RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (25.5.2015 8:31:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ajajaj ... [sm=smiley19.gif]
No ja, pa sej tudi nas čakajo še čudoviti dnevi, ko bomo zvedle, da smo nosečke in ko bo vse BP iz pregleda v pregled ... sem pa opzaila zdaj kako si resnično želim met še enga [sm=duda.gif] in moj tudi seveda [sm=bravo.gif]

Naju je vse skupaj še bolj povezalo. Še več sva se poglobila v odnos in vse. [sm=smiley1.gif] in sedaj je itak fulll vesel (tako kot jaz), da smo začeli malo pomagati pri vsej tej situaciji. On je sicer tudi že pripravljen na gre na spermiogram če/ko bo potrebno.

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (25.5.2015 9:03:49)

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Ajajaj ... [sm=smiley19.gif]
No ja, pa sej tudi nas čakajo še čudoviti dnevi, ko bomo zvedle, da smo nosečke in ko bo vse BP iz pregleda v pregled ... sem pa opzaila zdaj kako si resnično želim met še enga [sm=duda.gif] in moj tudi seveda [sm=bravo.gif]

Naju je vse skupaj še bolj povezalo. Še več sva se poglobila v odnos in vse. [sm=smiley1.gif] in sedaj je itak fulll vesel (tako kot jaz), da smo začeli malo pomagati pri vsej tej situaciji. On je sicer tudi že pripravljen na gre na spermiogram če/ko bo potrebno.

Lih moja kolegica je svojga poslala na spermiogram ... sicer delata na otročku šele 4 mesece ampak vseeno ...
Nej gre samo po napotnico k svojem osebnem zdravniku in se naroču v Leonišču .. se čaka max 14 dni [sm=smiley1.gif]
Ja, naja je tud tole vse skupaj povezalo in res veva, da si želiva še enega člana ....

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (25.5.2015 9:07:44)

Ma pol naslednjo rundo če bo treba. Ker se nama ne mudi. Najprej začnemo s temi osnovami potem pa naprej.

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (26.5.2015 21:02:57)

Joj, dolgo se vam že nisem javila.
Odkar imam to službo so popoldnebi precej kratki in komaj vse uredim. Je pa res, da mam ves čas neke obveznosti. Ampak ne bom vas pozabila. Komaj čakam, da se vam bom pridružila pri čakanju za dan brez M [sm=smiley36.gif] Nekako drugo leto planiramo [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (27.5.2015 8:03:02)

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Joj, dolgo se vam že nisem javila.
Odkar imam to službo so popoldnebi precej kratki in komaj vse uredim. Je pa res, da mam ves čas neke obveznosti. Ampak ne bom vas pozabila. Komaj čakam, da se vam bom pridružila pri čakanju za dan brez M [sm=smiley36.gif] Nekako drugo leto planiramo [sm=smiley36.gif]

Super.

Kako kaj punce? Mi mamo že tako poletje tukaj... Že klima mora delati v stanovanju ker ne zdržimo več brez.[sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (27.5.2015 8:14:28)

Uf blagor vam za vročino ... mene tuki prou zebe [sm=zmeden.gif] pa nasledn tedn smo že junija pa ne vem a bo kj toplote al ne ... včerj tud k sm šla na nego obraza sm pršla v tak naliv kr naenkrat da smo 15 min kr na miru stal na Letališki, za znort [sm=smiley19.gif]

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (27.5.2015 9:13:43)

Jaz sem bila pa letos tako vesela dežja, da vam nemorem povedat. Ker so se moje alergije s prihodom dežja končno umirile in lahko normalno diham, predvčerajšnjim sem šla zvečer celo na sprehod, prej si pa še čez parkirišče do avta nisem upala tako me je dušilo. Upam, da je zdaj odcvetelo, kar je mislilo in da je dež spral vse alergene, da bom lahko končno normalno živela.

Včeraj sem imela pregled in bolj na hitro ultrazvok. Posledic krvavitve ni, dojenček je bp, maternični vrat je za to obdobje primerno dolg, sladkor in pritisk imam prej nizka kot visoka, v glavnem vse super in sem šla pomirjena domov.
Spola pa nisem izvedela, ker se baje ne vidi, oziroma je rekla ginekologinja, da ga nikomur ne napove pred 20. tednom, ker se prevečkrat izkaže za napačno napoved. Dobila sem že datum za morfologijo - 29.6., torej še dober mesec [sm=bravo.gif], takrat pa naj bi se že videli spol, če se nebo skrival. [sm=smiley36.gif]

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (27.5.2015 9:23:02)

Super čokoladka, sem ful vesela za tebe, da vse poteka tako kot je treba.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.5.2015 10:51:35)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

asyka -> RE: Bodoče nosečke (27.5.2015 17:59:08)

Ful vesela zate Chocolatecake[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2015 14:33:38)

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Jaz sem bila pa letos tako vesela dežja, da vam nemorem povedat. Ker so se moje alergije s prihodom dežja končno umirile in lahko normalno diham, predvčerajšnjim sem šla zvečer celo na sprehod, prej si pa še čez parkirišče do avta nisem upala tako me je dušilo. Upam, da je zdaj odcvetelo, kar je mislilo in da je dež spral vse alergene, da bom lahko končno normalno živela.

Včeraj sem imela pregled in bolj na hitro ultrazvok. Posledic krvavitve ni, dojenček je bp, maternični vrat je za to obdobje primerno dolg, sladkor in pritisk imam prej nizka kot visoka, v glavnem vse super in sem šla pomirjena domov.
Spola pa nisem izvedela, ker se baje ne vidi, oziroma je rekla ginekologinja, da ga nikomur ne napove pred 20. tednom, ker se prevečkrat izkaže za napačno napoved. Dobila sem že datum za morfologijo - 29.6., torej še dober mesec [sm=bravo.gif], takrat pa naj bi se že videli spol, če se nebo skrival. [sm=smiley36.gif]

Če se bo skrivala je sigurno baba [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

chocolatecake -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2015 15:29:24)

Hvala punce! [sm=bravo.gif]
Janchek81 dobra ![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2015 17:40:11)

Če se bo skrivala je sigurno baba [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

se strinjam, naša se je skrivala do 27 tedna [sm=smiley36.gif]. Mi je G vsakič delala UZ, ker sem jemala tablete za pritisk a se enostavno ni hotela razkriti.

Čestitam za pregled "čokolada" in da je vse v redu

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (28.5.2015 19:38:07)

juhu, juhu, super novica Čokoladka...le tako naprej, kmalu bo november in bo pikica v naročju[sm=smiley36.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2015 6:49:48)

NO naša se sicer ni skrivala...samo..mi je jasno, ker ni mogla bit tud v trebuhu NIČ na mir [sm=smiley36.gif]

Marčevka2010 -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2015 8:17:43)

Čokoladka me veseli, da je vse vredu. Naj bo tako še naprej. Punce se ponavadi skrivajo, ja. Meni še na morfologiji ni mogel napovedati, šele potem ene 3 tedne kasneje se je videlo. Da me je prav jezilo, jaz pa tako firbčna. [sm=jezicek.gif]

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2015 8:20:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Čokoladka me veseli, da je vse vredu. Naj bo tako še naprej. Punce se ponavadi skrivajo, ja. Meni še na morfologiji ni mogel napovedati, šele potem ene 3 tedne kasneje se je videlo. Da me je prav jezilo, jaz pa tako firbčna. [sm=jezicek.gif]

Pr nam se je pa na morfologiji tko premikala ( na splošno se je na vseh pregledih ) in prašam primarija Cerarja, da mi pove spol, ker na zgodnji morfologiji me je zanimalo samo, če je z hrbteničko vse ok .. in on mene pogleda, se zasmeje in reče 'ja a vidte kako je živahna tale naša žemljica'...pa sm se samo nasmejala [sm=smiley36.gif] pol v 27. tednu na 3D je pa še una potrdila .. pa še vedno nism verjela ... pa mi je potem dr. Kavčič na zunanjem obratu potrdil, da je 100% punčka [sm=smiley36.gif]

Že 1x mami -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2015 8:45:29)

he he... jaz si full težko predstavljam šok, če ti potrdijo, da nosiš punčko, rodiš pa fantka [sm=smiley9.gif]
mene bi pri naši taprvi verjetno kap... vse smo meli roza :):):) sem pa ravno na FB gledala od ene znanke profil in se ji je zgodil ravno to... vse v roza pripravljeno, cotke, sobica itd. ... in rodila je fantka... :)

sej ti je dejansko vseeno, samo da je dete zdravo, ampak šok je pa vseen kr :)

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2015 8:47:59)

Tko se je zgodil eni morji sodelavki [sm=smiley36.gif] Cel čas ji je govoru njen G, da nosi punčko ... pa je že začela kupovat stvari, večinoma sicer v nevtralni barvi, nekaj pa tudi kombinacijo z roza pa tko [sm=smiley36.gif] in pol ji pove v 27 tednu, da so punčki zrasla jajčka .. ji ni blo nč jasn ... no, res je rodila fantka ....
Ja itak da ni važno kaj je, sam da je dete zdravo, to je 1x1 ... jaz si pa za drugega želim fantka zdej ... [sm=bravo.gif]

Že 1x mami -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2015 9:26:08)

men je pa dejansko čisto vseeno glede spola... mogoče bi bilo edino iz praktičnega vidika fino, če bi meli še eno punčko (ker imamo od tavečje vse v izredno punčkasti izvedbi - tudi tisti kar je nevtralne barve [sm=smiley36.gif] ), pa tud glede delitve sobice je mogoče enmal bl praktično... sploh ko so večji...

Janchek81 -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2015 9:31:58)

men je tud vseen, sam da bo zdravo ... sem pa že pomislla na to, da maybe ne bi sploh hotla vedt do konca ... sam k sm tak firbc da ne vem, če bi zdražala [sm=smiley36.gif]

Že 1x mami -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2015 12:11:39)

No, midva se zihr ne bi mogla pustit presenetit, če bi se dalo videt :):):) sva preveč firbca...

Shorty_ -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2015 12:31:22)

Hej hej,

da vas še jaz na hitro pozdravim. Dolžnasem še slikice našega polhka, upam da uspem kmalu spravit to na računalnik.

drugače tudi pri nas na ponovnem pregledu vse super, trebušček raste s svetlobno hitrostjo, počasi začenjam 18 teden, čas noro beži. Hčerka in možek oba navdušena nad bušijem.

Moje počutje večinoma ok, razen glavobolov na katere sem se že skoraj navadila. Mali polhek je začel z nežnimi gibi pozdravljat mamico in seveda sem v sedmih nebesih.

Še vedno pridno delam, kak dan mi je lažje rpeživet na šihtu kak dan težje, ampak plan še vedno ostaja da sem nekako prisotna do konca avgusta, upam da bo še naprej vse potekalo v tej smeri da mi to tudi uspe.

Naslednji pregled imam 18.6. morfologijo pa 2.7. tako da komaj čakam da vidim ali nas čaka še ena princeska ali princ[sm=smiley1.gif] Jaz nimam izbire vedeti ali se pustiti presenetiti glede spola, zaradi hemofilije.

Še vedno pa veliko mislim na vas, vendar zaradi gužve v službi in lepega vremena ne najdem časa za forum. Obljubim da vas pridem večkrat pozdravit.

lp Shorty/polhek2

MauMow -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2015 15:08:59)

Super za vse srečne nosečke in mamice. No mi smo danes štartali z Dabrostonom in da vidimo če bo že pri izcedkih pomagal. Če bo pa na koncu še kak dojenček prišel iz tega pa še toliko bolje [sm=jezicek.gif]

..noname.. -> RE: Bodoče nosečke (29.5.2015 15:18:22)

juuuj kako je to super prebirat..kako vam trebušku plešejo, kako se pikice v trebuščkih obračajo, kako se crkljate in kako čutite prve brcike[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] me sam firbec matra kako to izgleda[sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>