|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.8.2013 12:18:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Cikacaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Bodoče nosečke
1.8.2013 13:00:53   
asyka
Midva sva ravno opravila en šoping zelenjave za prihodnji teden. Sem mogla po dolgem času kupit v trgovini vso zelenjavo, ker so nama za blokom za čas dopustov zaprli mini tržnico. Cene so imeli znosne, sezonsko sadje in zelenjavo od okoliških kmetov, kar pa ni bilo sezonskega ali pa ne vem banane npr pa uvožene kot drugod. Meni drugače ni problema dati nekaj € več za sadje in zelenjavo za katero vem da je to kar jem to. Pa sem prav srečna ko mi zadeva zgnili v hladilniku po 2 dneh. Sem pa sedaj celo pri mesu prešaltala na lokalno. Imam pred blokom enega mesarja in ima vso meso Slovensko. Res, da nima včasih vsega na voljo ampak se pozna že na okusu mesa, da je to čisto nekaj drugega. Pa faširanje mi zmelje pred mano in vem, da je notri dejansko lep kos govejega mesa in malo svinjine. Tudi jajca sva začela pazit, če jih ne vzamem na tržnici, striktno gledam da je hlevska reja jajc in ne baterijska. Pogoltnem teh par centov pa vem, da imam kaj koristi od tistega jajca.

Zdaj se bote smejale, ampak za tale znakec user posted image sem jaz skoz mislila, da sta to dva človečnjaka ki pač nekaj čudno plešeta. No, zdej ko ste tolko pisale o slončku sem bolj podrobno pogledala, pa še uč vrgla na ime, ki se izpiše ko se slikca stavi v besedilo user posted image user posted image

Zdaj pa pičim domov na Celjski konec, svojega pesjana počohat pa knjižnico malo izropat. :)

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 277
1.8.2013 13:33:43   
mamica deklicam
imam letos ogromno solate na vrtu, no že tretje leto zapored in mislim, ko mi jo bo zmanjkalo, bom zelo težko spravila kupljeno po grlu. Punce kako je to razlika v okusuuser posted image user posted image , vidim da jo še najmlajša je in to ona, ki je včasih samo kis iz sklede zajemala. Naredim največjo skledo in jo pomlatimouser posted image user posted image

Ste se pa toliko razpisale od včeraj, da sem komaj vse preletela niti ne dobro prebralauser posted image

ej, punce kje so kakšni plusi ali user posted image user posted image . Saj vidim, da je tudi na julijkih suša letos. Katera je prva, da je ne pričakuje, user posted image to tetko mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
1.8.2013 20:22:14   
Nikija
Pozdravljene punce! user posted image

Že nekaj dni vas po malem berem, sedaj pa se vam pridružujem kot bodoča user posted image .

Z mojim sva na user posted image začela delat ta mesec, mene pa že čisto trga.user posted image user posted image ne pričakujem v torek, me pa že ima, da bi delala test, čeprav vem, da je še prehitro in imam občutek, da tokrat še ne bo nič. Ampak upam in neizmerno želim si pa vseeno ...

Držim pesti za vse, da nam čimprej rata!user posted image

Lep pozdravček.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 279
1.8.2013 20:44:59   
banana_ana
Ojla!

Jaz sem danes čist fuč - včeraj v službi sem skor skupi padla, potem še doma...danes dvakrat v skužbi, enkrat doma. Zgleda pa tako, da me v trenutku oblije vročina, prav čutim pot ki mi seka skozi pore, suha usta, rahla vrtoglavica...traja cca pol minute, potem je ok. Včeraj sem se čist ok počutila, danes prespala cel dan, glavobol... user posted image

In VSAKA sodelavka mi je rekla, noseča si...ja ne nisem, pa so mogle ja še 3x ponovit, da sm noseča.A ni dost, da enkrat rečem?? Razen, ce se je v torek prijelo in so ze simptomi....bi pa prej v smrkce verjela.

Fuj in fej, res!! Nimam pojma kaj bi to bilo pijem dosti.

Upam, da ste ve super!!

P.s. Nikija živjo!! user posted image

< Sporočilo je popravil banana_ana -- 1.8.2013 20:47:29 >

(odgovor članu Nikija)
Neposredna povezava do sporočila: 280
1.8.2013 20:45:08   
asyka
Pozdravljena NIkija... držim pesti, da te mogoče pa preseneti že v prvo :)

Jaz je ne pričakujem naslednji teden, ko greva na morjeuser posted image Jo dobim točno na prvi dan morja...

Sem pa zdajle zgubila živce na avtocesti. Sem drugače kar mirna glede razmer. Ampak kdo je pa dal Italijanom izpit pa mi ni jasno. Itak so očitno zakupli prehitevalni pas, kar me sploh ne moti, če bi se peljali vsaj 120km/h. Toliko se sama ponavadi peljem. Ampak neeee mislim, da vsaj 90% je šlo 90km/h. In potem končno uspem po voznem pasu prehitet tele debile.... Pa naletim na eno ženšče, ki se je pri praznem voznem pasu, vozila 70km/h po prehitevalnem. Celi čas sem razmišljala, kdaj hudiča bodo uvedli kazni za vse, ki vozijo na avtocesti v normalnih razmerah pod 100km/h. Takšen je meni veliko bolj nevaren, kot pa nekdo, ki se bo vozil 200km/h.

Knjižnico sem izropala, tako da sedaj bereeeem :D:D:D

(odgovor članu Nikija)
Neposredna povezava do sporočila: 281
1.8.2013 21:02:53   
_pika_
banana_ana: Jaz sem imela danes enake težave kot ti. Nekaj časa ležim, potem pa vstanem in grem do mize in me ful špika tam doli, potem pa sam slabost in kar bele pike sem videla. Se primem za mizo in vsedem, pa je čez pol minute minilo. Prejle greva z mojim na sprehod in spet isto. Mogoče je kriv nizek krvni tlakuser posted image .

Pozdravljena Nikija! Veliko dobrega čveka ti želim, pa seveda čimprej na nov forum user posted image .

asyka: Pod tole glede počasnih voznikov se pa tudi jaz podpišem. Baje bodo v prihodnjih mesecih ukinili opozorila in uzakonili kazni za take voznike, kar je čisto prav.

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
1.8.2013 21:22:12   
Nikija
Hvala vsem za dobrodošlicouser posted image

banana_ana in _pika_: Tudi pri meni je podobno. Ko vstanem, se mi skoraj vedno popolnoma stemni pred očmi in tudi navale vročine imam. Predvsem ponoči ne morem spat, ampak za to ni kriva vročina, ker je bilo zadnje noči prav hladno. Me pa že od ovulacije naprej malo špika tam spodaj pa me še nikoli niuser posted image Po mojem mi psiha dela težave user posted image

Asyka: Ja, počasni vozniki tudi meni pijejo živce, Italijani so pa tako mojstri, kar se tiče vožnje. user posted image Midva sva enkrat na cesti, kjer res ni bilo mogoče prehitevat, naletela na starejšo Italijanko, ki je vozila med 20 in 30. Še dobro, da sva bila na dopustu user posted image Se pa strinjam glede kazni.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 283
1.8.2013 21:32:42   
banana_ana
Ma meni se to dogaja, ko nic ne delam - sedim za racunalnikom, lezim, kuham kavo...kr neki res. Tako gnilo se nism pocutila ze zelo lep cas. Spala sem 4 ure popoldne, zdaj ze komaj gledam.

Kako bi se pasalo crkljat zdele, pa je moj v nocni user posted image ah, prav cmerava sem.

Dobro, da je jutri petek!

In se to, zdaj je v neposredni blizini Trnfest in se vsak vecer pred blokom na otroskem igriscu zbira pijana mularija, ki se dere, skace po igralih, skejta po vhodu....obup!!!

(odgovor članu Nikija)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   [Brisano sporočilo]
2.8.2013 7:32:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu banana_ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
2.8.2013 7:51:09   
banana_ana
Dobro jutro!!

Danes sem že boljše. Ker sem prespala cel dan in celo noč sem v službi že kar lep čas in mi je ravno zvonila budilka na telefonu - po pravilih bi mogla šele ustati user posted image Samo vroče mi je za znoret, kar puhti iz mene.

Jaz sem na morju prebrala
Za vsako rešitev se najde težava - lahko poletno branje, se nasmejiš
biografija Borisa Cavazze - mi je bla ful všeč
biografija Erica Claptona - ful všeč mi je ratala po prebranih 100 straneh, prej je bila pa mučenje :)

Neposredna povezava do sporočila: 286
2.8.2013 9:34:31   
asyka
Jaz v splošnem ne vozim hitro, v 90% 120km/h. Se mi ne mudi nikamor. Ampak zato tudi ne vozim po prehitevalnem pasu, ampak po voznem in prehitevalnega koristim zgolj v njegov namen. Prehitevanje. No pa kljub moji vožnji 120km/h prehitim skoraj pol avtoceste, saj verjamem, da je takšna vožnja bol ekonomična, ampak prehitro se ti kdo nabaše v rit.

Dvignejo pa meni tudi vse kocine pokonci vozniki, ki se ti nalepijo na rit, pa ti zraven še divje blendajo da nekaj ukreni in se umakni. Ti pa ravno prehitevaš kolono tovornjakov... ne vem kaj pričakujejo, da jih boš preskočil?

Knjige sem si večinoma sposodila tako lahko počitniško branje. Sem pa pred kratkim prebrala eno z naslovom Sužnja. Po resničnih dogodkih napisana knjiga, pripoveduje jo danes 25 let staro dekle, ki so jo ugrabili iz njenega plemena pri 8 letih. Zelo pretresljiva zgodba. Imam sedaj doma še njeno nadaljevanje, Svobodna.

Pa dobro jutro :)

Neposredna povezava do sporočila: 287
   [Brisano sporočilo]
2.8.2013 9:44:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
2.8.2013 10:20:11   
banana_ana
Moje TOP knjige:
- Otrok džungle,
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=8166
- Pride ženska k zdravniku (+ drugi del, tretji je beden)
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=2610
- 50 odtenkov sive - čeprav še bolj v tem stilu mi je bla všeč Predana
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=15286
- Od RTM do WTF - knjiga slovenske študentke sociologije, ki opisuje najstnika, ko zabrede v svet drog
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=6618
- Milijon majhnih koščkov - tudi knjiga o odvisniku
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=7447

Neposredna povezava do sporočila: 289
2.8.2013 11:09:15   
mamica deklicam
za Lek še ne vem, saj imajo razpis do 4.8. Imam v pisarni eno kolegico, sva se spoznale na šoli za starše in je rekla, ko pride v ponedeljek v službo, se bo pozanimala.

Imam na pol počitnice, ker je doma samo mlajša hči. Starejša je včeraj ostala pri moji mami in mogoče bo tam celo do nedeljeuser posted image user posted image , je ugotovila, da če bo pridna, bo tam lahko ostala. In včeraj se je šla hotro stuširat in ko jo je oči hotel vzet, ja da ne more domov, ker ima mokro glavouser posted image user posted image . Če hoče, je pametna, da te vrže na rituser posted image user posted image user posted image user posted image

Potem sem pa mojega dragega poslušala zvečer, ko sva končno imela malo miru in tišine, kako jo pogreša. Sem bila kar huda nanj, ker on se nič ne zaveda, koliko ti pobere energije, če imaš 24h na dan, 7dni na teden in to že od 13.6. obe doma. Potem pa še pospravlaj, kuhaj, njemu papirje urejaj za firmo, bodi vedno razsodnik med hčerama, pazi da kaj ne ušpičita...user posted image

Aja, to vam moram napisati, kaj je mlajša ušičila v četrtek GROZA.
Dala sem jo spat in ona se je odločila, da še ne gre. Je zlezla iz posteljice, prižgala luč ob nočni omarici in našla toaletno torbico. Notri pa seveda kar nekaj stvari, med njimi tudi kolodont in vazelin za ustnice. Nato je hotela iti čisto potiho v kopalnico se umit, ker molodont je bilo povsod, samo v tubi ne več. Vazelina pa tudi ni več v posodiciuser posted image user posted image user posted image . In v tej sobi imamo tapison. Posteljo sem morala celo preobleči, tapison moram pa še spucat.

Neposredna povezava do sporočila: 290
2.8.2013 14:12:42   
_pika_
Pozdravljene!

Spet ste pridno čvekale. Sem cel dopust samo na forumu. user posted image

banana_ana: Si noseča? Ob teh zankih bi lahko bila. user posted image Upam da.

lili25: Spijem cca 2-3 litre vode dnevno, če sem več zunaj, še kakšen liter več. Sem si včeraj merila krvni tlak. Imam 67/103. Malo nizek, a ga imam vedno tako (no malce višjega).

mamica deklicam: Dobra zgodba. Se vidi, da je punčka, že sedaj hoče bit lepa kot mamica.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 291
2.8.2013 14:37:48   
banana_ana

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

banana_ana: Si noseča? Ob teh zankih bi lahko bila. user posted image Upam da.

ok, danes mi je to že smešno user posted image

Odštevam še uro pa pol do konca službe, no ja, ni čisto konec, ker sem cel vikend v pripravljenosti, ampak vsaj ne bo treba tu viset ... ko pridem domov pa hoče/noče bo mogu user posted image user posted image
zvečer greva pa na en rojstni dan, bo kar pasalo mal odklopit...samo upam, da kdo od njegovih kolegov ne bo v pijanem stanju bleknil kaj v zvezi s piknikom user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.8.2013 15:19:30   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: _pika_

mamica deklicam: Dobra zgodba. Se vidi, da je punčka, že sedaj hoče bit lepa kot mamica.user posted image

mamica odšteva, da gresta obe hčerki v vrtec. Samo še 29 dniuser posted image
user posted image da bom malo zadihala in lahko vsaj kaj naredila

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 293
4.8.2013 9:07:34   
_pika_
Heej! Kako ste? Jaz živim le še od sadja in zelenjave, najbolj mi paše lubenica. V tej vročini samo ležim v prijetno hladnem stanovanju.user posted image

Prvi krog tablet se počasi bliža koncu. Bom še kar počakala s testom in ga naredila proti koncu avgusta. Mi je pa danes zeeelooo slabo, kar je na žalost stranski učinek tablet ali pač user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 294
4.8.2013 10:13:15   
banana_ana
Ojla!

Mal je ubijalsko tole, dva dni med stirimi stenami ni ravno prijetno...ven pa tudi ne grem.

Tak obcutek imam, kot da bom dobila user posted image pa bi jo mogla sele cez 12 dni user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.8.2013 12:10:32   
_pika_
Jaz sem cele dneve notri. Mi je že dolgočasno. Ven grem samo še zjutraj in pozno zvečer. Komaj čakam, da se vsaj za 5 stopinj ohladi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 296
4.8.2013 16:07:05   
mamica deklicam
na ohladitev bomo čakali do petka, vsaj tako napovedujejo vremenoslovci. user posted image . Samo upam, da ne bodo pset kakšna neurja in bo še tisto uničilo, kar je ostalo

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.8.2013 19:51:16   
Katte
Tudi mi smo cele dni v stanovanju. Na sprehod sem sla danes z malim ob osmih zjutraj, pa je bilo ze skoraj prepozno...
Ne vem, kaj bi brez klime...

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 298
   [Brisano sporočilo]
5.8.2013 8:00:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
5.8.2013 11:58:29   
_pika_
Pozdravljene v novem tednu! user posted image za vse! Jaz častimuser posted image user posted image .

Jaz sem v prijetno hladnem stanovanju. Se prestavljam iz enega konca na drugega.user posted image

Pri nas še ni veselih novičk. Sicer sem čist napihnjena, prsi bolijo, špika me ... posledica tablet.

Gremo user posted image !!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?