Tara9
|
Jutro, v gužvi sem ta teden, tako da vas bolj kot ne samo berem. V petek nastopim z dopustum in je toliko opravkov, da so dnevi prekratki, od zaključevanja zadev v službi, do poslovilinih pijačk, ufff . MD jaz še vedno vrjamem v službo, in sem prepirčana, da bodo pretehtale tvoje druge kvalitete, jezika se da naučiti, oziroma kot praviš, padeš hitro notri, ko ga enkrat vsak dan uporabljaš. Srečno, naj ti teden hitro mine, vrjamem, da čakanje ubija. Melanie ne znam pripopat slikice dojenčice, sem bolj smotana za te reči. Ti samo na hitro poročam, in seveda vsem, ki jih zanima. Dojenčica je velika nekje med 36-40cm, ima cca 2kg, večji smo za 10 dni, ampak mi PDP ni spreminjala. Še vedno vztraja na riti, tako da moram neke vaje zdaj vsak dan izvajat, da jo spodbudim k zasuku. Upam, da ne bo trmasta , če ne, pa pač carski rez, nimam kaj, kakor je namenjeno tako naj bo, samo da bo zdrava. Mamica je tudi ok, urin imam končno brezhiben (čudo) , železo je na spodnji meji, tako da sem dobila nek dodatek zdaj, ko se porod bliža, da ga vseeno malo dvignem. Kilce , jahh +12 jih imam. Ker sem jih v 5tih tednih nabrala skoraj 4, me je vseeno dala na glukozni test, tako da me jutri čaka še to. Bomo že, vse za našo punčico. Najbrž sem še veliko tega pozabila prekomentirat, se mi zdi, da sem imela v planu, ampak že šibam dalje, delo kliče. Bodite lepo. Pozdravčki
|