asyka
|
Gremo po vrsti. Najprej vsem za čestike. Valda sem pozabila it po folno kislino. Sva imela namen se še ustavit v lekarni pa naju je neurje na motorju ujelo, tako da sva potem hitro šibala domov. Bom šla potem kasneje. Saj za prvo silo imam še tiste od DM, pa zdaj sem se itak regrata in špinače napokala . Bom pa Elevit začela jemat ja. Upam, da mi ne bo slabo po njem. Že sedaj moj želodec ni nekaj OK in je ves čas na meji, se ne more odločit ali mu je ok hrana ali ne. Chocolatecake ja jaz sem danes zjutraj mojemu rekla, ja čestitam ati... pa me je čukasto gledal pa imel tisto faco, ko se hočeš začet smejat ampak se nočeš. In pol sem mu rekla, da če ni nič vesel pa on meni, da saj še ni 100% da bo že. Pol pa je začel, pa ti veš kolko vprašanj imam jaz zdaj v glavo. Prejle pa sem ga vprašala, če bo šel z mano na prvi pregled pa on meni, kaj prehitevam, da to še 3 mesce kaj nimam tam delat Saj bo še dojel, da gre zares... Perla ma pred tem mesecem sem delala svašta, od ovulacijskih, že pri G sem bila (o tem raje ne bi zgublala besed, ker se je z mano samo pogovarjala in rekla, da bo že da sem še mlada in me odslovila... ), pa noge v luft haha, pa ne na wc takoj. Pa vmes sem si kupila krvomočnico pa plahtico. Vztrajala sam 1 mesec. Moj je decembra (ampak res sam decembra) jemal Zink. To je bilo iz firbca, da viidm če pomaga, ker bi se po moških rezultat naj pojavil po cca 3 mescih na kolikor se spermiji obnavljajo. Očitno deluje No, ampak ta mesec pa sva bila pač čisto po ustaljenem ritmu, moj je prišel iz Nemčije malo pred O. Vem pa, da sva O utrofla v nulo. Pomoje še na minuto, ker je od mene dobesedno kapljalo med . Nisva pa nič več ali pa nič manj kot prejšnje mesece. Sem pa ugotovila, da je pri nama s tem mesecem točno 1 leto odkar sva se odločila za delo na . In očitno bo to malo bolj pozno darilo za RD mojemu od njegove mamice, ki nas čuva med angelčki pa malo bolj pozno darilo meni Priznam, da sem se danes tolikokrat spomnila na njo, pa vedno ko sva bila na njenem grobeku je bila samo ena želja. Pošlji nama eno malo štručko, izberi si enega vnučka in nama ga pošlji Zlata babica je bila. Janchek81 zakaj pa ne, čisto možno je da v prvo uspe :) Jaz sem bila res vsak dan 100% da bi prišla. Točno takšna bolečina. Sploh, če sem imela poln mehur me je čisto isto bolelo. Melanie pri nas bo tudi pestro glede imena. Imava sam določene smernice. Malo črk (max 4) in pa jaz ne želim, da je v imenu šumnik. Ga imam sama in mi ni všeč. Žabinčica ja pa sva res čisto skupaj. Ja sem še na Štajerskem koncu hihi se ni nič spremnijalo. Mislim, da bodo prej prekle padale z neba kot da mojega spravim iz MB Jaz sem prec za, da se dobiva na kakšni kavi pa potem ko bo čas za vozičkanje. Upam, da ne bo premrzlo, ker res ne maram mraza... sem si vedno želela spomladanskega ampak tudi zimski bo ok. Bom vsaj poleti že kamot v kopalkah Me pa nekaj zanima, kdaj ste se naročale k G? Ste počakale kak teden po testu al ste kar klicale? Tu pa sem res pečena in pohana. Od prijateljic sem prva na spisku pa niti ne bi še rada okol govorila. Do prvega pregleda sploh ne bova nobenemu povedala.