem pa mi je G lepo povedala, da tudi ni NOBENE sledu o kakšni O, tko da kaj sm jst čutla ne vem, ampak to ni blo to očitno. Ok, to je bil pač najslabši možen scenarij, ki sem si ga že včeraj predstavljala. Potem pa mi pravi, da je fajn, če se par malo matra za user posted image , ker zna to potem bolj cenit...hm nisem imela odgovora na to....Potem mi je tut povedala, da moji jajčniki spijo, ni videt tam dol nobene akcije, tko da tut ne more predvidet, kdaj bi lahko dobila M. Sem pa dobila recept za klomifen.....tko da se poskušam skoncentrirat pozitivne misli. Zdaj je le vprašanje kdaj se bo M prikazala....upam, da še letos. user posted image Sicer me kontrolirala prva dva cikla ne bo, ker bom jedla samo po 1 tbl/dan, če ne bo ratalo pa potem tretji cikel 2 tbl/dan in kontrola....

Vem, da je to bil najin prvi mesec intenzivnega delanja na dojenčku, in da se nimam kej pritoževat, ker ni v prvo ratalo, ampak jst sm dans dobila "fleš bek" iz časov, ko sva delala na prvem otroku, kolk sva se takrat matrala, upala, jokala itd, predno sem dobila po skoraj 2 letih klomifen. Čudežno je takrat ratalo potem v prvo. Skratka, sem malo potrta ja, mogoče tudi zaradi vremena, kaj pa vem.... user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 435
20.8.2013 10:05:03   
mamica deklicam

počakajte, da sem malo nabereuser posted image user posted image . Me še nič ne tišči.
saj bom, ker sedaj že mene birbec matra, čeprav spet ne bo nič

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 436
20.8.2013 10:08:30   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

počakajte, da sem malo nabereuser posted image user posted image . Me še nič ne tišči.
saj bom, ker sedaj že mene birbec matra, čeprav spet ne bo nič

Čuj, ko sem jaz po službi tisti petek šla test delat, me tudi ni NIČ tiščalo, N-I-Č... Ko pa sem lonček spodaj nastavla, se je pa kr od nekod vlilo user posted image . Sem sam prtisnla, pa je šlo, ne vem od kje se je našlo user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 437
20.8.2013 10:15:18   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: zlatolasek
Evo mene, imam ne samo eno,ampak kar 2 slabi novici....zjutraj nalulala en velik, debel minus (itak-mene moj čut nikoli ne vara), potem pa mi je G lepo povedala, da tudi ni NOBENE sledu o kakšni O

Zlatolasek, user posted image user posted image user posted image

Jaz o klomifenu oz. težavah s ciklusi ne vem nič, tako, da ti na žalost tu ne bom mogla dat pravega nasveta. Verjamem, da bodo ostale punce vedele povedati več in te tudi potolažiti! Vendar vem pa, da eno punčko že imaš in zato sem prepričana, da bosta uspela "pridelati" še eno oz. še kakega lulčkauser posted image . Morda to res ne gre tako hitro, kot če bi naravi pustila prosto pot, ampak bodi sigurna, da bo uspelo!!! Že sedaj s klomifenom, boš vidla!!
In ne sekiraj se, če si malo žalostna in potrta danes! Vreme je idealno  za to... Po drugi strani pa je normalno tudi tvoje počutje, saj si iz tistega upanja in neke vrste prepričanja, da si res imela O, padla na neka realna tla in se ti zdi, da se ti je pravljica malce sesula... Nič hudega, boš videla, da bo kmalu vse drugače! Danes si privošči malo žalosti, že jutri pa glavo pokonci in v nove boje. Pa z nami tu se druži, boš vidla, da ti bomo načarale en debel plus kmalu user posted image .
Veeeeeelik objem!!!

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 438
20.8.2013 10:20:03   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: lili25

eno čisto mimogrede vprašanje: neala, sej si pisala že sproti svoja občutja, ampak, a si kmalu res vedela?

Saj veš, da so znaki PMS ali znaki za nosečnost lahko enaki... Velikokrat je psiha, včasih pa znakov sploh ni pa je kljub temu nosečnost. user posted image  Torej tisto, kar je tokrat meni res ločilo počutje od prejšnjih ciklov je bilo to, da so me prsi, ki so me bolele že od O dalje, teden dni pred (ne)pričakovano M že skoraj nehale boleti. Sem že mislila, da pač ne bo nič in da se pripravlja za M. Potem pa se drugo jutro zbudim (še vedno je bilo ene 6 dni do predvidene M), in so me spet začele dosti bolj bolet. To mi je bilo skrajno čudno, ker to se mi res še nikoli ni zgodilo. Pač pred M prsi vedno nehajo boleti zaradi padca hormona. In to, da se je bolečina spet povečala, je bilo čudno.
Ves teden do predvidene M mi je bilo rahlo slabo oz. občutek, da je vse  v grlu. To imam ponavadi med ovulacijo, pred M pa nikoli in to je bilo tudi nenavadno.

Špikanja in bolečine okrog jajčnikov in maternice pa ne štejem za znak, ker to je tudi pred M.

Neposredna povezava do sporočila: 439
20.8.2013 10:20:59   
Agnes27
Mamica deklicam, pošteno si me nasmejala s čakanjem da se nabere user posted image user posted image Držim pesti, da bo debeli plusek.
Zlatolasek, ti čist verjamem da je bil šok, danes si ga še dovoli, jutri pa glavo gor, pa pozitivno naprej, ker če je v prvo ratalo ni vrag da ne bo v drugo. Si mogoče razmišljala o tem da bi šla kar takoj na klomifen??

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 440
20.8.2013 10:22:26   
Cikacaka
hahaha bejbe ste me nasmejale user posted image MD tebe še verjetno nihče ni tako podil lulat user posted image user posted image user posted image

Zlatolasek user posted image . Jaz sem prejšnji in ta mesec bila na 1tbl/dan, pa sem morala it na UZ 12 dan od prvega dne M in potem še čez dva dni. Ta mesec je pa bil v času O lih na dopustu, tako da me je malo jezilo, ker nisem točno vedela kdaj O je...ampak ni blo take panike, ker sma itak mela dopust in zajčkala nonstop. Sperm overdose user posted image Držim ti pesti za tvojo M, da se prikaže, da lahko začneta spet ;)

< Sporočilo je popravil Cikacaka -- 20.8.2013 10:31:14 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 441
20.8.2013 10:29:05   
Čukica
Haha, sperm overdose, ušeč mi je ta izraz:D

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 442
20.8.2013 10:40:21   
mala jagodka
živjo...
mamica deklicam, čakam da nalulaš plusek user posted image

Midva sva tud v tem mesecu mela skor vsak večer party user posted image , nekako nama je pasalo user posted image zdej pa bomo vidli konec tedna, če je bilo kaj uspešno. Počutim se čist fuč, spim kot medo, ko ima zimsko spanje user posted image

Vsako novo jutro prinese novo upanje!

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 443
20.8.2013 11:47:10   
mamica deklicam
tako, pa sem nalulala samo eno črtico. user posted image user posted image

saj sem kar pričakovala a še vedno sem razočarana. Sedaj bom počakala, da gospa pride. Poslušajte punce, jaz imam doma še eno škatlo klomifena, ker mi je ostal od takrat, ko so mi ga G predpisali. In če se res ni nič prijelo, razmišljam v tej smeri, da bi ga naslednji cikel kar vzela.

Hvala ker ste navijale zame. Me to drži gor, čeprav ugotavljam, da bom verjetno ostala pri dveh puncahuser posted image user posted image

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 444
20.8.2013 11:53:25   
miiška
Oj punce!

Sem samo na hitro preletela in vidim da sta dva nova pluska :)) Čestitke agnes27 in mmalincauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi nekaj testov že naredila, pa so bili negativni. Edino na BC je nekaj mogoče bilo, pa še to tok malo da ne vem če si nisem vse skupaj domišljala? jaz tok časa gledam da včasih vidim tudi če nič ni. M še ni, znakov tudi ne. Edino včeraj sem bila tok utrujena da bi sam spala cel dan. Niti ne vem če mi že zamuja, ker lahko da je ta mesec ta dolgi cikel...ah brezveze. Sem upala da ko pridem iz dopusta da bo vseh dvomov konec tako ali drugače...zdej sem pa spet ujeta v to da bom delala teste vsak dan, enega zjutraj pol pa še enega druge firme popoldan če slučajno kaj je in se živcirala :( grozna sem :(

mamicadeklicam škoda, mogoče pa še bo plusek čez kakšen dan?

< Sporočilo je popravil miiška -- 20.8.2013 11:54:38 >

(odgovor članu mala jagodka)
Neposredna povezava do sporočila: 445
20.8.2013 12:01:53   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

tako, pa sem nalulala samo eno črtico. user posted image user posted image

Hvala ker ste navijale zame. Me to drži gor, čeprav ugotavljam, da bom verjetno ostala pri dveh puncahuser posted image user posted image

Žal mi je mamica deklicam user posted image user posted image user posted image .

Pa vedno si reci, da imaš dve zdravi deklici in takoj se boš bolje počutila! Kar pa bo v prihodnje pa pač bo! Glavo gor in bo svet lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 446
   [Brisano sporočilo]
20.8.2013 12:10:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
20.8.2013 12:34:59   
Kaličopka6
Nealaaaaa ČESTITKE!!! kako sem vesela! nekaj mi je govorilo prečekiraj tale forum in potem te vidim v roza! kako lepo!!! bravo tudi preostalim rozikam, druge pa le pogumno v nove boje, čeprav vsak poraz bolj boli. tud jz sm se dve leti matrala, dala skozi operacije in stimulacije pa na konc sta se končno pokazali user posted image v kateri sploh nism verjela do UZ-ja doklr nism vidla pikice. Tud ve boste enkrt tako presenečene! navijam za vsako med vami! no, zdj pa šibam naprej po opravkih..

Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 448
20.8.2013 12:41:11   
miiška
Katere teste pa kaj delate? Meni se je v prvi nosečnosti najprej obarval BC, potem za ziher sem pa še Clearblue kupila.

Neposredna povezava do sporočila: 449
20.8.2013 12:44:58   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: Kaličopka6

Nealaaaaa ČESTITKE!!! kako sem vesela! nekaj mi je govorilo prečekiraj tale forum in potem te vidim v roza! kako lepo!!!

Heeeej, kako sem te vesela!!! Pa veš, da sem šla nedavno spet čekirat mal med vaše Februarke pa te nisem nič našla in sem malo probala vohunit, če se kaj javljaš pa mi ni uspelo user posted image . Hvala ti!!
Ja, daj se morda še pofočkaj na temi NOSEČKE 2014 - tam smo take, ki smo zanosile v različnih ciklusih in imamo rok v različnih mesecih, ampak ker tako rade čvekamo med sabo, smo si odprle eno skupno temo user posted image .

(odgovor članu Kaličopka6)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?