asyka -> RE: Bodoče nosečke (19.5.2015 8:11:36)
|
Janchek res sem vesela, da se je umirilo in sta oba Ok. Ter predvsem, da je šlo samo z zdravili skozi. Držim pesti, da se vama čimprej nasmehne nov sonček. Pri nas smo OK :)... ati je še vedno v Nemčiji in žnara kdaj pridem gor na obisk. Jaz pa odštevam še 2 meseca, ko bo ati končno prišel nazaj v Slovenijo in potem upam, da mu ne bo treba več it daleč stran. Slabosti pri meni nihajo in pride dan, ko lahko samo ležim. Z energijo sem v minusu, ker se zbujam 3x na noč, kar tako za brezveze. In potem se vedno zbudim nekje med 5 in 5.30 in je konec spanja zame. K sreči bruham ne, mi veliko dviguje, ampak do zdaj sem samo 2x. Kar mi je super. Imam pa problem s hrano, ker mi ne paše nič razen paštete in poli klobase pa paradižnika. Tako, da se prav prisilim, da pojem kaj drugega. Me pa tako kot Chocolatecake mučijo divje alergije. Trenutno sem še vedno brez zdravil, razen občasno uporabim pršilo za nos. Sva z lekarničarko našli enega za nosečnice in doječe mamice. Pa 2x sem imela blažji astmatični napad tako, da je bilo treba vzet ventolin. Če ne bi bilo dojenčka v trebuščku bi čakala do konca, če se bo razvil napad do konca ali ne, ker imam lažjo alergijo na ventolin, ampak sem se raje odločila, da vzamem zdravilo prej in je tako potrebna bistveno manjša doza. Slikca pa kakšna v ponedeljek, ko imam nuhalno. Priznam, da me je ful strah ampak mi je včeraj kolegica rekla, da bo vse OK, ker ona ima za letos izpolnjeno kvoto slabih nosečniških novic[sm=smiley1.gif] Jaz ji verjamem in podpišem to izjavo[sm=smiley36.gif] Sem pa včeraj tudi lastniku stanovanja povedala, da pričakujeva. Sva se odločila, da mu prej poveva, ker bi bilo potrebno stanovanje prilagoditi za prihod novega člana in da ima čas razmislit, če nama dovoli večje posege. Seveda je bilo vprašanje, če bova ostala tukaj in sem mu povedala, da sva se z mojim pogovarjala, da bi rada ostala, ker stanovanje ni majhno in da je on kot lastnik super in najemnina in lokacija... uglavnem vse nama štima, da pa bi bilo potrebno malo renovirati, ker bi rada imela sobo posebaj za malega škratka. In takoj je bil za in povedal, kaj bi on naredil, tako da sva res srečna, ker lahko takšnega lastnika stanovanja iščeš z lupo. No, pol mi je še rekel, da kupuje hišo in da če bova želela nama tisto lahko da kasneje v najem[sm=smiley36.gif] Uglavnem trenutno je vse tako lepo, da me kar skrbi, da bi se kje zakompliciralo. Ampak na nas čuva en angelček v obliki mame od mojega in sem ziher, da bo zrihtala, da bo vse tako kot se šika :):) Čestitke še Melanie za malo Melanie. Res lepo ime. MD... malo še zdrži, da se telo navadi in da se uvedeš do konca potem pa boš lahko pokazala zobe in končala tole nesmiselno podtikanje polen pod noge.. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|