mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (19.7.2013 9:46:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam trenutno sem bolj usmerjena v vaje za taveliko hčerko. Sva bile v torek pri logopedinji in je dala toliko naloge in kaj morava vaditi, da je groza[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]. Še prej moram pa sama poiskati razne slikice, jih istriči, nekaj jih bo potrebno celo narezati na točno določeno število kosov. Vam povem GROZA!!!! Še dobro, da sem se zmenila z mojo mamo, da danes peljem mlajšo k njej, jutri zvečer jo pripeljeta nazaj, da bova lahko ta dva dneva vadile. S katerimi črkami pa ima težave? Kako to da so te napotili, ni to pred šolo po navadi na vrsti ali sem jaz to kaj zamešala? pri treh letih je morala iti na pregled. V Domžalah, pod kamor smo mi spadali, je to običajno. In ker je ona začela šele takrat govorit, seveda ni imela take izgovorjave in besednega zaklada, kot njeni vrstniki. Ta logopedinja je bolj sitna, moja hči pa furjasta. če se ji da, govori zelo lepo in uporablja vse črke, ko se njej ne da, je ne zastopiš nič. Poleg tega ona noče reči recimo: mami daj mi sok, ampak z roko kaže na steklenico in reče, daj mi tisto. Ker je bila prva vnukinja, so ji vsi takoj v vsaki stvari ugodili in ni niti imela potrebe po govoru. No sedaj se meni vse maščuje, ker jo moram jaz voziti in to je sedaj samo v eno smer pol ure, jaz moram vse slikice poiskati in z njo vaditi. Ne moreva vaditi, če je tamala zraven, ker moti. Mojega po cele dneve ni. Da se učiva, mora biti mir, ker hči vsaka stvar zmoti. Že malo razmišljam, da bi ji prestavila vpis v prvi razred za eno leto. Ona bo 5 let stara in že 6 se mi zdi, da so premladi
|
|
|
|