mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (22.7.2013 8:49:23)
|
jaz imam take v družini, ki so mi že pri prvi hčeri rekli, da imam dovolj otrok. Moja mama in moja teta. Sva jaz in moj bratranec edinca. Moja tašča je bila malo bolj "uvidevna"[sm=smiley36.gif], je šele po drugi rekla, da imava dva dovolj in morava njiju spraviti do kruha. Mi pa ni več težila, dočim z mojo drago mamico in teto sem se morala skregati, da je čisto najina stvar, koliko otrok bova imela, ker jih bova midva živela in ne onidve. Teta je sinu toliko časa utrujala, ko je dobil prvega sina, da drugega otroka ne sme imeti, drugače jih bo vrgla iz hiše in bodo morali iti živet v šotor, da sta si 100km sran poiskala in kupila hišo. Sedaj pa sama sameva v preveliki hiši in je vsak dan bolj zamorjena. Pred enim mesecem je dobila še vnukinjo a sploh ne omeni, da je še enkrat babica. Moja starša sta mi pa ravno včeraj spet težila, kako nevzgojene otroke imam in mi je prav žal, da jima nisem nazaj zabrusila, da bodo to edini vnuki, kar jih bosta imela, ker sta se pred leti odločila, da sem samo jaz dovolj. Moja mama se je tako odločila, je šla brez vednosti očeta delat splav, ko je bila v drugo noseča. Pri nas je vedno tako, kot ona hoče. Zato sem jaz šele zaživela, ko mi je uspelo iti od doma. Za tretjega, če bo uspelo, jih bodo pa tako slišali, če bo kdo spet pameten, samo naj probajo. Meni že zadnje varovalke pregorevajo
|
|
|
|