|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
23.1.2014 7:29:07   
Cikacaka
Dobro jutro :)

Tako se druga potrditev tega kar sem ze vedla..test negativen. Deseti dan izostanka bi pa moral bit plus..tak da zgleda da sta moja M in tisti plusek sla skupaj na dopust...upam, da se bosta kaj pametnega zmenila :)))

MD vcasih ma clovek res sreco in kaksno zadevco dobi zelo ugodno. Drzim pesti da ne bos trebala v shoping za tampone :))

Upam da nam dan ne prinesa snega kot nam grozijo. Bodite lepo..:)

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.1.2014 8:18:52   
Tara9
Jutro,

cikacaka upam, da kmalu pride ta tvoja tečka, da te ne bo tako hecala. Prav poznam ta občutek, tudi moja se tako rada poigra z mano, očitno je nekaj v zraku user posted image .

MD user posted image user posted image nič, to rundo porabi ostanek tamponovo potem pa konec z nabavo, februarja zmagamo, ker januar je res nek porazen, nič lepih novičk tukaj.

misi moje user posted image  tudi še ni user posted image , mogoče bo danes ali jutri, ne vem kaj čaka, sem 15. dan po O, tako da ima še kakšen dan fore, da pride. Testa se mi sploh ne da več delat, mi tista belina že preseda user posted image .

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.1.2014 8:37:03   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Mamica, koliko pa imas otrockov?

Lukka imam dve punciuser posted image user posted image

a ker pravijo, da so vse stvari dobre tri, si z partnerjem želiva še enega. Že od majhnega je bila želja imeti veliko družino, mogoče tudi zaradi tega, ker sem sama edinka in vem kako je odraščati v tihi hiši.

ko sem se prijavljala na ringarajo, sem malo narobe napisala nick, zato po njem zgleda, da jih imam veliko user posted image user posted image . Ja, mogoče sem videla v prihodnost. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.1.2014 8:39:34   
mamica deklicam
ja, punce moja tetkauser posted image je definitivno prišla, imam že žehto na njen računuser posted image user posted image . Je bila ena redkih noči, ko sem spala do jutra in tampon ni več zdržaluser posted image

tako, da mi gremo v nov bojuser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.1.2014 11:51:46   
SU
Samo, da malce pojamram... vas tu in tam preberem in se včasih tkooo poistovetim z vami... Namreč z mojim se trudiva, da bi zanosila v tretje... Skoz sva si želela 3. otročka in sva kar odlašala... zdej pa noče "kr tko ratat" user posted image ...no, saj se trudiva "šele" ene 3 mesece, ampak je hudič, ko vedno znova in znova misliš, da zdej pa res zadnjič nabavljaš vložke!?!?! In JA...Cikacaka... tudi mi smo bili decembra na istem... midva tkooooo čakala tist zaželjeni plusek... kolegica pa pride in, skoraj skesano, pove, da je noseča...hhmmm... tut ni blo planirano... Sej tudi jaz privoščim AMPAK... hja... jst srčno upam, da bom februarja zagledala user posted image , ker sicer... je tole res ena taka živčna vojna!!! Tako, da resnično: punce, ki se trudite že dlje časa-svaka vam čast, da zdržite!! Pa srečno vsem, ki tko težko čakate kot jaz. Naj bo januar ploden!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.1.2014 12:19:12   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: SU

Samo, da malce pojamram... vas tu in tam preberem in se včasih tkooo poistovetim z vami... Namreč z mojim se trudiva, da bi zanosila v tretje... Skoz sva si želela 3. otročka in sva kar odlašala... zdej pa noče "kr tko ratat" user posted image ...no, saj se trudiva "šele" ene 3 mesece, ampak je hudič, ko vedno znova in znova misliš, da zdej pa res zadnjič nabavljaš vložke!?!?! In JA...Cikacaka... tudi mi smo bili decembra na istem... midva tkooooo čakala tist zaželjeni plusek... kolegica pa pride in, skoraj skesano, pove, da je noseča...hhmmm... tut ni blo planirano... Sej tudi jaz privoščim AMPAK... hja... jst srčno upam, da bom februarja zagledala user posted image , ker sicer... je tole res ena taka živčna vojna!!! Tako, da resnično: punce, ki se trudite že dlje časa-svaka vam čast, da zdržite!! Pa srečno vsem, ki tko težko čakate kot jaz. Naj bo januar ploden!! user posted image

saj zato smo tu, da pojamramo, ko je potrebno.

Pri nama doma je hec, ker mojemu velikokrat sploh ni več v interesu, da bi user posted image . Imel bi še enega, a dobivam občutek, da pri obema želja kar zamira z vsako tetko, ki pride. Jaz sem vedno bolj razočarana, ker to spet pomeni, da bo potrebno mojega pripravljati, da bi bilo le dobro se malo športati v tistih dnehuser posted image . Jaz te energije enostavno nimam več.

Potem pridejo še dnevi, ko sta tamali kot dva risa ali še huje, se počutim, kot bi bila v živalskem vrtu. Samo upam, da bo jutri pri nas zapadlo konkretno veliko snega, da ju nateram ven in nimata, da gresta do večera noter, razen jest in na WC user posted image user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.1.2014 12:24:07   
SU
Hehehe... ja, sej to je to... Ko pridejo dnevi, ko nama mala dva popijeta vso energijo ali pa je v službi kakšen dan, ko ti enostavno zvečer vse "dol pade"... Potem pa ni ravno feelinga za user posted image ... Na začetku sem bila še vsa zagnana in dobre volje čakala tiste dneve... zdej pa sem tudi jaz z vsako user posted image bolj razočarana... Bi blo fajn mal okolje zamenjat pa bi bla oba bolj za to točno tiste dni... Da ne govorim o tem, da sem bila vedno "proti", da neki načrtovano "telovadiva", mi je bolj všeč spontanost ipd. Zdej pa mam "spontanost"... ko more bit ta "spontanost" nekje v okviru 5ih dni... user posted image Ampak še vedno si fuuul želiva še enega škratka... pa bo kr treba "točno takrat" hopsat... Bomo že, kajne MD?! user posted image ...ostale dni pa bo user posted image bolj "za dušo" in bolj spontano user posted image . Srečno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.1.2014 12:28:31   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: SU

Bomo že, kajne MD?! user posted image ...ostale dni pa bo user posted image bolj "za dušo" in bolj spontano user posted image . Srečno!user posted image

ja, samo meni paše zvečer, mojemu zjutraj. Potem se pa uskladi user posted image user posted image Zjutraj je potem seveda problem, ker se lahko tamali zbudita, moj pa itak ni jutranji tip, če ima možnost, bi spal do 12h med vikendom.

Ja, enkrat bomo žeuser posted image user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.1.2014 13:06:40   
Cikacaka
MD to se meni tudi dogaja da pocasi izgubljam zeljo po otroku..bi najrajevse nehala..nimam vec volje za nic..se tolazim da je vreme krivo hehe..i mogoce se samo prevec negativnega dogaja zadnje mesece in potem se vsak mesec znova ta razocaranja pobere cloveku vso energijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.1.2014 13:20:02   
mamica deklicam
vsakič, ko user posted image pride, me mine, da bi imeli še enega. Potem ko se bliža O, pa spet začenm misliti, kaj pa če bo ravno to rundo uspelo? In če spustim ta cikel, da potem zamudim šanso. user posted image user posted image
In tako se vrtim v začaranem kroguuser posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.1.2014 13:43:37   
SU
Sej to je... Ko že imaš otročka... si misliš, ko pride user posted image ... pa saj že imava 2 krasna sončka... ampak, ko je želja močna pri obeh... in vsakič resnično razmišljaš: kaj pa, če tokrat bo?! ...potem pa, da ne govorim o letih, ki vztrajno lezejo naprej in naprej... hm? pa se potem vprašam... DO kdaj pa bi "delala" na tem... hja... vse sorte roji po glavi... ko bi jo včasih lahko enostavno izklopila...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2211
23.1.2014 14:03:20   
Tara9
Punce se vključim v vašo debato, ker se ne morem bolj strinjat z vami kot se user posted image . Tudi sama sem menja, da na silo ne gre nič, da se je treba sprostit in ne kalkulirat. Ampak od kar sem na Klomifenu je živ hudič. Ko mi je G 14 dni nazaj rekla, da je O pred vrati, je blo user posted image prej muka kot užitek, ker sem vmes neprestano mislila, če tokrat bo al ne bo. Pomoje sva se oba počutila kot dva robota. Je bolje, če ne veš, ampak pri meni brez spodbude ni O, in dokler bom na tabletah bo vse natempirano user posted image , prav groza je to. Pri nama je zdaj po O prav zatišje, sva pomoje oba naveličana user posted image . In ja, potem ko pride user posted image  vse pade v vodo in vsa volja izgine, potem na sredini cikla, pa spet novo upanje in prepričanje, da tokrat pa mogoče le bo. In smo res v začaranem krogu user posted image .

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
23.1.2014 14:18:00   
mamica deklicam
ja, nam ki že imamo otroke, je vseeno lažje. Si misliš, imam dva zdrava otroka. Bolje to, kot da dobim še enega bolanega. Saj take z Dawnovim sindromom že najdejo in se lahko odločiš za splav. A je še veliko drugih bolezni in pri mojih letih, ko bom sredi maja že 40, ne vem več ali se še upam hecati.

Pa tehtaš in cincaš, želja je še vedno, razočaranje in kovinski okus v ustih po neizpoljnenih sanjah pa tudi. Smo pa danes očitno čisto po vremenu natempirane user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
23.1.2014 14:47:11   
Cikacaka
Tara ko si na klomifenu je sranje ker se zavedas tocno kaj se dogaja vsak trenutem i je nemogoce odmislit. midva pa isva nic komplicirala s seksom..ko je blo treba sma seksala i to je to..svavedla zakaj in nisma ko.plicirala glede tega.

Neposredna povezava do sporočila: 2214
23.1.2014 15:00:10   
Tara9
Midva tudi nisva komplicirala, ko sva vedela, da je čas, sva bila 3 dni zapored pridna, samo ni bil pa to nek gušt, ampak se je točno vedelo, da je projekt delanja dojenčka user posted image . Ne vem, ta cikel bom morala nekako popestriti zadevo in izpeljati bolj romantično. Bom kakšno večerjico pripravila al pa kakšno novo perilo kupila user posted image  oziroma nekaj v tej smeri, da probava čim bolj odmislit user posted image .

Danes smo res vse v podonem elementu, očitno vpliv vremena user posted image . Mene je začelo skrbet, da nisem spet kakšno cisto fasala, glede na to, da se user posted image  ne odloči prit.

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
23.1.2014 15:09:38   
Cikacaka
mene moti..pa tudimojega ne..za gust itak zmeraj seksama...za otrocka pa samo tu pa tam hehe. jaz se do ponedeljka potem pa poklicem G.

a mislite da bo res sneg? so se ga nase tetke ustrasle hehe.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
23.1.2014 15:12:34   
_pika_
Tara9: Pri meni je enaka situacija. Nobene spontanosti več, vse preračunano, natempirano in sam gledam kdaj vzet kakšen tablet ... Groza. Nikoli nisem mislila, da me bo to doletelo. user posted image Ja, pa ravno mene. user posted image

Punce, samo pozitivne moramo bit in se v slabih trenutkih vzpodbujat in tolažit. user posted image user posted image Sem prav vesela, da lahko čvekamo!user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
23.1.2014 15:31:58   
Katte
Jaz pa tokrat nisem povedala mojemu, da je čas za user posted image . Prej je točno vedel, kdaj je treba. user posted image ni bilo spontano okrog O, ampak je bilo vseeno luštno. Pač je bilo treba, tudi, če si bil utrujen ali tečen. Tokrat je bila pa O 10 dni kasneje, sem že mislila, da se bo spet vse skupaj ustavilo. O testki so jo lepo zaznali in zdaj upam na user posted image , čeprav so možnosti skoraj astronomsko majhne (ampak enkrat sva že zadela na "loteriji" user posted image ).
MD, ti kar nabavi ta veliko pakiranje tamponov. Meni so nazadnje ostali in uporabila sem jih šele leto in pol kasneje user posted image .
Punce, ne obupajte. Vse bomo preživele, samo da pridemo do svojih prvih, drugih ali tretjih user posted image . Na koncu bo vse hudo pozabljeno.

< Sporočilo je popravil Katte -- 23.1.2014 15:32:31 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
24.1.2014 7:09:11   
*misi*
Jutro bejbe,

Jz se kr brez tecke user posted image . Prejle sem nardila baby check in je belina. Joske me ful bolijo, ostalih "znakov "ni vec. A je mozno da bi se oploditev zgodila po ovulaciji? Pa da mi zdaj zamuja M, test pa nic ne pokaze ker je prezgodaj oz premalo hormona?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
24.1.2014 8:52:00   
Cikacaka
dobro jutro :)

misi vse je mogoce...jaz zadnje cajte berem forume i n ne morem verjet kaksne zgodbe imajo zenske. jaz sem zdaj 40 dan cikla..kar pomenei12 dni zaostanka...sploh nevem vec kaj sinaj mislim. drzim pestke za tvojo M oz.njeno odsotnost hehe.

snegec je..in mene ni zamoril...yaaaay :)))

joj jaz pisem na telefon zato tolk gresk ;)

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
24.1.2014 9:18:29   
Tara9
Moje user posted image  tudi še ni, ostali so samo krči, že od nedelje, občutkov, da je kaj drugače pa tudi ni user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
24.1.2014 9:23:29   
*misi*
Mene bega samo to, da mi nikoli M ne zamuja. Nikoli....dobim jo tocno na 28. dan oz mogoce se kak dan prej. In zdaj gospe se ni in jz vsa zmedena, testi negativni user posted image mah bols da neham razmisljat, ocitno je moja psiha kle tut problem.

tedy kaj pa ti?

Tara9 drsim pesti da tecke ne bo, si naredila kaksen test se?

Cikacaka a si ti na kaksni terapiji al nic in isto tko cakas na M?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
24.1.2014 9:57:59   
Cikacaka
misi, jaz sem bila pet mesecev na klomifenu., vendar ga v decembru nisem vzela, sem tudi že prej enkrat ven spustila pa je M bla normalno (28-30 dni mam cikl). Ta mesec je pa kar ni. Včerajšnji test je bil negativen. Sem klicala G, moram drug teden tja, da vidijo kaj dogaja.

Tara, mogoče pa je ne bo ;) upam, da bo vsaj plusek pokazal zakaj je ni. Tile naši otročki nas jezijo, pa še niti 'narejeni' niso :)))

Misi jaz nimam kakega pametnega nasveta kako odmislit..drugo kot čakat nam ne preostane.

(odgovor članu *misi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
24.1.2014 11:27:41   
*tedy*
Upam , da se moja user posted image čimprej konča in da gremo vnove boje. Bom sedaj vzela klomifen pa da vidimo če bo kaj pomagalouser posted image user posted image
Sicer pa sem bolj kot ne v gužvi, tavelika je soboto zvečer imela kolapsuser posted image , so jo kar z rešilcem peljali na pediatrijo in že cel teden sam po dohtarjih skačem, zdele sem jo še na bioresonanco peljala pa da vidimo kaj bodo rekli....to je bilo že tretjič in vedno ji potem noge odpovedo in vsaj 14 komaj hodi, ravnotežja nima kot bi bila pijana user posted image pa itak noben ne ve kaj ji je....ampak zdej ko se je to zgodilo je bil zdravnik zraven in je on po 10 minutah ko ni še k sebi prišla klical rešilca....potem je šele mene klical....skratka cela štala...MR kar nočejo narest.....tko da sedaj sem rekla da bom jest plačala sam nej mi povejo kaj morajo slikat......

Gremo v novim zmagam naprotiuser posted image user posted image user posted image user posted image
vas preberem za nazaj ob priliki

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
24.1.2014 11:41:54   
mamica deklicam
tedy, upam, da čimprej ugotovijo, kaj je narobe. Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo.

drugim pa glede teh ciklov ne znam svetovati, ker sem tudi sama imela dolge a je nazadnje vedno prišla

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?