mamica deklicam
|
za Lek še ne vem, saj imajo razpis do 4.8. Imam v pisarni eno kolegico, sva se spoznale na šoli za starše in je rekla, ko pride v ponedeljek v službo, se bo pozanimala. Imam na pol počitnice, ker je doma samo mlajša hči. Starejša je včeraj ostala pri moji mami in mogoče bo tam celo do nedelje , je ugotovila, da če bo pridna, bo tam lahko ostala. In včeraj se je šla hotro stuširat in ko jo je oči hotel vzet, ja da ne more domov, ker ima mokro glavo . Če hoče, je pametna, da te vrže na rit Potem sem pa mojega dragega poslušala zvečer, ko sva končno imela malo miru in tišine, kako jo pogreša. Sem bila kar huda nanj, ker on se nič ne zaveda, koliko ti pobere energije, če imaš 24h na dan, 7dni na teden in to že od 13.6. obe doma. Potem pa še pospravlaj, kuhaj, njemu papirje urejaj za firmo, bodi vedno razsodnik med hčerama, pazi da kaj ne ušpičita... Aja, to vam moram napisati, kaj je mlajša ušičila v četrtek GROZA. Dala sem jo spat in ona se je odločila, da še ne gre. Je zlezla iz posteljice, prižgala luč ob nočni omarici in našla toaletno torbico. Notri pa seveda kar nekaj stvari, med njimi tudi kolodont in vazelin za ustnice. Nato je hotela iti čisto potiho v kopalnico se umit, ker molodont je bilo povsod, samo v tubi ne več. Vazelina pa tudi ni več v posodici . In v tej sobi imamo tapison. Posteljo sem morala celo preobleči, tapison moram pa še spucat.
|