|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
21.2.2015 11:44:42   
mamica deklicam
čaji: baje je dober Ašičev čaj.Imenuje se Ženski čaj. Jaz sem ga naročila preko njihove spletne strani, iamjo ga tudi v Sanlaborju.

Flay in polhek2, sem v mislih vedno z vama in vama želim čimhitrejše okrevanje, ter seveda nov plusek na testuuser posted image

Za službo še ni nič odločenega, izvem v ponedeljek. Sem jim očitno še vedno zanimiv kandidat, ker mi je rekla neuradno, da bodo delali reorganizacijo in imajo zame v mislih neko drugo delovno mesto. Sedaj čakam ali bo to res.

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5501
21.2.2015 11:49:30   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

čaji: baje je dober Ašičev čaj.Imenuje se Ženski čaj. Jaz sem ga naročila preko njihove spletne strani, iamjo ga tudi v Sanlaborju.

Flay in polhek2, sem v mislih vedno z vama in vama želim čimhitrejše okrevanje, ter seveda nov plusek na testuuser posted image

Za službo še ni nič odločenega, izvem v ponedeljek. Sem jim očitno še vedno zanimiv kandidat, ker mi je rekla neuradno, da bodo delali reorganizacijo in imajo zame v mislih neko drugo delovno mesto. Sedaj čakam ali bo to res.

Hvala MD; jz tud ves čas mislim nae da se tole izdie kot se mora user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5502
22.2.2015 19:55:21   
tia12
Pozdravljene user posted image

Tudi jaz se vam pridružujem...

Ponavadi imam cikel na 28 dni, zadnji pa je bil 24dni. Nevem kdaj jo naj ne pričakujem...Če štejem 24 dnevni cikel...potem je to torek.

Upam, da je ne bo.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5503
22.2.2015 19:56:28   
tia12
In pa držim pesti za vse, ki pričakujete user posted image .

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5504
23.2.2015 8:48:40   
Melanie1
Dobro jutro! user posted image

Samo na hitro vas pozdravim... Delo kliče... user posted image

Tia, dobrodošla. user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5505
23.2.2015 11:30:09   
tia12
Ko si nekaj tako močno želiš...da vidiš črtico tudi ko je ni...:( user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5506
23.2.2015 12:16:04   
perla*
Tia, dobrodošla! user posted image

Ali ni še malo zgodaj za tvoj test? Praviš, da je torek 24. dan?
Pri meni je ponavadi tako, da če je cikel malo krajši, je naslednji kakšen dan kasneje...

Dokler tečka ne pride, velja optimizem! user posted image
Sicer je pa belina tvojega testa meni tako zelo dobro poznana user posted image Ko vidim to tvojo sliko, podoživim vse občutke ob mojih - testih user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5507
23.2.2015 12:22:07   
..noname..
TIA dobrodošla med namiuser posted image
Res škoda, da ni plusa. Sicer pa morda je še prezgodaj, malce še počakaj potem pa naredi še enkrat.

mamica deklicam že kaj novega?

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5508
23.2.2015 12:23:13   
tia12
Ponavadi je moj cikel dolg 28dni.Zadnji pa je bil 24dni in ce sklepam po zadnjemu bi user posted image mogla dobit jutri.
In jo verjetno tudi bom, saj me ze grozno črviči...

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5509
23.2.2015 14:16:16   
Janchek81
Hej hej punce...
sploh ne vem kako .. ampak sm rekla, da se bom po treh letih tudi sama vključila nazaj v to temo :)
Nisem šla zdj vse brat ... ampak ... a bi nardile ( včasih je blo tko ) razpredelnico kdaj je NE pričakujemo :)
Sicer midva bova začela delat na otročku šele čez ene 3 mesece, ampak dons sm šla pa že po Elevit...a vse pridno jemljete folno kislino?
Lep dan VSEM!

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5510
23.2.2015 14:22:20   
Marčevka2010
Saj so mesečne teme kdaj ne pričakujemo, to je splošna tema.

Drugače pa dobrodošla!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5511
23.2.2015 14:23:29   
Janchek81
Aja..ups :)
sem izven vsega ...
se opravičujem :)
in ... a vse jemljete folno? :)

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5512
23.2.2015 14:26:38   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

čakam ... in čakam.... user posted image

pa še nisem dočakala klicauser posted image . Itak mislim, da bodo o nas treh imeli debato popoldne, ko ostale stvari podelajo

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5513
23.2.2015 14:56:12   
polhek2
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

čakam ... in čakam.... user posted image

pa še nisem dočakala klicauser posted image . Itak mislim, da bodo o nas treh imeli debato popoldne, ko ostale stvari podelajo

mislim nate!

Nove dobrodošle user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5514
23.2.2015 14:59:51   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Aja..ups :)
sem izven vsega ...
se opravičujem :)
in ... a vse jemljete folno? :)

Dobrodošla v temi Upajmo skupaj... Tam jokcamo ena drugi in navijamo 😄
Folne ne jem. Sicer bi jo jedla že 2 leti odkar delamo na user posted image Vsak dan jem zelenje v smutijih in na splošno pojem dosti zelenjave.

Neposredna povezava do sporočila: 5515
23.2.2015 15:02:04   
Janchek81
perla* super ... jaz si niti ne upam, da je ne bi jemala, ker sem imela prvič v 24. tednu UPN in so mi predpisali, da naj pred novo zanositvijo jem Folacin ( dobi se na bel recept ), tako, da sem jo mela drugo nosečnost in tudi zdaj sem začela z Elevit, ko pridem do zdravnika pa vprašam, če mi lahko on predpiše Folacin user posted image V prvi nosečnosti sem imela zdravnico, ki je pa šla žal v penzio - una je bla faca k mi je vedno napisala recept user posted image

Aja...pa naj dodam, da jst tud vsak dan jem zelenjavne smutije user posted image pa sadne tud, da se ne nažiram z sendviči al pa čemu podobnemu user posted image

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 23.2.2015 15:04:01 >

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5516
23.2.2015 15:49:09   
chocolatecake
tia12 dobrodošla! Tudi jaz vem kako je, ko test obračaš na vse strani, ga neseš pod luč, pustiš na radiatorju, neseš na sončno svetlobo in iščeš črtico, pa je še vedno ni. Tudi jaz mislim, da si bila malo prezgodnja. Znaki za user posted image in user posted image so si lahko podobni. Tako, da še vseeno držim pesti zate. Kako dolgo pa že čakaš na user posted image ?
Janchek81 dobrodošla!
Tudi jaz že več kot eno leto jem Elevit, sem bila pridna in začela že preden sva začela delat na dojenčku. Če bi vedela koliko časa ga nebo, bi pa vsaj še malo počakala.
Imam bolj slabe šanse, ampak si vedno rečem, kaj pa če ga nebom jemala in mi bo potem žal in kupim še eno škatljico. Pred pol leta sem prešaltala na tiste, ki jih je v enem pakiranju 100, se vsaj malo bolj splača.
perla* in Janchek81 a imata kakšen fajn recept za zelenjavni oz sadno zelenjevni smuti? Jaz nisem ravno nek hud ljubitelj zelenjave, pa nikakor nemorem namešat nič okusnega.
Melanie1 naj ti čas v službi hitro mine, ko boš imela čas, pa napiši recept za domač jogurt, da še nas malo spodbudiš k bolj zdravi prehrani.
MD tudi jaz še naprej stiskam pesti zate in nestrpno pričakujem novice.
Jaz še vedno čakam user posted image , sem preizkusila metodo z alkoholom, pa ne deluje, mogoče nisem bila dovolj vztrajna user posted image user posted image .
Zdaj poizkušam krvomočnico. Sem že vsa mozoljasta in napihnjena, user posted image pa še vedno od nikoder.

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5517
23.2.2015 15:51:08   
tia12
Lani avgusta prazna GV.
Na user posted image delava od novembra lani.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5518
23.2.2015 16:07:39   
Maruša35

Tia - tudi mi približno od oktobra - novembra lani...še nič :-( imam pa eno leto starejšega sina kot ti - 2008 letnik...pa eno punčko Pio, ki ji žal ni uspelo...
tik pred koncem nosečnosti...vzrok neznan...lani...

upanje ostaja, čeprav ga je včasih še komaj kaj...

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5519
23.2.2015 16:15:18   
perla*
Pri zelenih smutijih mi je vedno osnova banana, ki nevtralizira, nekako omili okus zelenja. Največkrat špinače. Vse ostalo so le okusni dodatki: jabolka, kivi, hruške, oreščki. Okus popravi še cimet, dateljni, vanilija... Seveda ne vse to našteto skupaj, ampak vsakič nekaj. Kar imam na zalogi.
Sicer je pa na netu poplava receptov, dokler ne dobiš filinga za svoj okus.
Dober tek! user posted image

(odgovor članu Maruša35)
Neposredna povezava do sporočila: 5520
23.2.2015 18:46:52   
Melanie1
Evo me... V službi sem bila terenska in me ni bilo za računalnikom.

Najprej moji Čokoladici recept za domači jogurt. Pa v bistvu ni nič posebnega. Jaz uporabljam aparat za izdelavo jogurta. Pred kratkim sem ga slučajno videla v trgovini po smešno nizki ceni in ga takoj pograbila. user posted image Je pa notri sedem lončkov po 2 dcl, zato so recepti v bistvu prilagojeni za to količino.

1. Za navadni jogurt potrebuješ 1200 mL svežega, pasteriziranega mleka in 200 mL navadnega jogurta (jogurtova kultura je še boljša, če jo imaš).

Mleko je lahko tudi trajno UHT, tudi mleko v prahu, sojino... Mi imamo doma našo kravico Mišo, ki daje izvrstno mleko, zato sem uporabila kar domačega, predhodno zavretega in precejanega.

2. Mleko zavreš in pustiš vreti 1-2 minuti.

3. Posodo odstaviš in počakaš, da se ohladi na 40 stopinj.

4. Jogurt dodaš v posodo, kjer si predhodno nalila nekaj zavretega mleka in mešaš, da dobiš gladko zmes.

5. Ko je preostalo mleko ohlajeno na sobno temperaturo, ga vmešaš v gladko zmes.

6. Mešanico vliješ v steklene kozarčke, jih zapreš in postaviš v aparat za šest ur. In to je to.

Če aparata nimaš, uporabiš električno pečico. Kozarčke postaviš v pečico, ki si jo ogrela na 50 stopinj in pustiš vžgano 3 ure. Po pretečenem času pečico ugasneš in kozarčke pustiš notri čez noč. Idealen čas za pripravo jogurta je torej pozno popoldne oz. večer. user posted image

Naslednji bo na vrsti sadni jogurt, čeprav me je sodelavka opozorila, da so precej vodeni. Bom poizkusila in poročam... user posted image

*****************************************************************************************************************************************************************
Včeraj je bilo kislo vreme, kot nalašč za ustvarjanje. In se moram pohvaliti, sem ga izkoristila v celoti. Uspelo mi je narediti tako kremico za obraz, kot tudi šest mil. user posted image Zdaj so še v kalupu, ampak so na otip že trdi. Jih danes spravim ven, potem pa sledi dvomesečno zorenje. Sem pa uporabila kokosovo in mandeljevo olje, dodala pa sem tudi eterično olje sivke. Torej zelo lepo dišijo, o uporabnosti pa napišem, ko jih dejansko sprobamo. user posted image Pa naj še omenim, da je bil kreativno razpoložen tudi naš sine. V soboto je jedel domače medenjake in se odločil, da jih tudi sam speče. Včeraj izbrskal recept na internetu, z atijem odšel v trgovino po sestavine, pripravil maso, jih spekel in na koncu še namazal s čokolado. Star je enajst let. Medenjaki so bili izvrstni in izginili v trenutku. user posted image Naš ati se je kar držal za glavo, ker naši skoraj petnajstletnici kaj takšnega še na misel ne bi prišlo.
user posted image

Drugače smo se letos trdno odločili, da končno prebelimo celo hišo. V hiši smo že skoraj deset let in je res potrebna prenove. Začeli smo s sinovo sobo, ki ie medtem že dobila svojo novo preobleko. Zdaj pa počasi iz prostora v prostor... Očitno me že počasi daje gnezdenje... user posted image

Preživite lep večer! user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5521
23.2.2015 18:49:16   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Maruša35

Tia - tudi mi približno od oktobra - novembra lani...še nič :-( imam pa eno leto starejšega sina kot ti - 2008 letnik...pa eno punčko Pio, ki ji žal ni uspelo...

Kakšna kruta usoda... user posted image Nimam besed... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maruša35)
Neposredna povezava do sporočila: 5522
23.2.2015 18:50:24   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Pri zelenih smutijih mi je vedno osnova banana, ki nevtralizira, nekako omili okus zelenja. Največkrat špinače. Vse ostalo so le okusni dodatki: jabolka, kivi, hruške, oreščki. Okus popravi še cimet, dateljni, vanilija... Seveda ne vse to našteto skupaj, ampak vsakič nekaj. Kar imam na zalogi.
Sicer je pa na netu poplava receptov, dokler ne dobiš filinga za svoj okus.
Dober tek! user posted image

Se tudi priporočam za kakšen konkreten recept... user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5523
23.2.2015 21:29:34   
flay

IZVIRNO SPOROČILO: Maruša35

Maruša- brez besed user posted image , želim ti veliko pozitivnih misli in novo zdravo in uspešno nosečnost user posted image user posted image user posted image in pikepoke za srečo.
Sploh si ne znam predstavljati kako ti je težko. Sama sem imela SS v 10 tednu, pa še vedno iščem trdna tla pod nogami user posted image .

Tia tebi tudi uspešno do bebe :) in vsem novim.

Ja, mogoče pa nas je res že toliko, da bi mogle narediti seznam, kera je noseča, katera navija itd :)

(odgovor članu Maruša35)
Neposredna povezava do sporočila: 5524
   [Brisano sporočilo]
23.2.2015 22:39:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu flay)
  Neposredna povezava do sporočila: 5525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.