Bluegirl -> RE: Bodoče nosečke (2.9.2013 7:51:48)
|
Jutrooo[sm=smiley1.gif] Kako vas je lepo prebrat, me spravite v dobro voljo, pa čeprav je ponedeljkovo jutro[sm=smiley1.gif] Mam vikend na off, večinoma kar brez računalnika, zato se takrat malo manj oglašam. Drugače pa je pri nas čisto jesensko vreme. Kako hitro je bilo poletja konec, naj še bo malo sončka. Lanska zima je bila tako dolga, da si še nisem opomogla od nje. Se pa tudi jeseni veselim, ima svoje čare[sm=smiley1.gif] mamica deklicam: Super za krst[sm=smiley1.gif] Za slive pa nimam nobene ideje več[sm=smiley13.gif] Tudi sušila še nisem, zato ti ne znam pomagat. Držim pesti, da vam uspe pregurati čez mesec in da se ti kmalu nasmehne sreča s službo[sm=pikapoka1.gif] lila25:BRAVO!![sm=bravo.gif] Čestitam za službo, superca[sm=smiley1.gif] Je bil pa res tvoj dan, če si še čevlje dobila[sm=smiley36.gif] asyka: Kaj je zdaj s to slabostjo? Kakšna dobra novička? Bi bil že čas, da nas katera razveseli[sm=smiley1.gif] Midva tudi delava na tem, a kaj, ko ne vem, kdaj/če imam ovulacijo. Bo že, glede na to, da sva komaj začela, še nisem preveč obremenjena s tem. _pika_: Jaz sem lansko jesen iskala črne na vezalko, nekje med supergami in malo bolj ne-supergami. Sem jih enkrat letos dobila v LaScarpi pa v Massu. Sicer ne čisto takšne, kot sem imela v mislih, za v dež in v službo so pa dobre. En deževen pozdrav (upam, da ima lili25 lepše vreme na morju[sm=smiley1.gif]).
|
|
|
|