mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (4.9.2013 9:38:27)
|
no sem šla poiskat račun za tablete: škatlica Nalgesin forte z 10 tabletami stane 3,01€. To so 550mg tablete,ki jih ne moreš dobiti v prosti prodaji. Lahko kupiš podobne, le da so polovično močne kot te. Jaz jih rabim včasih, ker mi edino te primejo, če imam močne menstrualne krče. No mojemu te iste pomagajo pri glavobolu (jaz še nisem poskusila) Iz osnovnega zavarovanja ti pokrijejo 0,30€, iz dodatnega pa 2,71€. To je 90% cene zdravila. Včasim mislim, da je bilo 70% ali še manj. Za denarno socialno pomoč vsaj zaenkrat še ne bom zaprosila, ker bi jo kasneje, ko bi se zaposlila, morala vračati. [sm=zmeden.gif] Mene najbolj razjezi to, da nas poštene državljane, ki vse delamo po regelcih, udarijo povsod, kjer se le da. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]Vi bi morale videti, kakšno odločbo sem sedaj dobila za OD in vrtec. Vsakič, ko dobim novo, je v tisti tabeli naših prihodkov več noter. Če jo na hitro pogledaš, misliš, da si ta hud zemljiški posestnik. Kako bo šele drugo leto, ko bodo uvedli nov davek na nepremičnine? Ali bomo vsi začeli prodajati. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|