|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
17.1.2014 16:49:23   
_pika_
Tara9: Ah kje, da bi dobila M, bi bil praznik. Na testu je bila včeraj belina. Čez deset dni si moram s tableti sporžit M, po navodilu G. Še prej bom za vsak slučaj delala še en test. Zdele so me nekam čudno začele prsi bolet, ko se dotaknem je kot da bi me kdo zbodu. Takega občutka še nisem imela. user posted image

Punce hvala za vzpodbudne besede. Sem se kar zjokala!! Še dobro, da imam vas, ker mojemu ne morim vsak dan s temi zadevami, ker me sploh ne razume. On je ful Optimističen. Bolj kot jaz.

Anonimna: Dobrodošla!

mamica deklicam: user posted image user posted image user posted image Bravo!!!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
17.1.2014 18:39:37   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

tedy, kaj ko bi probali zdržat s predčasnim lulanjem vsaj do ponedeljka user posted image . Priznam, da zdaj ko imam test, ne bom zdržala do srede. Čeprav vem, da je butasto, ampak vseeno. Jaooo, kaj smo dobre mi ženske. A imaš kakšen znakec, ki bi nakazoval, da je morebiti uspelo, ker jaz nimam nič user posted image  user posted image .

ok zmenjeno čakam do ponedeljka zjutraj in takoj javim rezultat da me boste tolažile če bo treba al pa skakale z mano do stropauser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
17.1.2014 20:12:14   
_pika_
*tedy*: Sm že nestrpna. user posted image Navijam za dober rezultat in niiiiiiičččččč beline!!!!user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
18.1.2014 8:31:26   
*misi*
Jutro punce,

No jaz sem pa danes sanjala, da sem naredila test in da je bil pozitiven user posted image in seveda povem to mozku in je sam propomnil, pol pa sploh ne rabis testa delat, ker si sigurno noseca hehehe user posted image user posted image
Jaz ko sanjam, se mi ponavadi vse uresnici in moj pravi da sem carovnica user posted image , no bomo vidli a je moja psiha tko mocna ali se pa je dejansko nekaj zgodilo, se par dni. Ceprov bi ze kar danes lulala hihi

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
18.1.2014 9:23:39   
mamica deklicam
bom navijela, misi, pa za vse ostale tudi.

Pri nas ima tamala vročino. Zaenkrat pod 38°C, upam da ne bo kaj hujšega. Na pa bo šel vikend. Včeraj ji ni bilo še nič, zjutraj pa takoleuser posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
18.1.2014 9:27:58   
*misi*

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

bom navijela, misi, pa za vse ostale tudi.

Pri nas ima tamala vročino. Zaenkrat pod 38°C, upam da ne bo kaj hujšega. Na pa bo šel vikend. Včeraj ji ni bilo še nič, zjutraj pa takoleuser posted image

Hvala

Ce te kaj tolazi, mi se se cel teden neki pacamo. V pon in tor sm mela tamalga doma k je smrkal, v sredo sem jz pa moz oblezala, v pet ponoc je mali zakuhal na 38, ce dan je mel pa do 37.5 user posted image vsi smo smrkasti, pa jz kasljam ko user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
18.1.2014 9:53:22   
Katte

IZVIRNO SPOROČILO: *misi*

Jutro punce,

No jaz sem pa danes sanjala, da sem naredila test in da je bil pozitiven user posted image in seveda povem to mozku in je sam propomnil, pol pa sploh ne rabis testa delat, ker si sigurno noseca hehehe user posted image user posted image
Jaz ko sanjam, se mi ponavadi vse uresnici in moj pravi da sem carovnica user posted image , no bomo vidli a je moja psiha tko mocna ali se pa je dejansko nekaj zgodilo, se par dni. Ceprov bi ze kar danes lulala hihi

Tocno tako je bilo pri meni leto in pol nazaj user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
18.1.2014 10:27:21   
*misi*
A reees? user posted image no upam da bo pri meni tudi tako. Samo ponavadi jaz sanjam kaksne potrese ali kaj bodobnega in potem se to dejansko zgodi tekom dneva user posted image
Ce se ze vse druge kozlarije, potem ma da se tudi to uresnici hehe user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
18.1.2014 10:47:12   
ela23
Misi, tudi meni se je pred parimi meseci reees v živo sanjalo, da bova zibala in naslednji dan je bil test pozitiven. :) Pred tem pa nikoli nisem imela tovrstnih sanj. user posted image

MD, res me je razveselilo, ko sem opazila, da si dobila službo. Upam, da ti bo všeč ... pa da boš šla kmalu na porodniško. user posted image

Tedy in Tara9 v ponedeljek držim pesti! user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
18.1.2014 10:47:17   
mamica deklicam

Ce te kaj tolazi, mi se se cel teden neki pacamo. V pon in tor sm mela tamalga doma k je smrkal, v sredo sem jz pa moz oblezala, v pet ponoc je mali zakuhal na 38, ce dan je mel pa do 37.5 user posted image vsi smo smrkasti, pa jz kasljam ko user posted image

je samo zakuhala nič drugega. Sem ji dala daleron sirup (ki ga najprej sploh ni hotela) in sedaj, ko je prijel mi že skače po kavču in regla user posted image user posted image

tako, da še malo študiram, kaj je bolje ali mi leži in jamra, da jo zebe ali kar dela sedaj user posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
18.1.2014 12:18:02   
*misi*
No pol pa ke zgleda res nekaj na sanjah user posted image . Ampak testa pred sredo vseenno ne bom delala, no al pa hehehe user posted image

Mamica deklicam oh kako mi je to znano user posted image user posted image
Hitro se pozdravite, pikepoke

Neposredna povezava do sporočila: 2136
18.1.2014 13:09:35   
mamica deklicam
no, pri nas doma je mir in tišina user posted image

tavelika je šla k babici. Mi je že včeraj obrazložila, da se je zmenila, da bo pri njej prespala, ker mora jutri z njo k maši user posted image
tamala spi in nekaj jamra v spanju.

dragi je moral sam v trgovino, nato bosta z bratom naredila pasjo uto našemu kosmatincuuser posted image user posted image . Sem že nekaj časa nazaj obrazložila tašči, da jaz ga ne bom nonstop opozarjala, da mora vse urediti do konca januarja, ker ga imam poln kufer, naj pa plača kazen in ga bo izučilo. user posted image user posted image In kakor je ona še vedno koklja, ki bedi nad svojim piščetom, mu sedaj ona utruja, da naj uredi. Jaz mislim, da je dosti star, da ve, kdaj smo konec meseca, ko mora imeti pošlihtano, ker bo prišla inšpektorica vse preverit

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
18.1.2014 13:14:42   
*misi*
A k vam domov bo prisla inspektorica zaradi pasje ute? Zakaj pa to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2138
18.1.2014 14:25:38   
*tedy*
No tako, test sem kupila in čaka zapakiran , v ponedeljek zjutraj pa akcijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
18.1.2014 14:41:37   
mamica deklicam

A k vam domov bo prisla inspektorica zaradi pasje ute? Zakaj pa to user posted image

sredi decembra je prišla zaradi anonimne prijave. In je odredila, da ima premajhno hišo. Notri v anonimki je bilo, kao da psa zanemarjava.... ni da ni. Naju soseda očitno res sovraži, ker ji nisva hotela odstopiti NAJINE zemlje. Je psa peljal k veterinarju, le ta je ugotovil, da tako lepe madžarske vižle še ni videl, da psu nič ne manjka, kar je tej inspektorici tudi povedal.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
18.1.2014 14:57:08   
*misi*
Omg ja kok ma pa folk cajta ej user posted image . No sam da bo vse ok.

Tedyyyyyyy user posted image user posted image drzim pestiiiiiii user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2141
18.1.2014 15:06:00   
mamica deklicam

Omg ja kok ma pa folk cajta ej user posted image . No sam da bo vse ok.

ja, zaradi anonimne prijave mora inšpektor na pot. Plačali ste pa vsi tisti, ki hodite v službo. Ne rečem, da jih ne rabimo ampak da se naš denar porablja zato, ker je nekdo požrešen in bi si rad lastninil še tuje, je pa malo huda. Kaj pa v tistih primerih, ko je žival res uboga, naj rajši tam ukrapajo. Po moje bi morali v takih primerih imeti oni možnost takega anonimneža sankcionirati, naj iz lastnega žepa plača delovni nalog, ki ga je zaradi tega inspektorica morala izpolniti. Iz Ljubljane do nas je minimalno 35km in bencin ni ravno zastonj, delovni čas pa tudi ne. Če bi to delali, lahko garantiram, da bi se prijavljale samo še tiste kršitve, ki so resnične.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
18.1.2014 15:35:29   
*misi*
Samo lazne prijave se oglobijo in tudi kazensko preganjajo. Zdaj ne vem tocno a niste mel ute po standarih al kaj, da je pac nasla eno stvar kot "opravicilo" da je bila prijava upravicena al kaj....

No nas pesek nima ute in ponoci spi pri meni user posted image mamo dolgodlako civavico ki je tak cuker od psa da ne mors vrjet. In fulmse razume z mackom, celo naskakuje ga hahaha user posted image Mein Coon (8kg) vs. Chiuaua (2kg) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2143
18.1.2014 16:15:59   
mamica deklicam
bilo je že več kot eno leto od zadnjega cepljenja, uta je bila manjša kot njihovi normativi. Sem šla gledat, kakšno mora imeti naš pes po njihovih standardih in je veliko prevelika, a kaj hočeva. Problem je v tem, da je pes ravno na meji med majhnimi in srednjimi in ga je vrgla med srednje. Že v tej uti ima prostor, a kaj hočeva

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
18.1.2014 16:21:09   
Anonimen
Zdravo punce. Imam eno vparšanje za vas.
In sicer s partnerjem delava na otroku skoraj 2 leti in se nažalost še ni prijelo. Kdaj naj bi bil torej tisti čas, ko lahko izkoristim zdravnikovo pomoč. Bila sem pri svoji G ko je minilo eno leto, vse naj bi bilo vredu, omenila sem ji rjave izcedke pred M, a je rekla da se kljub temu da zanositi in naj še naprej poizkušava. Vbistvu me zanima kdaj ste šle naprej v neplodnostno ambulanto in kako sploh dobiš recept do tja? Saj bi že res rada postala user posted image , po drugi strani pa me skrbi če sploh lahko imava otroke. Saj sem prebrala da obstajajo pari, ki se ne ujemajo in nemorejo imeti otrok, a z drugim jih imaš lahko. To mi res ne da miru.

Hvala za odgovore in LP. Auser posted image

(odgovor članu *misi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
18.1.2014 16:28:25   
*tedy*
Anonimna vsekakor najprej do tvojega G. On te potem da na vse dodatne preiskave....čudno da ti že po letu dni ni dal kakšne tablete za vzpodbudo jajčnikov.....sicer pa ti bodo punce več povedale, jest na srečo nimam teh težav...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
18.1.2014 16:38:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdravo punce. Imam eno vparšanje za vas.
In sicer s partnerjem delava na otroku skoraj 2 leti in se nažalost še ni prijelo. Kdaj naj bi bil torej tisti čas, ko lahko izkoristim zdravnikovo pomoč. Bila sem pri svoji G ko je minilo eno leto, vse naj bi bilo vredu, omenila sem ji rjave izcedke pred M, a je rekla da se kljub temu da zanositi in naj še naprej poizkušava. Vbistvu me zanima kdaj ste šle naprej v neplodnostno ambulanto in kako sploh dobiš recept do tja? Saj bi že res rada postala user posted image , po drugi strani pa me skrbi če sploh lahko imava otroke. Saj sem prebrala da obstajajo pari, ki se ne ujemajo in nemorejo imeti otrok, a z drugim jih imaš lahko. To mi res ne da miru.

Hvala za odgovore in LP. Auser posted image

če si mlajša, bi te morala po enem letu dati na nadaljne peiskave, pri starejših pa že po pol leta. Tako da pojdi nazaj in ji obrazloži, da je sedaj minilo že preveč časa in naj nekaj naredi. Ker očitno mora biti nekaj narobe, če po dveh letih še ni uspelo. Bodi kar malo sitna, ker očitno sama ne bo niti dala pobude, ampak te bo na tak način odpravila. Potem pa leta tečejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
18.1.2014 17:40:37   
snika
Tudi jaz sem bila pri G po preteku 1 leta in mi je ravno tako rekla da rjavi izcedki niso razlog, dala klomifen ki ni pomagal. In rekla da naj gre najprej partner naprej potem pa bo šele mene obravnavala. Da ne obravnavajo ženske dokler ne vidijo da je s partnerjem vse vredu. Tako da sedaj čakam da se bo še moj odločil narediti korak naprej. A za enx nič ne kaže proti temu. user posted image

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

Neposredna povezava do sporočila: 2148
18.1.2014 18:08:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: snika

Tudi jaz sem bila pri G po preteku 1 leta in mi je ravno tako rekla da rjavi izcedki niso razlog, dala klomifen ki ni pomagal. In rekla da naj gre najprej partner naprej potem pa bo šele mene obravnavala. Da ne obravnavajo ženske dokler ne vidijo da je s partnerjem vse vredu. Tako da sedaj čakam da se bo še moj odločil narediti korak naprej. A za enx nič ne kaže proti temu. user posted image

škoda, ker partner mora samo dati spermo in vidijo, če je vse v redu. To je najmanj boleča preiskava, zato najprej rečejo, da se pregleda partnerja.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
18.1.2014 22:15:45   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Tudi pri nama je padel mejnik 1 leto in prejšnji teden bila pri G, ki mi je spet ugotovila cisto (imela sem jih že prej, zgleda da luteinske...).
Sedaj mora partner na spermiogram, jaz pa dati kri, da pogledajo hormone.
Kar malo me je zvilo, zato vas sprašujem...je katera zanosila kljub cistam oz. podivjanim hormonom (to sicer še nismo potrdili) oz. kakšna je pot naprej, če je z nama vse OK?

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?