|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
19.1.2014 8:49:13   
*misi*
Dobro jutro , joooj kaksno vreme, saj ni cudno da smo vsi bolni user posted image

Se mi zdi da imam PMS user posted image sem sitna, nervozna, v trebuhu me tisci, bruuuuuhhhh fuj fej, nej ze pride tale sreda no user posted image ali sem pa samo tko sita tega cakanja, vremena, kasljanja, smrkanja in bit doma, madona sej sm se cist asocialna ratala k ze cel teden nisem bila med ljudmi user posted image

Ok tkole....mam baby check, first sign in pa CB digital. Kateri hudic od teh zadev je najbolj zanesljiv? V primeru da v sredo gospa user posted image ne pride? Ja, se vedno upam.....kljub slabemu dnevu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
19.1.2014 9:07:22   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*

Ok tkole....mam baby check, first sign in pa CB digital. Kateri hudic od teh zadev je najbolj zanesljiv? V primeru da v sredo gospa user posted image ne pride? Ja, se vedno upam.....kljub slabemu dnevu

kakor vem, baby check zazna najmanjše koncentracije. Mislim, da so se punce že pritoževale nad first sign, da velikokrat ne pokaže, digitalca glede na ceno bi jaz malo prihranila. Za ta denar dobiš 6 kom baby checka.user posted image
user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
19.1.2014 9:17:29   
*misi*
Joj ja ne govor, sem placala za dva CB 18€ me je na rit vrglo user posted image
No hvala za nasvet, bom mogoce jutr polulala enga cist iz firbca hehe

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
19.1.2014 10:10:09   
mlada_mamika
*misi* meni je baby check mini pokazal že dva dni pred izostalo user posted image , zdaj v drugi user posted image ti pa tudi jaz svetujem, da CB še malo prihraniš, saj zazna večjo koncentracijo hormona user posted image v prvi user posted image mi je pa first sign pokazal tri dni pred izostalo user posted image
DRŽIM PESTI ZA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
19.1.2014 10:43:20   
*misi*
O hvala ti. Ja s temu digital bom pocakala, jih bom takrat uporabla ko bom ze sigurno user posted image verjetno teli tedni, kinse pokazejo gor, pomenijo tudi to da koncentracija hotmona raste in ce ratste potem je tudi nosecnost okej a ne?

(odgovor članu mlada_mamika)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
19.1.2014 11:04:46   
mlada_mamika
ja verjetno je res tako, kot praviš. Jaz sem zdaj delala vsak dan baby check mini in je bila vsak dan bolj vidna črtica user posted image no, na koncu je bila popolnoma identična kontrolni in sem nehala testirati user posted image tako, da upam, da je tudi to dober znak, da je z user posted image vse ok user posted image samo pozitivno moramo razmišljati pa vse tako kot si želimo user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
19.1.2014 11:41:02   
pilotgirl
Omg tu me pa že en lep čas ni bilo, vidim. Bom prebrala za nazaj ko bo malček več časa. Jah prvo vsem srečno zdravo in dojenčkasto novo leto ( jep smo že 19ga haha,ampak bolje pozno kot nikoli ne?). Moj konec leta je bil dobesedno totalna katastrofa,tudi moj dragi je ostal brez službe. Tako sva sedaj oba doma. user posted image ? Jah pri nama ni možen,trenutno ne. Vse poskušanje.....je preklicano do nadaljnega......potem se dobijo nekateri ki me vprašajo ja pa zakajjjj leta grejo.....jep leta grejo....a si nažalost user posted image v danih razmerah ne moreva privoščiti. Resnično upam da se nama nasmehne sreča glede dela v naslednjih mesecih ker drugače res ne vem kaj in kako bova. Vsem ki ste zagledale user posted image user posted image en velik user posted image user posted image in srečno,za tiste ki pa še čakate user posted image pa user posted image user posted image user posted image ,ne obupajte. user posted image

(odgovor članu mlada_mamika)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
20.1.2014 7:28:19   
*misi*
Jutro,

Eh sej ne da sem se odlocla enga polulat in vmes ko berem navodila opazim da je baby check potekel rok....ja seveda je potekel ker so mi ostali teli testi se od prve user posted image
Pa sem ga vseeno naredila in se je roza obrvala ena crta vodoravno in tista crtica ki se pac vedno, tudi ko je neg.
Ocitno mi dons ni blo usojno in bom kar lepo do srede oz cetrtka cakala user posted image ce pride

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
20.1.2014 8:04:51   
Tara9
Jutro punce!

Misi se malo pa bo sreda in boš izvedela ta pravi rezultat. Močno stiskam pesti za plusek user posted image .

Jaz sem se odločila, da danes ne bom lulala, ker sem skoraj 99% prepričana, da je gospa user posted image  že čisto pred vrati, sem tečna na kvadrat, ampak res na kvadrat user posted image , včeraj sem imela tudi krče, tako da sem mislila, da se je že vlilo pa se še ni. Skratka mislim, da gremo v nove boje. Me celo ni preveč potrlo, kar je presenetljivo, bo pa naslednjič ratalo in pika user posted image .

Tedy vsaj čakam dobre novičke user posted image .

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
20.1.2014 8:06:27   
Tara9
* tedy moralo bi pisat, da čakam vsaj tvoje dobre novičke, pa sem se nekaj zatipkala, sem še zaspana  user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
20.1.2014 8:21:44   
mamica deklicam
Dobro jutro.

A ta teden je očitno namenjen za lulanje? user posted image user posted image

Jaz sedajle pojem zajtrk, nato se moram iti učituser posted image . Sem malo prelistala in nekaj prebrala tisto skripto, ki sem jo dobila v petek. Madonca bo enega dela. Je polno novih besed, ki jih moram znati razumeti in uporabljati. Ja, EMŠO dela na polnouser posted image , lenoba pa tudi user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
20.1.2014 8:42:54   
*tedy*
Sem zjutraj delala test ampak ni pokazal ničuser posted image , sicer je res še zgodaj po najkrajšem ciklu tri dni prezgodaj po najdaljšem pa kar teden dni, tako da imam še upanje in v petek ponovim vajouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2162
20.1.2014 10:14:25   
*misi*
Hvala Tara9 user posted image mogoce je pa se upanje za naju ta mesec

Tedy, drzim pestiiii da zagledas user posted image

Mah ne vem, sem nervozna in sitna in pricakujem v sredo user posted image ker to je pri meni tipicen znak pred M

Samo a ta vodoravna roza crta je normalna za preteceni test? Se je kateri to ze zgodilo?
Rok uporabe je bil do oktobra 2013

< Sporočilo je popravil *misi* -- 20.1.2014 10:15:46 >

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
20.1.2014 10:28:36   
mamica deklicam

Samo a ta vodoravna roza crta je normalna za preteceni test? Se je kateri to ze zgodilo?
Rok uporabe je bil do oktobra 2013

jaz še nikoli nisem imela doma pretečenega testa, zato ti ne znem svetovati. A vodoravne črte ne sme biti na testu. Po moje bo najbolje, da reskiraš 3€ in kupiš nov test baby chack.. Itak imaš dva notri user posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
20.1.2014 11:20:31   
*misi*
ja sej bom ja user posted image grem po kosilu v dm user posted image . Mah, sem rekla ga bom vsen polulala, če bo kaj kazalo bo, če ne pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2165
20.1.2014 11:22:49   
*misi*
sem ga šla prov v smeti iskat da vam pokažem, pa je zdaj ta vodoravna črta izginila user posted image in je le ena črtica- negativno. tko da...mislm da ni nč, čeprov naj ne bi več bil realen rezultat po 10min a ne....
bomo pa še lulali :D hehe

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
20.1.2014 11:39:44   
mamica deklicam

ja sej bom ja user posted image grem po kosilu v dm user posted image . Mah, sem rekla ga bom vsen polulala, če bo kaj kazalo bo, če ne pa ne.

BC testov nimajo v DM, jaz sem jih kupila v lekarni. V DM imajo ene druge, ne vem sedaj kako se jim reče.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
20.1.2014 11:46:54   
kavbojka
MD user posted image cestitke za sluzbo
_pika_ ko sem jaz imela HSG, so mi sestre veselo razlagale naj kar veselo in cimprej zacneva z akcijo. Nisem pa 100% kaj G pravijo na to, sem ze parkrat dozivela, da si sestre drugace razlagajo medicino user posted image . Poglej malo na Pusenjakov forum
*misi* tudi jaz si kdaj zazelim, da bi bila carovnica, sploh kar se svojega delovanja telesa tice user posted image . Ko omenjas test, ki mu je potekel rok, meni se je tak test lani konkretno obarval v plusek, sem bila pa dober teden po izostanku M.
Anonimna kaksni so simptomi pri cisti in kako ves da imas podivjane hormone?

Jaz sem trenutno v fazi ko se mi zdi da ta ciklus spet ne bo nic (8. dan po O, ni vgnezditvene k.). Ce ne bo nekih obicajnih znakov da prihaja M, bom naredila izjemoma test, ker greva z mojim ta vikend praznovat od kolegice RD in bi rada vedela ali alkohol da ali ne.

Katere teste ve uporabljate za O? Jaz kupujem od Medi Smarta, in ponavadi tezko razlocim pozitivnega (zaradi moci, oz. debeline crtice).

Neposredna povezava do sporočila: 2168
20.1.2014 13:41:28   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

BC testov nimajo v DM, jaz sem jih kupila v lekarni. V DM imajo ene druge, ne vem sedaj kako se jim reče.

Amm, ja sem ugotovila ko sem stala pred stalažo in že skor vse pometala dol s polic da bi zagledala Baby Check user posted image hvala vseeno za nasvet user posted image
Imajo First Sign, ampak ta je po izostanku M. Pa tut doma ga imam že, zato nisem kupila nič. Bom šla v lekarno pol user posted image

Anonimna Držim pesti da zagledaš user posted image a pa si dejasnko bila noseča ali je test narobe pokazal ker je bil pretečen?

Neposredna povezava do sporočila: 2169
20.1.2014 16:55:01   
_pika_
Držim pesti za vse tiste, ki ta teden pričakujete user posted image ! Pa čimprej sporočite rezultate. Sem čisto nestrpna. user posted image
Jaz sem danes dobila M (čudežno), tako da ni nič z lulanjem.

kavbojka: Eni pravijo, da je bolje počakat, druga pa, da ni treba. Sej bom tam vprašala kako in kaj. Zanima me, kakšen je bil tebi HSG? Večinoma berem, da jih kar boli, jaz pa imam prag bolečina na minimumu, zato sem že cel mesec pod stresom, kaj bo.

Jaz sem si teste kar naročila preko spleta (sem jih vzela na zalogouser posted image ). So veliko bolj poceni kot v trgovini. Mi je škoda denarja, ker zapravim veliko za te teste, ker sem tako nestrpna, da vsak mesec vsaj dva uničim.user posted image

(odgovor članu kavbojka)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
21.1.2014 8:47:52   
Tara9
Jutro punce,

evo jaz sem danes nalulala belino user posted image , oziroma tisto namišljeno črtico na BC mini, ki se pojavi po 10 minutah, ki pomeni negativen rezultat. Sploh nisem mislila lulat, ampak se tako slabo počutim, kronično sem utrujena, da sem potem že malo posumila, da mogoče pa je kaj, ampak očitno ni user posted image . Krče imam drugače od nedelje, vlilo se še ni, če se slučajno zgodi čudež ponovim vajo v petek, če ne, pa v nove boje. Presenetljivo nisem preveč žalostna user posted image .

Navijam za ostale, ki lulate v kratkem user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
21.1.2014 8:54:25   
*tedy*
Tara9user posted image user posted image user posted image user posted image jest bom jutri še enkrat lulala pa da vidimo če bo kaj , jutri bi morala dobit M če gledam najkrajši cikel (24 dni) pa upam da je ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
21.1.2014 9:53:06   
*misi*
tut jaz lulala danes in nalulala nič user posted image tko da, jutri pričakujem user posted image in bo tudei sigurno prišla ker mam krče in tipičen PMS. Tko da...več sreče prihodnjič zame

Držim pesti, da se vama nasmehne tisti mali plusek user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
21.1.2014 10:32:42   
Cikacaka
Tako babike, vidim da pridno lulate. Kaj zdaj to a bo kak plusek al kaj ;)

Moje M še kar ni..zdaj zamuja že krepki teden. Nimam pojma kaj dogaja user posted image Testa nisem ponavljala, ker se ne počutim kot da bi bila noseča..tak da se mi zdi brezveze. Ne vem pa kaj zdaj to pomeni. A naslednja O pride šele po M, če te zdaj ni potem tudi O ne bo..al kako to gre?

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
21.1.2014 10:55:17   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Cikacaka

Tako babike, vidim da pridno lulate. Kaj zdaj to a bo kak plusek al kaj ;)

Moje M še kar ni..zdaj zamuja že krepki teden. Nimam pojma kaj dogaja user posted image Testa nisem ponavljala, ker se ne počutim kot da bi bila noseča..tak da se mi zdi brezveze. Ne vem pa kaj zdaj to pomeni. A naslednja O pride šele po M, če te zdaj ni potem tudi O ne bo..al kako to gre?

nekako moraš priti do M. Je v navodilih za nosečniške teste. Če je test negativen, ponovi čez en teden. Če je še vedno negativen, pojdi do G. Poglej točno, kaj ti piše. Če nisi noseča in M vseeno ni, potem ti jo bo morala po določenem času sprožiti. Javi, kako in kaj

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?