|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
30.3.2015 10:20:09   
chocolatecake
asyka Čestitke! user posted image
Sem rekla, da si mi sumljiva! user posted image Sem zelo zelo vesela zate in ti želim vse dobro še naprej. Glede moških skeptikov pa, moj je tudi optimist, pa se mi zdi, da mi sploh ni verjel, ko sem mu teste kazala user posted image . Šele, ko je prišel izvid iz laboratorija je bil očitno vesel. Vem kako je, ko nestrpno čakaš pregled, naj ti čas čimprej mine, da se začneta oba sproščeno veselit.
Janchek81 tudi mene je grozno špikalo in bolelo po jajčnikih, pred testom in še kakšen teden po testu. Sem bila 100%, da sem jaz "uboga žrtev PCOS", spet dobila en grozen grozen PMS in sem se že grozno smilila sama sebi, tako, da si mi tudi ti "sumljiva" in držim pesti, da si mi sumljiva z razlogom.
Melanie1 Pregled imam 21.4., prej ni šlo, ker ni bilo nobenega frej termina. Mi je malo žal, da sem tako dolgo odlašala in se nisem prestavila že prej. Takrat bom že v 11. tednu, tako, da grem ta petek na še en samoplačniški ultrazvok, da slišim srček in začnem res uživat v user posted image . V 8. tednu bi se že moralo kaj videti, vsaj upam, da se bo.
Tara9 A si že kaj nestrpna? user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6176
30.3.2015 10:20:33   
Janchek81
asyka .... glej sam, da bo mela dovolj folne kisline ... vzam si Elevit user posted image k ene majo res zlo malo vsebnost folne user posted image
Jaz sem tud ta mesec delala same 'čudne' zadeve ... kadila pa tud ko turk user posted image

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 6177
30.3.2015 10:22:32   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

asyka Čestitke! user posted image
Sem rekla, da si mi sumljiva! user posted image Sem zelo zelo vesela zate in ti želim vse dobro še naprej. Glede moških skeptikov pa, moj je tudi optimist, pa se mi zdi, da mi sploh ni verjel, ko sem mu teste kazala user posted image . Šele, ko je prišel izvid iz laboratorija je bil očitno vesel. Vem kako je, ko nestrpno čakaš pregled, naj ti čas čimprej mine, da se začneta oba sproščeno veselit.
Janchek81 tudi mene je grozno špikalo in bolelo po jajčnikih, pred testom in še kakšen teden po testu. Sem bila 100%, da sem jaz "uboga žrtev PCOS", spet dobila en grozen grozen PMS in sem se že grozno smilila sama sebi, tako, da si mi tudi ti "sumljiva" in držim pesti, da si mi sumljiva z razlogom.
Melanie1 Pregled imam 21.4., prej ni šlo, ker ni bilo nobenega frej termina. Mi je malo žal, da sem tako dolgo odlašala in se nisem prestavila že prej. Takrat bom že v 11. tednu, tako, da grem ta petek na še en samoplačniški ultrazvok, da slišim srček in začnem res uživat v user posted image . V 8. tednu bi se že moralo kaj videti, vsaj upam, da se bo.
Tara9 A si že kaj nestrpna? user posted image

Ma veš kaj ne morm verjet .... prvi mesec k sva začela delat na user posted image in da bi kr v prvo ratal?????user posted image Dvomim no ...
Me pa res boli že od pondeljka, dons res za 'umrt' grozn, k se mi zdi, da mi jh bo kr vn vrgl ... sej sm rekla, če je ne bom, bom nardila 2.4. test ... no ja, vseen mislm, da je to od krvomočnice ( ker sem tudi z njo začela šele marca ) in da jo bom slej k prej dobila user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6178
30.3.2015 10:31:13   
perla*
asayka bravo! Čestitam! user posted image Tebe se spomnim ja, lepo da si nazaj. Vsako, ki ji uspe potem sprašujem kako? user posted image Kaj pa ti, a si kej gledala na O? Sta redno na par dni? A si noge dala gor? Ahahaha mal nakladam! V glavnem a maš kašen nasvet?

MawMow vesela sem za tvoj odklopljen vikend! Sem se sama podobno drżala tvojega recepta! Paše restartat svoj disk! user posted image

Janchek81 neki si mi sumljiva user posted image do kdaj boš s testom počakala? Navijam! Drži se!

Melanie zdej moram pa dones res vsaj okna pomit! S svojim pisanjem mi daš energijo, da premaknem rit. Toliko volje je v tebi, da je nalezljivo.

Punce, en dober teden vam želim. Moj vikend je bil delovno aktiven s pitjem zraven. Smo že postavili prikolico v kamp. In je bilo ful dela. Noge sem že namočila v morje. Śpargeljnov še nisem najdla. Zdej med tednom moram pa še doma čimveč zrihtat. Ker za vikende me ne bo.user posted image

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 6179
30.3.2015 10:33:56   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

MawMow vesela sem za tvoj odklopljen vikend! Sem se sama podobno drżala tvojega recepta! Paše restartat svoj disk! user posted image

Ja noro paše. In še bomo ponovili. Nabiralo se je predolgo in paše!

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6180
30.3.2015 10:34:37   
Janchek81

asayka bravo! Čestitam! user posted image Tebe se spomnim ja, lepo da si nazaj. Vsako, ki ji uspe potem sprašujem kako? user posted image Kaj pa ti, a si kej gledala na O? Sta redno na par dni? A si noge dala gor? Ahahaha mal nakladam! V glavnem a maš kašen nasvet?

Janchek81 neki si mi sumljiva user posted image do kdaj boš s testom počakala? Navijam! Drži se!

Melanie zdej moram pa dones res vsaj okna pomit! S svojim pisanjem mi daš energijo, da premaknem rit. Toliko volje je v tebi, da je nalezljivo.

Punce, en dober teden vam želim. Moj vikend je bil delovno aktiven s pitjem zraven. Smo že postavili prikolico v kamp. In je bilo ful dela. Noge sem že namočila v morje. Śpargeljnov še nisem najdla. Zdej med tednom moram pa še doma čimveč zrihtat. Ker za vikende me ne bo.user posted image

Jaz sem dons šele 25. dan ... res da sem prejšnjič dobila user posted image na 25. dan ... sam zdj ne vem ane, tko mam zbrklano, da niti ne vem a lahko jutr štejem kot zamujanje user posted image al ne ... sam pomoje, da če je do četrtka ne dobim bom v četrtek delala test ... čeprou bo v četrtek pa šele 28. dan user posted image sj pravm, bolj mam občutek, da je za tole špikanje jajčnikov kriva krvomočnica in da se bo slej k prej ulila ... we will c user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6181
30.3.2015 13:22:19   
..noname..
asyka jeeeej, sem vedela, da je to to user posted image
Janchek držim pesti, da so tile znaki za en čudovit user posted image user posted image user posted image

MauMow (mislim, da si ti napisala, da boš ostala sama med bodočimi nosečkami)...naj te potolažim jaz sem še vedno bodoča bodoča nosečka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6182
30.3.2015 13:32:52   
Melanie1
asyka - ma, bravo. user posted image Iskrene čestitke, lepo in prečudovito nosečnost ti želim ter seveda zdravega otročiča. user posted image

imena - ravno včeraj je našega atija spreletelo, da imena pa še nimamo izbranega. Če se še spomnite, jaz sem bila tokrat na vrsti za fantka, on pa za punčko. Za fantka imam izbrano takooo lepo ime, ampak tokrat ne pride v poštev. Obstaja tudi ženska različica, pa ne zveni tako lepo. Sem dala predlog, ki je meni in starejši hčeri zelo všeč. In to je kar moj RR nick. user posted image Torej Melanie, pa se našemu ne dopade. Vglavnem hude razprave nas še čakajo. user posted image Verjetno bomo naredili tako kot vedno. Odločili se bomo šele v porodnišnici, ko bomo našo dojenčico že imeli v rokah. Iz preteklih izkušenj, tudi če smo imeli nekaj imen na zalogi, je dojenčku dejansko bilo pisano na kožo samo eno.
Sicer so imena naših otrok itak bolj internacionala: Michelle, Nik, Nina in ____________. No, niti moje niti moževo ni tipično slovensko. user posted image

janchek - določena bolečina je verjetno v redu, ampak če gre za neznosno bolečino, bi šla nujno k ginekologu. Lahko, da gre za vnetje, lahko da gre za zdravo nosečnost. Ne pozabi pa na možnost IMN, za kar so značilne hude bolečine. A za test je še prezgodaj? Da vsaj kakšno reč potrdiš ali ovržeš. Želim ti, da bolečine čimprej minejo. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6183
30.3.2015 13:35:57   
Janchek81
Melanie1 ma ne gre za neznosne bolečine ... pač bolečina kokr, da bi jo mogla lih kar dobit ... ne gre za bolečine, da bi se zarad njih zvijala al pa kj podobnga ... ja za test je prezgodej ... dons sm 25. dan ... v četrtek ga mam namen narest, k bo 28. dan ... čeprou moji cikli so itak mal zbezal .. enx sm jo dobila na 30. dan, drugič na 28. dan, tretjič na 25. dan, .... tko, da mam kr zbrko ... če bi mela pa take bolečine, da ne bi mogla nič bi šla pa sigurno do svojga osebnga zdravnika, ker do ginekologinje zlo težko jaz pridm k mam v leonišču user posted image še telefonske nimam ... sam mail user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6184
30.3.2015 13:40:45   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Melanie1 ma ne gre za neznosne bolečine ... pač bolečina kokr, da bi jo mogla lih kar dobit ... ne gre za bolečine, da bi se zarad njih zvijala al pa kj podobnga ... ja za test je prezgodej ... dons sm 25. dan ... v četrtek ga mam namen narest, k bo 28. dan ... čeprou moji cikli so itak mal zbezal .. enx sm jo dobila na 30. dan, drugič na 28. dan, tretjič na 25. dan, .... tko, da mam kr zbrko ... če bi mela pa take bolečine, da ne bi mogla nič bi šla pa sigurno do svojga osebnga zdravnika, ker do ginekologinje zlo težko jaz pridm k mam v leonišču user posted image še telefonske nimam ... sam mail user posted image

Če so takšne kot da je teta za vogalom pol mislim da ste user posted image pridelali. Jaz sem takrat celi tisti teden hodila z vložki ker sem bla prepričana da je user posted image za vogalom.

Melanie1 super za imena. Midva imava ime za punčko že od kar sva skupaj izbrano. Mal nenavadno a obema top. Drugače pa najprej se moramo malo spočiti da bomo potem lahko eno pikico naredili!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6185
30.3.2015 13:44:32   
Janchek81
MauMow sj mam jst tud dnevne vložke od včerj gor user posted image sam sej pravm ... prej predn sm jo dobila sm mela sam en dan take krčke pa glava me je začela bolet za znort, zdj pa sam teli krčki ane ... sj pravm, vse lahko normalno delam, pač čutm jh kako nabijajo al kako nej napišem ... in še v hrbtu me je začel bolet, mal nad križem ... sam sm pomislla, da je to od slabga spanja oz premetavanja, ker nama ga je tamala ponoč 'sračkala' user posted image
Ma pustim se presenetit ... sej a ni tko, da če gre za IMN, da je negativen test?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6186
30.3.2015 13:46:16   
MauMow

MauMow sj mam jst tud dnevne vložke od včerj gor user posted image sam sej pravm ... prej predn sm jo dobila sm mela sam en dan take krčke pa glava me je začela bolet za znort, zdj pa sam teli krčki ane ... sj pravm, vse lahko normalno delam, pač čutm jh kako nabijajo al kako nej napišem ... in še v hrbtu me je začel bolet, mal nad križem ... sam sm pomislla, da je to od slabga spanja oz premetavanja, ker nama ga je tamala ponoč 'sračkala' user posted image
Ma pustim se presenetit ... sej a ni tko, da če gre za IMN, da je negativen test?

Mene edinkrat ko me ni glava bolela pred M je blo takrat ko je bil +. Drugače pa pri IMN maš + na testu. Samo potem so lahko krvavitve in hude bolečine.

Neposredna povezava do sporočila: 6187
30.3.2015 13:49:03   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Mene edinkrat ko me ni glava bolela pred M je blo takrat ko je bil +. Drugače pa pri IMN maš + na testu. Samo potem so lahko krvavitve in hude bolečine.

Sej pravm, bom vidla ... bolečine so pač take kot so pred M ... sicer prej nism skor nč čutila jajčnikou, ker sm mela tud šibko user posted image .... glava me tokrat nč ne boli ( 3x trkam ) ... utrujena sm lahko od tega k smo slabo spal ... pa mal me grlo boli, lahko je tud to vzrok utrujenosti ... a mi lahko katera da kakšen nasvet, če npr sm noseča, kaj jest da mine bolečina v grlu? Pijem čaj z limono in medom ... zjutraj sm vzela Doloangin ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6188
30.3.2015 13:56:41   
Žabinčica
Vov, danes pa je spet bilo tako lepo sem gor pokukat user posted image .

Asyka dobrodošla nazaj in user posted image user posted image user posted image za plus. Čestitke in super nosečnost. Jaz sem se tudi večkrat na tebe spomnila in se spraševala kako si. Midve sva pa s pdp-jem tam tam (moj bi naj bil okr.27.11), tako da glede na to da sva z istega konca (če pri tebi ni bilo nič spremb v tem času), potem se moreva res enkrat s trebuški dobit ali pa za kakšno vozičkanje kasneje user posted image .

Zdaj se še samo Tedy in Cikacaka javita, potem pa mislim da smo se bolj ali manj vse "stare" aktivne članice tu gor na raport javile user posted image .

Janchek, držim pesti, da te čez par dni kaj lepega razveseli; MauMow tebi pa super odklop, z še lepši rezultatom na koncu-lahko tudi že ta mesec user posted image .

Jaz sem vredu, edin gin., mi še ni uspelo za pregled priklicat; ma bo že...menda mi enkrat ta teden uspe. Glede na to da se potem obeta velika noč, pa sina ima rd, itd., bi rada termin vsaj čim prej vedela. Čeprav bi tokrat bila tudi vesela pregleda malo prej, da vsaj vem kako in kaj, glede na to da bomo potem kar pestro imeli...

Pri nas sivo in visi, kot da se obeta največja nevihta, jaz pa čez nekje pol ure hitim po mala dva... Lepo bodite user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6189
30.3.2015 13:56:57   
Melanie1

Potem kaj hujšega sigurno ni. Mogoče pa je res nosečnost v igri. user posted image Držim pesti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6190
30.3.2015 13:59:52   
Janchek81
A pa so katero še ob prihodu user posted image ali user posted image poleg jajčnikov bolele še noge? Sicer ne znam razložit bolečino .. kokr, da bi mela mal musklfibra user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6191
30.3.2015 14:02:52   
MauMow

A pa so katero še ob prihodu user posted image ali user posted image poleg jajčnikov bolele še noge? Sicer ne znam razložit bolečino .. kokr, da bi mela mal musklfibra user posted image

Mene so recimo kolki in to tako da nisem mogla v nobenem položaju ležat (baje zaradi širjenja maternice).

Neposredna povezava do sporočila: 6192
30.3.2015 14:06:21   
Janchek81

Mene so recimo kolki in to tako da nisem mogla v nobenem položaju ležat (baje zaradi širjenja maternice).

Ma zdj se maternica še nima za širt...mene je pol ksnej sramna kost, da sm komi nogo vzdignla kam ... ampak zdj me tko mal boli dol na stegna, kokr, da bi me hotle še noge mal bolet ... sj lahko pa da se me loteva kakšen prehlad poleg tega vsega user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6193
30.3.2015 14:07:27   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

V 8. tednu se bo vse lepo videlo. Se že veselim tvojega poročanja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6194
30.3.2015 14:20:38   
Melanie1

Ma zdj se maternica še nima za širt...mene je pol ksnej sramna kost, da sm komi nogo vzdignla kam ... ampak zdj me tko mal boli dol na stegna, kokr, da bi me hotle še noge mal bolet ... sj lahko pa da se me loteva kakšen prehlad poleg tega vsega user posted image

No, kar se tiče bolečih nog, sem jih imela, ko sem zbolela za angino tri tedne nazaj. Lahko, da se ti je vse poklopilo.

Neposredna povezava do sporočila: 6195
30.3.2015 14:21:01   
perla*
Znakci, simptomi, znakci, simptomi...uh, o tem jst raje sploh ne razgljabljam več. To je res znanstvena fantastika, pomešana z našimi čustvi. Bi mogle za to posebno temo odpret in analizirat user posted image

Mene spodaj zdele par dni skoz po malem špika. Zdej sem že naumila, da je to od hrane čez vikend (same traparije sem jedla). Tako da sem danes na svežih sokovih, smutijih, solati in zelenjavni juhi. user posted image zizike me bolijo zelo, sploh bradavice. Vse isto kot prejšnji mesec. Pa šele 23. dan sem.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6196
30.3.2015 14:33:00   
Janchek81

Znakci, simptomi, znakci, simptomi...uh, o tem jst raje sploh ne razgljabljam več. To je res znanstvena fantastika, pomešana z našimi čustvi. Bi mogle za to posebno temo odpret in analizirat user posted image

Mene spodaj zdele par dni skoz po malem špika. Zdej sem že naumila, da je to od hrane čez vikend (same traparije sem jedla). Tako da sem danes na svežih sokovih, smutijih, solati in zelenjavni juhi. user posted image zizike me bolijo zelo, sploh bradavice. Vse isto kot prejšnji mesec. Pa šele 23. dan sem.

No tkole se je men začel prejšn pondelk user posted image user posted image sm tud mislla, da me začenja špikat od hrane k sm jedla same 'svinjarije' ... in pol se to špikanje kr ni in ni poslovilo ... in pol v soboto se je začel še bolj ornk in še danes me to drži user posted image bradavice pa isto, boleče na otip, ampak to ni tok katastrofa, je zmerno user posted image sva se z mojim odločila, da nardiva test šele naslednji teden user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 6197
30.3.2015 14:40:24   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

No, kar se tiče bolečih nog, sem jih imela, ko sem zbolela za angino tri tedne nazaj. Lahko, da se ti je vse poklopilo.

Sam 14 dni nazaj sm lih prebolela gripo user posted image ne še angina nooooo user posted image čeprou grlo me napram zjutrej zdj manj boli user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6198
30.3.2015 14:51:29   
asyka
Gremo po vrsti. Najprej vsem za čestike.

Valda sem pozabila it po folno kislino. Sva imela namen se še ustavit v lekarni pa naju je neurje na motorju ujelo, tako da sva potem hitro šibala domov. Bom šla potem kasneje. Saj za prvo silo imam še tiste od DM, pa zdaj sem se itak regrata in špinače napokala user posted image . Bom pa Elevit začela jemat ja. Upam, da mi ne bo slabo po njem. Že sedaj moj želodec ni nekaj OK in je ves čas na meji, se ne more odločit ali mu je ok hrana ali ne.

Chocolatecake ja jaz sem danes zjutraj mojemu rekla, ja čestitam ati... pa me je čukasto gledal pa imel tisto faco, ko se hočeš začet smejat ampak se nočeš. In pol sem mu rekla, da če ni nič vesel pa on meni, da saj še ni 100% da bo že. Pol pa je začel, pa ti veš kolko vprašanj imam jaz zdaj v glavo. user posted image user posted image Prejle pa sem ga vprašala, če bo šel z mano na prvi pregled pa on meni, kaj prehitevam, da to še 3 mesce kaj nimam tam delatuser posted image user posted image Saj bo še dojel, da gre zares...

Perla ma pred tem mesecem sem delala svašta, od ovulacijskih, že pri G sem bila (o tem raje ne bi zgublala besed, ker se je z mano samo pogovarjala in rekla, da bo že da sem še mlada in me odslovila...user posted image ), pa noge v luft haha, pa ne na wc takoj. Pa vmes sem si kupila krvomočnico pa plahtico. Vztrajala sam 1 mesec. Moj je decembra (ampak res sam decembra) jemal Zink. To je bilo iz firbca, da viidm če pomaga, ker bi se po moških rezultat naj pojavil po cca 3 mescih na kolikor se spermiji obnavljajo. Očitno deluje user posted image No, ampak ta mesec pa sva bila pač čisto po ustaljenem ritmu, moj je prišel iz Nemčije malo pred O. Vem pa, da sva O utrofla v nulo. Pomoje še na minuto, ker je od mene dobesedno kapljalo med user posted image . Nisva pa nič več ali pa nič manj kot prejšnje mesece.

Sem pa ugotovila, da je pri nama s tem mesecem točno 1 leto odkar sva se odločila za delo na user posted image . In očitno bo to malo bolj pozno darilo za RD mojemu od njegove mamice, ki nas čuva med angelčki pa malo bolj pozno darilo meni user posted image Priznam, da sem se danes tolikokrat spomnila na njo, pa vedno ko sva bila na njenem grobeku je bila samo ena želja. Pošlji nama eno malo štručko, izberi si enega vnučka in nama ga pošlji user posted image Zlata babica je bila.

Janchek81 zakaj pa ne, čisto možno je da v prvo uspe :) Jaz sem bila res vsak dan 100% da bi prišla. Točno takšna bolečina. Sploh, če sem imela poln mehur me je čisto isto bolelo.

Melanie pri nas bo tudi pestro glede imena. Imava sam določene smernice. Malo črk (max 4) in pa jaz ne želim, da je v imenu šumnik. Ga imam sama in mi ni všeč.

Žabinčica ja pa sva res čisto skupaj. Ja sem še na Štajerskem koncu hihi se ni nič spremnijalo. Mislim, da bodo prej prekle padale z neba kot da mojega spravim iz MBuser posted image Jaz sem prec za, da se dobiva na kakšni kavi pa potem ko bo čas za vozičkanje. Upam, da ne bo premrzlo, ker res ne maram mraza... sem si vedno želela spomladanskega user posted image ampak tudi zimski bo ok. Bom vsaj poleti že kamot v kopalkah user posted image

Me pa nekaj zanima, kdaj ste se naročale k G? Ste počakale kak teden po testu al ste kar klicale? Tu pa sem res pečena in pohana. Od prijateljic sem prva na spisku pa niti ne bi še rada okol govorila. Do prvega pregleda sploh ne bova nobenemu povedala.

The secret of life is hidden in DNA.

Neposredna povezava do sporočila: 6199
30.3.2015 14:52:04   
asyka

IZVIRNO SPOROČILO: asyka

Gremo po vrsti. Najprej vsem za čestike.

Vsem za čestitke HVALAAA user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.