Bluegirl
|
Kaj zdaj to slišim, da se me na enem forumu obrekuje Oh, drage moje, jaz vas tako pogrešam. Vas kar pridno berem, komentiram malo manj, ko pa sem videla, da se govori o meni, sem pa rekla, da je skrajni čas, da se javim Čeprav sem v službi zasuta z delom, a pet minut foruma ne bo ničemur in nikomur škodilo Kje naj začnem? savanah, super, da si se oglasila, sem se že večkrat spraševala, kje si Te je lepo brati ... Srečno na preiskavah mamica deklicam, za službo!! Poročaj, kako bo. Upam, da ti bo všeč Game of thrones sva pa z mojim že tudi pogledala in to v zelo kratkem času. Sedaj čakam na april (se mi zdi?), ko pride nova sezona. Tara9, naj bo eden od naslednjih dveh ciklov uspešen, no, ti tako privoščim. Saj vsem, a se kar nočete poslovit od tega foruma tedy, da bodo le otroci zdravi, pa čim prej na poti še eden Cikacaka, Wishes, tudi vaju je lepo brat Seveda mislim na vse in nestrpno pričakujem lepe novičke Saj vem, da sem 100 stvari pozabila, a to je to, kar se spomnim. Na Julijkah 2014 nismo ravno aktivne, debata se je preselila na fb, kjer komaj sledim, o čem vse tečejo pogovori. Pa tukaj je bilo tako luštno, smo bile ena taka luštna mini skupinca No, saj se ne pritožujem, da sem v takšnem stanju kot sem, a vseeno Se res vsak dan bolj zavedam, kakšno srečo sva imela, da je bila tako težko pričakovana ovulacija tudi uspešna. Včasih še ne dojamem? Drugače pa sem bolje, slabosti so manjše, sem pa še vedno utrujena, dajejo me glavoboli in 100 drugih težav, s katerimi vam ne bom morila Sem v 17. tednu, trebušček počaaaasi kuka ven, zaenkrat vse ok, naj tako ostane, pa bom srečna Kje pa so kaj naše nosečke? Lili25? Dolgo se že ni oglasila ... Upam, da ste se razveselile snega. Če je zima, naj bo zima Nič, moram naprej delat. Se še sigurno kaj oglasim, kar pridno čvekajte, da bo kaj čtiva za brat Objemčke in poljubčke ...