Tara9 -> RE: Bodoče nosečke (15.5.2015 12:16:53)
|
Ojla, evo jaz prilezla do računalnika. Sicer imam prazno glavo in ne vem kaj naj prekomentiram, pa vas redo berem, ampak utrujenost dela svoje. Sem ful zaspanc in je kar šok zdaj, ko ni več 8 ur spanja [sm=smiley36.gif]. bluegirl hvala za čestitke. Tudi jaz ne vem, če sem se ti že zahvalila ali ne, tako da bolje 2x kot nikoli [sm=smiley36.gif]. MD in noname kako je v službi? Je tempo že kaj bolj na izi? Nosečke, kje ste vi, Žabinčica, Asyka, Polhek, Čokoladka??? Kaj je novega, kako vam gre? Bo katera kakšno slikico z nami firbci delila [sm=smiley36.gif]? Božajte bušije in uživajte. Marčevka kako je s tabo, si šla potem na pregled? Včasih ti naši hormoni res podivjajo, naj te kmalu nehajo hecati. Maumow katere tablete pa si dobila? Dabroston? Sodeč po tvojih izcedkih, je mogoče res ta podpora edino kar vama manjka kot pika na i. Nič, jaz sem se kar odločila, da je to to in da se bo zdaj uredilo in bodo naslednji maratoni (ko se odločita za njih) obrodili sadove. Melanie draga kako ste? Komaj čakam, da se še kaj oglasiš. Pošiljam poljubčke tvoji pikici. Sem zadnjič pozabila napisat kako sem se nasmejala, ker je tudi tvoja Melanie dolgolaska, moji Emi se namreč vsi čudijo glede lask [sm=smiley36.gif]. Jih ima toliko in tako dolge, da se že izživljam [sm=smiley36.gif]. Janchek kakšno je stanje pri tebi. Pošiljam pozitivne misli in upam, da se je vse oziroma se bo ščistilo s to terapijo o kateri si pisala. Objemčki Ufff cel roman sem spisala, šibam zdaj kaj po bajti naredit, dokler je prilika. Bodite lepo, kljub kislemu vremenu
|
|
|
|