mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (18.7.2013 13:06:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: asyka Ah jaz štejem kar odp rvega dneva menstruacije, sicer predvsem zato, ker moja menstruacija traja v povprečju 3 dni. 4 dan je pri meni krvi samo še za takšen mali vzorec, da si morem ravno dati dnevni vložek. Pa še ta je 2/3 dneva suh potem pa malo pokapljan... malo sreče imam s tole menstruacijo, ker nikoli ni bila zelo močna ali pa dolga. Jaz pa se zdanje dneve poigravam z idejo, da bi s septembrom začela s kreativnimi delavnicami za otroke. In sedaj nabiram ideje, pa kalkuliram finančno pa iščem rešitve kako jih narediti čim bolj cenovno ugodne in dostopne čim večim otrokom. Pa seveda reklama, da sploh bodo.... imam kaj za delat, če sem že brez redne službe, ker je pač ni. Pa malo mi je dolgčas ker ni faxa[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ti posodim moji dve hčeri [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Meni bi se prav prileglo malo miru in tišine. Sedajle, ko to pišem, mi že starejša diha za ovratnik in govori: mami a mi boš dala pink pantrerja? Odprem ji youtube in najdem risanke, potem pa se ne premakne več stran od računalnika,. Že odštevam dneve do 2.9., ko gresta obe v vrtec. Če si brez službe in takole doma ždiš, je na trenutke res kriza. Sem včasih tako brez volje, da se mi še pospravit ne da več. In kakor opažam, nas je vedno več[sm=zmeden.gif]. Ne vem, kam to pelje?
|
|
|
|