|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
16.2.2015 13:13:29   
mamica deklicam
ob 15h imam z direktorjem razgovor. Še malo in bo vse znano. Ja, bi bil že čas, da se tudi meni nasmehne sreča.

In če bo to res, moram reči in priznati, da mi bodo dve službi zrihtali preko zavoda za zaposlovanje. Tako, da nekaj pa le delajo user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5476
16.2.2015 13:16:24   
~pikapoka~
MD čestitke!! user posted image user posted image lepo je slišati, da se tudi brez vez dandanes še kam pride user posted image tako, je tudi za nas brez vez še upanje user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5477
16.2.2015 13:30:45   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ~pikapoka~

MD čestitke!! user posted image user posted image lepo je slišati, da se tudi brez vez dandanes še kam pride user posted image tako, je tudi za nas brez vez še upanje user posted image

vidiš, na to pa sploh nisem pomislila user posted image user posted image

očitno me ima tam gor res en rad in se bo vse uredilo. javim kako je šlouser posted image user posted image

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 5478
16.2.2015 13:30:54   
..noname..
MD dala si mi upanje, da morda pa tudi meni kdaj kaj najdejo.
sej se bom v LJ presedlala pa bom vidla, če bojo kaj več naredil zameuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5479
16.2.2015 15:02:58   
Melanie1
Dober dan! user posted image

MD - saj sem vedela. Bravooooooo!!! user posted image user posted image user posted image Danes pa še očaraj direktorja in to je to. user posted image

Punce, ta teden sem bolj počitniška in bom manj tukaj. Ampak vseeno vas redno spremljam preko mobitela. Le pisanje mi pobere preveč časa. user posted image No, če bo kaj takšnega bom že vklopila računalnik... user posted image

Zunaj pa čisto pomladni dan... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5480
16.2.2015 18:29:40   
mamica deklicam
evo mene nazaj.

Ampak punce ne veselite se prezgodaj. Se je "zapel" na moje znanje angleščine. Vse ostalo mu je bilo všeč, da sem imela različne službe, znam že kar nekaj. A oni rabijo enega, ki takoj obvlada sporazumevanje v tujem jeziku poleg mojega znanja. Sem mu rekla, da če je pripravljen z menoj potrpeti 2-3 mesece, da "padem" nazaj v govorjenje jezika. Am,pak ne vem, imam občutek da sem pokopana. Ker je nekaj godel o tem, da je to kar dolga doba.

Zvem ta teden, me bo kadrovnica poklicala in mi javila, kako je na stvari. Meni je trenutno vse dol padlo, sem kar veliko povožena, ne samo malo.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5481
16.2.2015 20:03:43   
~pikapoka~
MDuser posted image vem kako je, ko si napihneš upanje, potem pa ti vse dol pade. Ampak ne obupaj prehitro in ne sekiraj se po nepotrebnem. Pozitivne misli!!Če si prišla tako daleč, ni vrag, da jih nisi že prepričala prej. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image naj ti teden hitro mine

Neposredna povezava do sporočila: 5482
18.2.2015 8:37:28   
Tara9
Jutro,

v gužvi sem ta teden, tako da vas bolj kot ne samo berem. V petek nastopim z dopustum in je toliko opravkov, da so dnevi prekratki, od zaključevanja zadev v službi, do poslovilinih pijačk, ufff user posted image .

MD jaz še vedno vrjamem v službo, in sem prepirčana, da bodo pretehtale tvoje druge kvalitete, jezika se da naučiti, oziroma kot praviš, padeš hitro notri, ko ga enkrat vsak dan uporabljaš. Srečno, naj ti teden hitro mine, vrjamem, da čakanje ubija.

Melanie ne znam pripopat slikice dojenčice, sem bolj smotana za te reči. Ti samo na hitro poročam, in seveda vsem, ki jih zanima. Dojenčica je velika nekje med 36-40cm, ima cca 2kg, večji smo za 10 dni, ampak mi PDP ni spreminjala. Še vedno vztraja na riti, tako da moram neke vaje zdaj vsak dan izvajat, da jo spodbudim k zasuku. Upam, da ne bo trmasta user posted image , če ne, pa pač carski rez, nimam kaj, kakor je namenjeno tako naj bo, samo da bo zdrava. Mamica je tudi ok, urin imam končno brezhiben (čudo) user posted image , železo je na spodnji meji, tako da sem dobila nek dodatek zdaj, ko se porod bliža, da ga vseeno malo dvignem. Kilce user posted image , jahh +12 jih imam. Ker sem jih v 5tih tednih nabrala skoraj 4, me je vseeno dala na glukozni test, tako da me jutri čaka še to. Bomo že, vse za našo punčico.

Najbrž sem še veliko tega pozabila prekomentirat, se mi zdi, da sem imela v planu, ampak že šibam dalje, delo kliče. Bodite lepo. Pozdravčki

(odgovor članu ~pikapoka~)
Neposredna povezava do sporočila: 5483
18.2.2015 9:30:02   
Neza007
hej punce bom še tuki vprašala :)

A je kera predno je zagledala plusek imela rumene izcedke po 1x nadan, pa bolečine v ledvicah in krče iste kot na dan menstruacije. Men se zej to že tretji dan dogaja, sej danes naj bi bil D dan al bo ali ne bo...sam s testom bom pa še mal počakala, ker je bila zelo pozna ovulacija.

Hvaležna bom za vsak vaš odgovor ;)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5484
18.2.2015 10:14:58   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

MD jaz še vedno vrjamem v službo, in sem prepirčana, da bodo pretehtale tvoje druge kvalitete, jezika se da naučiti, oziroma kot praviš, padeš hitro notri, ko ga enkrat vsak dan uporabljaš. Srečno, naj ti teden hitro mine, vrjamem, da čakanje ubija.

Ja, čakanje ubija. Sem sitna kot glista, v trebuhu me nonstop črviči in boli. Če mi ne bodo hitro povedali tako ali drugače, me bo še pobralo. Z mojim sva se že nekajkrat skregala, ker mi pravi kaj govorim, da ne znam angleško. Ker ne zastopi, da je to tako delo, da moraš govoriti tako tekoče kot da je to tvoj materni jezik.

In res močno upam, da bodo malo skozi prste pogledali. Po drugi strani direktorja čisto zastopim, da hoče imeti dober kader, na katerega se lahko zanese in mu prinaša dobiček. Je le že 19 let direktor. Firmo je prevzel v rdečih številkah in je imel samo eno leto minus, nato so se potegnili ven in sedaj delajo z dobičkom. In to kljub temu, da smo že kar 6 let v krizi.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5485
18.2.2015 13:04:58   
..noname..
MD naj ti vsi trenutki in sekunde hitro minejouser posted image jaz še vedno vrjamem, da ti je uspelo

Jaz sem pa našla en tak razpis zase, da si ga res želim. Sem se potrudila napisat čimbolj zanimivo prijavo, upam da me povabijo na razgovor. Sicer gre za srednješolsko izobrazbo, ampak tut to bom sprejela (je vseeno v moji smeri), samo da bi nekaj dobila, ker mi je res mučno bit doma. user posted image Posledično me bo tudi prej dočakal čas, ko bova začela delat na otročku....sem glih učerej zvedla, da je ena žlahtnica noseča in sm ful vesela za njo, po drugi strani pa jokam, ker bi si tut js želela, pa tega nimamuser posted image pa je mlajša od mene, faksa še nima narejenega...grrr prov jezi me, kaj ona ma pa js neuser posted image user posted image

Neza007 to ti ne znam povedat, ker še nisem bla noseča, so pa znaki kar pravi. Počakaj še malo, da bo prišlo do zaostanka ali pa tisti dan ko pričakuješ naredi test user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5486
20.2.2015 10:15:34   
..noname..
Neza007 je kaj novega?user posted image

Punce, kje se pa potepate? Naša tema je že med zadnjimi komentiranimi izginilauser posted image user posted image user posted image

mamica deklicam kaj novega glede zaposlitve?

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5487
20.2.2015 10:23:40   
chocolatecake
..noname.. pa res! Smo se čisto polenile! Tudi mene zanima če je kaj novega pri MD?
Neza007 pa je ravno pisala v drugo temo,da tudi te mesec nebo pluska.
A ima katera kakšno dobro idejo kako pospešit menstruacijo?
Danes je že 52. dan in vem, da nisem noseča, me pa že resno živcira tole letanje na wc in preverjanje če je že kaj in skakanje okoli z vložki.
Baje alkohol pospeši zadeve, je že katera sprobala?
Koliko časa pa morajo trajati zadeve, da dobiš pri ginekologu kakšno zadevo za sprožit user posted image ? Res si ne želim še enega ciklusa 80 dni +.

Neposredna povezava do sporočila: 5488
20.2.2015 10:43:39   
mamica deklicam
Ne, punce, še nobenega odgovora user posted image . In to je po moje samo slabo zame. Sem včeraj 2x klicala kadrovnico, a je nisem dobila na telefon. Njen kolega pa ni hotel nič povedat in je naročil, naj danes kličem še enkrat, da mi mora ona uradno povedat. Tako da po moje še vedno ostajam na "sončni upravi". Moj že cel teden nori, da bo poklical tisto žensko na zavod, ki je po televiziji izjavljala, da našega kadra primanjkuje. Ker drugih razpisov ni, ok je eden za tehnologa v razvoju, samo to ni zame.

Trenutno čakam poštarja, če bom dobila kuverto z zavrnitvijo, drugače jo kličem. Da izvem vse razloge proti meni.

Glede sprožitve M jaz nimam pojmauser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5489
20.2.2015 10:54:04   
Marčevka2010
Chocholatecake meni se po odstranitvi Mirene ni M pojavila dva meseca in sem pila krvomočnico (čaj) zaradi tega in sem jo dobila. Mislim, da v ene 14 dneh. Ne vem pa ali bo enako delovala glede na stanje, ki je pri tebi. Ne bo škodilo, če probaš. Ali si že pila ta čaj?
Kaj ginekologinja to noče ničesar dat? Malo zateži.

MD resnično upam, da te vzamejo, ti res privoščim. Je pa res težko čakat, verjamem. Držim pesti. user posted image

Pri meni je O mimo in sedaj čakamo ali bo kaj. Nisva pa imela maratona kot sva se z MauMow hecali. user posted image Je bila hčerka bolna, težko spala zaradi vnetih ušes in te potem vse mine. Sva pa na dan ovulacije, in dva dni prej. Mah, kar bo, pa bo. Če ne pa potem spet v nove boje.

Neposredna povezava do sporočila: 5490
20.2.2015 11:01:50   
polhek2
Hej hoj,

MD še vedno držim pesti in močno mislim nate!

Čokoladka - si ti kaj razmišljala o menjavi ginekologa, ker tale tvoja imam občutek kot da te ne jemlje resnouser posted image

Marčevka - mi tudi nismo imeli glih ful maratona, pač, klasika nekje na 2 dni, ampak probava čimbolj odmislit. Sem pa spet zvedela za še eno nosečko, 4 nove nosečke v 1 tednu, sej poznate občutke.

V LJ je danes še lep sonček vendar zelo mraz user posted image  V pisarni lepo toplo, pogled skozi okno pa tudi.

Grem še malo delat in čakat na novičke od MD.

NEža objem in pestke za naprej!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5491
20.2.2015 11:03:36   
mamica deklicam
niso še nič dorekli. Sem ravno govorila po telefonu in je rekla, da še niso rekli zadnje besede z direktorjem in tehničnim direktorjem. Tako da je očitno še vse odprto.

Madonca, sedaj sem pa še bolj živčna. Sem se že sprijaznila, da ne bo nič.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5492
20.2.2015 12:21:34   
Tara9
Ojla, res smo nekaj utihnile ta teden.

Čokoladka mislim, da ene 3 mesece čakajo preden sprožijo menstruacijo. Nisem zihr, meni jo niso nikoli, sem se prepustila svojim krasnim ciklom user posted image . Probaj res s čajčkom, pa kakšen kozarec rdečega vinečeka, mogoče bo kaj pospešilo. Ufff točno vem kako je, ko si že cel napihnjen in bogi in tečkast in letaš na wc, tečke pa od nikoder user posted image . Sej bo.

Maratonke kdaj pa kaj rezultate izveste user posted image . Maumow že dolgo se nisi nič oglasila.

MD imaš pa res pestro tole, prava preizkušnja za živčke. Sem upala, da boš danes izvedela. Nič še malo zdrži pa bo, navijam zate še naprej.

Jaz pa danes zaključujem v službi, sploh ne dojemam. Včeraj sem pospravila svoje osebne reči, zdaj pa še finiširam in pokam. Mi je tako nenavadno, da bom 1 leto doma user posted image . Danes šibava na Hrvaško, ima tudi moj dragi dopust, tako da bova izkoristila teden v dvoje, no v troje s pesekom vred. Naslednji teden vas bom najbrž samo brala, ker nimam računalnika, bom pa vsekakor spremljala kaj se vam dogaja. No, potem se pa itak spet slišimo. Bodite lepo, upam, da me pričaka polno lepih novičk, tako glede služb kot pluskov.

Pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 5493
20.2.2015 13:15:48   
Melanie1
Dober dan! user posted image

Evo, sem se končno dokopala do računalnika. Pri nas smo čisto počitniško razposajeni. Bo kar kriza v ponedeljek, ko bo treba stopiti nazaj v stare tirnice... user posted image

Najprej Tari čestitke za uspešen pregled. Očitno bodo dečvice letnik 2015 same velike babnice. user posted image Ma, samo da so zdrave. In praviš, da še kar na ritki vztraja. Saj ima še čas. Ti samo pridno izvajaj vaje, ki ti jih je ginekologinja predpisala. A to so tiste s povštrom, ki jih delaš s polnim mehurjem? Ali kako? Baje pomaga tudi tista vaja z lučko, pa menda kopanje v bazenu, kjer naj bi mamica izvedla tudi kakšen preval. Teh fint je kar nekaj. user posted image In itak da bo na koncu obrnjena tako kot mora biti. user posted image A slikica pa nisi mogla prilimati? user posted image Daj probaj še enkrat, pliiiiiiiis....

Vauuu, danes pa torej zadnji dan... Če ti po pravici priznam, tudi mene že po malem stiska. V službi mi dejansko ostane samo še marec za aktivno delo (teh nekaj dni februarja niti ne štejem), v začetku aprila pa so še velikonočni prazniki... Prehitro gre vse skupaj, dela pa čez glavo.

MD - še vedno verjamem v uspešen razplet. Vse karte polagam v tehničnega direktorja. Ga bo že prepričal. Pa angleški jezik res ni bav bav. Sem mislila, da je problem nemščina. Angleščino boš že pobedenela. Pa ne v treh mesecih, ampak takoj prvi teden. Angleščino obvladaš!!! Če te še kdaj vprašajo... Tudi jaz sem morala to licenco, ki jo sedaj obnavljamo na dve leti, prvič delati v ZDA. Je bilo treba vse pustiti in iti v tujino za pet tednov. Da o strokovnih izrazih, ki sem jih v bistvu prvič slišala niti ne govorim. Pa sem hitro notri padla in tudi vse izpite uspešno opravila. Zato kar korajžno. user posted image

Maratonke, še vedno držim pesti za vse vas!!!

Grem počasi zaključit kosilo. Včeraj mi je končno uspelo narediti domači jogurt. Se ga spravljam delati že vsaj pol leta. user posted image Uspel v nulo. Čeprav sem imela ta teden toliko v načrtu. Poleg jogurta še izdelava kremice za obraz (domača, ki je meni daleč boljša od vseh kupljenih, pošla že pred mesecem), pa izdelava domačega mila. Tega pa res delam kot Noetovo barko. user posted image Najprej nisem imela pravega recepta, potem nisem dobila NaOH. Zdaj imam vse sestavine doma... pa se še kar ne lotim zadeve... user posted image

Pusta smo uspešno preživeli. Starejša je buila hudička, sine....še sama ne vem kaj....nekakšen črni duhec, najmlajša princeska...itak user posted image . Sicer te pustne norčije pri nas še trajajo in se v bistvu zaključijo šele jutri z velikim karnevalom. user posted image

Zdaj pa res grem... Ostanite dobro! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5494
20.2.2015 13:25:54   
Melanie1
Čokoladica- kaj pa z bioresonaco si že probala? Pri nas imamo noro dobro žensko na tem področju. Problem je le, da so čakalne dobe grozne. Pa če bi šla v to, obvezno naj gre tudi tvoj partner. Drugače pa probaj s čaji. Meni so zakon čaji Jožeta Majesa, ampak ima kar zasoljeno ceno. Jaz bi vse prej probala, kot pa kemijo. In te zelo dobro razumem glede tega. Ker si še mlada, imaš čas. Lahko se še igraš z alternativami. Pa ne samo igraš, ampak dejansko tudi uspeš. user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5495
20.2.2015 15:35:19   
..noname..
A resŽ' Joj nisem vidla....škoda, za Neza007. Bo pa drugi mesec bolj uspešen user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Ne, punce, še nobenega odgovora user posted image . In to je po moje samo slabo zame. Sem včeraj 2x klicala kadrovnico, a je nisem dobila na telefon. Njen kolega pa ni hotel nič povedat in je naročil, naj danes kličem še enkrat, da mi mora ona uradno povedat. Tako da po moje še vedno ostajam na "sončni upravi". Moj že cel teden nori, da bo poklical tisto žensko na zavod, ki je po televiziji izjavljala, da našega kadra primanjkuje. Ker drugih razpisov ni, ok je eden za tehnologa v razvoju, samo to ni zame.

Ne še obupat, mamica deklicam, nič še ni izgubljeno...vrjamem pa da volja in upanje zaradi tega malo hlapi...uuu tole bi bilo pa zame, ker se tehnolog...a je kje na internetu razpis, da vidim?

Neposredna povezava do sporočila: 5496
20.2.2015 16:33:54   
MauMow
MD ne obupat še je upanje user posted image

No jaz sem res malo zamrla. Mam izcedke že od O dalje... In ja se stopnjujejo tako da čakam da se ulije, kajti dva dni me že zvija. Sem pa vesela da bo vsaj točna. Od kar pijem plahtico (od M do O) so se cikli mal umirili na 26-28 dni oz 33-34 dni prej. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5497
20.2.2015 22:47:48   
flay
hej, hej, babike!

Se javljam po dolgem času (mislim da po 10 dnevih), sicer sem vas kar pogosto prebirala.
Ampak v moji glavi se je kar veliko dogajalo po ss, tako, da sem si vzela nekaj časa za odklop. Da na hitro opišem...
Ta teden imamo počitnice in fantič šel k omi na počitnice za tri nočke. Vzela sem si čas zase in za dragega. Sva šla smučat, malo sem brala, stanovanje sčistila, okne itd,
uspela zašiti nove zavese. Malo sem brala, se zjokala iz čistega miru (ne vem od kod, ampak prihaja še občasno na plan). Moj dragi se je trudil, da je vsako večer šel ob iztem času spat,
kakor jaz, da mi je bilo lažje. Mislim, da sva precej poglobila zvezo. Včeraj sva šla po fantiča in sedaj skupaj še preživimo preostanek počitnic.
Včeraj sva tudi prvič user posted image po ss, mi je bilo ok, sem že prav pogrešala user posted image

Sva se pa z dragim pogovorila in bomo mal počakali z delanjem otročka. Zaenkrat sva rekla, da bova pazila nekje do poletja. Saj tud če ostanemo trije in upam, da zdravi bo tud ok.
Tale ss me je malo spomnil na to, da treba uživati v tistem kar imaš in ne bit žalosten za tisto kar nimaš...

MD po vsem tem trudu, ki si ga vložila ti resnično želim, da je služba tvoja!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5498
21.2.2015 10:12:30   
chocolatecake
Hvala punce za fajn nasvete, Marčevka krvomočnico sem že imela, pa mi ni skrajšala ciklusa, samo zelo močno menstruacijo sem imela. Enkrat sem jo pila zadnje dni pred menstruacijo, drugič pa prvih 14 dni, takoj po ponehanju krvavitve, kao do ovulacije. Zdaj razmišljam, da bi jo pila kar cel ciklus po eno skodelico na dan, pa da vidimo kaj bo.
polhek2 mislim, da so glede tega ginekologi kar enotni, moja samo zavije z očmi in reče jah to je pač PCOS. Če res dolgo dolgo časa nebi bilo M, bi dobila tabletke za sprožit, pa še to sem jih že enkrat imela pa mi niso pomagale oz je M prišla kasneje kot bi morala glede na tabletke.
Tara9 bom izkoristila kot izgovor, da grem danes žurat in si danes malo privoščimuser posted image . Škodit ne more user posted image
Melanie1 Bioresonance še nisem sprobala. Zdaj sem zaključila s terapijami pri bioenergetiku. Bila sem že na blatnih oblogah in akupunkturi in bom verjetno še šla. Imam pa v "bojnem " planu tudi refleksoterapijo in bioresonanco. Glede tega čaja sem pa brala, da obstaja ženski čaj, ampak je kar za vse težave po spisku, meno, PMS, močne menstruacije, pa nevem, če je primeren tudi zame. Daj napiši recept za jogurt če se ti da, jaz bi ga tudi delala. A imaš prav tist aparat za izdelavo?
MD tudi jaz še naprej držim pesti in se strinjam, da je angleščina jezik v katerega res hitro "not padeš". Poročaj nam še naprej.
flayuser posted image prav je da si vzameš čas zase, tudi jaz zaradi vseh težav, ki sva jih imela v zadnjem letu bolj cenim vse ostalo kar imam/imava. Si tudi jaz ves čas govorim, da bo super,če nama uspe, če ne uspe, bom pa vseeno srečna, da sva se našla, da sva zdrava in da se razumeva. Včasih mi super uspeva, včasih pa precej manj super. Ampak prepričana sem, da vama bo uspelo tudi v 3. in da bo tokrat vse OK in boš še letos srečka nosečka. Grozno je, kar se ti je zgodilo, ampak to še zdaleč ne pomeni, da imaš kaj slabše šanse, da bi še enkrat postala mamica. Samo radi se imejte in ostani pozitivna še naprej!

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5499
21.2.2015 11:30:49   
polhek2
flay velik objem user posted image

Tara mislim da je spraševala kdaj bomo testke delale user posted image jaz je ne pričakujem 6.3.2015, vrjetno pa testka ne bom delala takoj, bom čakala, da si kak teden nervoze prihranim, ce bo seveda šlo user posted image

Maraton je počasi zaključen user posted image ampak tokrat je bilo res vse tok brez misli na to, res, lahko rečem spontano se je vse dogajalo.

Danes me pa čaka generalka povezana s cunjami, hčerino omaro sem prejšnjo nedeljo spraznila, mojo bom pa danes če bo sreča, vse kar nisem 1 leto nosila bo letelo ven, in pomojem bo potem prazna... sem rekla da si ne kupim nič novega dokler ne pospravim ven kar ne nosim. Sicer se mi ne da.... ampak je nujnooo potrebnouser posted image še možek se je javil da mi pomaga, če obljubim da gre vn kar ne nosim.user posted image

Nič začet bo treba, me čakajo škafi opranih cunj za pospravit, lep vikend vsem čvekicam.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  218 219 [220] 221 222   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.