Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (1.6.2015 14:29:53)
|
Punce pozdravljene na brzino, časa kar ni in ni, ampak vsaj toliko, da vas pozdravim. Pri nas samo nekaj norimo, ko tamala spi, poskušam kaj po bajti naredit. Čeprav do zdaj sploh ni skoraj nič spala, zdaj zadnji teden malo ritem lovimo, je ugotovila, da je luštno si malo spočit od dretja [sm=smiley36.gif]. Drugače pa neizmerno uživam v tem malem bitju in sem res presrečna. Sem na začetku rekla, da bova najbrž samo enega otročka imela, ampak ko gledam mojo štruco kako me osrečuje iz dneva v dan, si že zdaj želim še enega [sm=smiley36.gif] . Nosečke vas malo prečekiram tudi pri temah po mesecih in sem vesela, da gre pri vseh vse super. Bodoče nosečke za vas pa stiskam pestke na rokah in na nogah, naj poletni meseci prinesejo čim več pluskov [sm=smiley1.gif]. Lepo, da ste sproščene in lepo na izi jemljete zadevo. Vem kako človeka hitro zanese in začne preveč planirat, sem bila sama taka [sm=jezicek.gif]. Upam, da bom pri drugem otročku, kaj bolj na izi vzela reči. Evo moj malo alarm se že oglaša, šibam dalje. Toliko da sem se javila..
|
|
|
|