zlatolasek
|
Helou!!! Evo mene, imam ne samo eno,ampak kar 2 slabi novici....zjutraj nalulala en velik, debel minus (itak-mene moj čut nikoli ne vara), potem pa mi je G lepo povedala, da tudi ni NOBENE sledu o kakšni O, tko da kaj sm jst čutla ne vem, ampak to ni blo to očitno. Ok, to je bil pač najslabši možen scenarij, ki sem si ga že včeraj predstavljala. Potem pa mi pravi, da je fajn, če se par malo matra za , ker zna to potem bolj cenit...hm nisem imela odgovora na to....Potem mi je tut povedala, da moji jajčniki spijo, ni videt tam dol nobene akcije, tko da tut ne more predvidet, kdaj bi lahko dobila M. Sem pa dobila recept za klomifen.....tko da se poskušam skoncentrirat pozitivne misli. Zdaj je le vprašanje kdaj se bo M prikazala....upam, da še letos. Sicer me kontrolirala prva dva cikla ne bo, ker bom jedla samo po 1 tbl/dan, če ne bo ratalo pa potem tretji cikel 2 tbl/dan in kontrola.... Vem, da je to bil najin prvi mesec intenzivnega delanja na dojenčku, in da se nimam kej pritoževat, ker ni v prvo ratalo, ampak jst sm dans dobila "fleš bek" iz časov, ko sva delala na prvem otroku, kolk sva se takrat matrala, upala, jokala itd, predno sem dobila po skoraj 2 letih klomifen. Čudežno je takrat ratalo potem v prvo. Skratka, sem malo potrta ja, mogoče tudi zaradi vremena, kaj pa vem....
|