mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: SU Samo, da malce pojamram... vas tu in tam preberem in se včasih tkooo poistovetim z vami... Namreč z mojim se trudiva, da bi zanosila v tretje... Skoz sva si želela 3. otročka in sva kar odlašala... zdej pa noče "kr tko ratat" ...no, saj se trudiva "šele" ene 3 mesece, ampak je hudič, ko vedno znova in znova misliš, da zdej pa res zadnjič nabavljaš vložke!?!?! In JA...Cikacaka... tudi mi smo bili decembra na istem... midva tkooooo čakala tist zaželjeni plusek... kolegica pa pride in, skoraj skesano, pove, da je noseča...hhmmm... tut ni blo planirano... Sej tudi jaz privoščim AMPAK... hja... jst srčno upam, da bom februarja zagledala , ker sicer... je tole res ena taka živčna vojna!!! Tako, da resnično: punce, ki se trudite že dlje časa-svaka vam čast, da zdržite!! Pa srečno vsem, ki tko težko čakate kot jaz. Naj bo januar ploden!! saj zato smo tu, da pojamramo, ko je potrebno. Pri nama doma je hec, ker mojemu velikokrat sploh ni več v interesu, da bi . Imel bi še enega, a dobivam občutek, da pri obema želja kar zamira z vsako tetko, ki pride. Jaz sem vedno bolj razočarana, ker to spet pomeni, da bo potrebno mojega pripravljati, da bi bilo le dobro se malo športati v tistih dneh . Jaz te energije enostavno nimam več. Potem pridejo še dnevi, ko sta tamali kot dva risa ali še huje, se počutim, kot bi bila v živalskem vrtu. Samo upam, da bo jutri pri nas zapadlo konkretno veliko snega, da ju nateram ven in nimata, da gresta do večera noter, razen jest in na WC
|