|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
31.7.2013 13:18:09   
lila25
čao,

mava tudi midva zadnje čase kr precej usklajevanj glede user posted image je tudi prisotna utrujenost enkrat pri enem enkrat pri drugem, ampak pol že nekako rata, se potrudmo user posted image nima pa na srečo nobenih pritožb čez mojo kuho in je nad njo kr navdušen. zdele glih špinačni sufle delam k ga obožuje pa itak je blo treba špinačo pobrat.
glede mescov pa nism tud jst nč zbirčna, bi mi blo še bol fajn, če bi blo nekje od aprila do oktobra. čez 4 tedne grem pa spet na uz, da vidi, če se sluznica kej debeli pol pa še na hormonske teste. že komi čakam. pika žal mi je zate, sm bolj da to poštimajo pa bo pol kmal user posted image in še manj nevarnosti je pol v nosečnosti.
mamica deklicam veliko sreče v Leku, jaz grem pa jutri na en razgovor. se mi že prov meša k sm skos doma.

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 251
31.7.2013 13:19:24   
asyka
Saj mene dvigne samo zato, ker nardim vseh ostalij 500 stvari, da njemu ni treba. Vrjamem, da ni fajn delat celo popoldne in del noči... Ampak to pa ne pomeni, da pa njemu niti prdnat vmes ni treba. Pa konec koncev saj ga nisem prosla, da gre sestatuser posted image eh, da bi ga le kdaj pamet srečala pa ne bi bil taka driska user posted image

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   [Brisano sporočilo]
31.7.2013 13:23:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 253
   [Brisano sporočilo]
31.7.2013 13:28:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
31.7.2013 13:33:00   
lila25
oh to tud men moj dragi skos naprej meče, kao kr si cel dan doma in nimaš kej počet bi pa ja tud to lahko nrdila. me tud prov razpizdi. kot da to kar nardim pa nč ne šteje, jst bi bla tud raj v službi k pa doma!
sva se pa spravla vsa notranja vrata barvat pa kljuke bova zamenala, da bo mal lepši user posted image
a se dobi konopljika pri nas, ker mislim da sm brala da ne.

Neposredna povezava do sporočila: 255
31.7.2013 13:33:58   
banana_ana
hahaha, prav zabavam se danes user posted image bi mu kar dala za prebrat vse tele ugotovitve kakšni so - VSI!!!

jaz najbolj popi**** ko me pokliče pa reče, sem nesel smeti, pa mački sem wc spucal pa posodo sem dal prat - za vsako stvar mi pove kaj on naredi....ma ko mu jaz začnem naštevat koliko stvari naredim mimgrede pa tega ne obešam na velik zvon mi pa reče "pa jaz sem delal ponoči/popoldne/cel dan/ustat sem moral ob 5h" ja no shit sherlock, jaz pa nimam vsak dan službe pa celodnevne pa tudi nočne kdaj. Jao jao jao...sej potem je en teden mir, sam v tistem tednu tudi bolj malo naredi, da bi se lahko pohvalil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
31.7.2013 13:45:33   
lila25
aja lili sufle je men super za prilogo, lahko pa tud samga ješ. mi je dala recept ena teta iz amerike pri kateri sm živela gor in oni to za zajtrk jejo ob nedelah user posted image sm na maslu čebulo prepražiš, dodaš špinačo in česen in še mal potenstaš. pol k je mal ohlajeno daš pa še cottage cheese al pa skuto not pa nariban sir in jajca, vse skup zmešaš, lahko še kej začiniš po želji in pol pečeš ene 3/4 ure. lahko daš pa tud kako drugo zelenjavo, npr bučke, gobice.

(odgovor članu banana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   [Brisano sporočilo]
31.7.2013 13:49:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 258
31.7.2013 13:51:06   
lila25
haha pa ne morš verjet, zgleda da so tile naši fanti vsi isti user posted image sej res ne morš drugač k da bi jih mel rad user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
   [Brisano sporočilo]
31.7.2013 13:57:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
31.7.2013 14:49:01   
Cikacaka
UUUU ste pridne danes user posted image user posted image user posted image

kar se sexa tiče midva sploh ne koplicirava in noben ni užaljen če keremu ni. In ne, saj tudi jaz ne ko mi ni hehehe, sam hecam se pa mu rečem, da lahko opravi sam user posted image itak da NE ;) Sicer pa jaz ko mi ni mu že naprej povem in sploh ne teži...in obratno. Čisto na izi sva s tem..res.

Zarad mene smo lahko tud avgustovke sam da smo ;) Upam, da čimprej user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 261
31.7.2013 16:42:20   
banana_ana
Kok se jim je kej danes kolcalo user posted image

evo, jaz sem še vedno v službi in še ene 5 ur bom, moj gre v nočno...pa bo šlo dva dni user posted image v nič user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
31.7.2013 16:46:00   
asyka
banana_ana nič ti ne zavidam, ne glede službe ne glede user posted image

Jaz sem si pa danes kupila en tak multivitamin tablete. Se mi zdi, da čeprav pojem dosti sadja, mi nekaj manjka v telesu. Pa še dodatno folno kislino vsebuje tako, da je to še en + :) So pa tablete tako ogromne, da komaj spravim po grlu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 263
31.7.2013 16:50:49   
banana_ana
kašne tablete pa si vzela? jaz ne jem skoraj nič sadja, zelenjave pa tudi ne kaj dosti...ja vem, grozna sem!! user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
31.7.2013 17:35:28   
asyka
v DM-u sem vzela ene od Sensilaba. bomo vidli če bom kaj bolje po njih. Izbira je takšna, da samo glej in se čudi kaj vse natuhtajo. Jaz sem iskala predvsem takšne, da imajo vse potrebne vitamine pa tudi minerale. Te so se mi zdele cenovno najugodnejše, ker jih je 60 noter torej za 2 meseca, ostalih je za podobno ceno po 24 notri...

Sedaj pa iščem za kaj hudiča je dobro konjsko mleko v kapsulah, ker tudi to prodajajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
31.7.2013 20:11:56   
Cikacaka
Jaoo ce gledas v DM kaj vse prodajajo in zakaj...ima da prezivimo 1000 + let :))) ampak konjsko mleko v kapsulah????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugace pa jaz jem..ne lih vsak dan...ampak obcasno..encian multi 24..tudi iz DMja..pa folno..tud ne vsak dan. V bistvu se mi zdi da ob raznovrstni orehrani ni potrebno vsega tega jest vsakodnevno, ampak tako po obcutku.

Glede user posted image je pa res zoprno, ce zamujas dneve..ampak ob urnikih ki jih imamo je vcasih res nemogoce uskladiti cas, voljo, zeljo, itd. :/

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
31.7.2013 21:14:25   
banana_ana
Tok mi je simpaticen tale user posted image user posted image user posted image prav nasmeje me vedno, ko ga vidim user posted image

(odgovor članu Cikacaka)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   [Brisano sporočilo]
1.8.2013 9:35:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 268
1.8.2013 10:08:43   
_pika_
Dobro jutro! user posted image za vse!

Lili25: Si bom pogledala oddajo, zna bit zanimiva.

Ja tile slončki so res luštni. user posted image

Kdaj bo katera sporočila lepo novico? A vse čakate na jesen?

Neposredna povezava do sporočila: 269
1.8.2013 10:12:00   
lila25
tud jaz pojem tolko sadja in zelenjave, da ne rabim dodatnih vitaminov user posted image za konopljiko sm pa gledala, če bi jo kr prek e-baya mogoče naročila, ker v avstrijo greva šele konc septembra. mava nov avtoček, tokrat karavana (velik prtljažnikuser posted image )in me bo dragi pelal na izlet v graz z obveznim postankom v ikei user posted image za vikend planirava pa kak obisk kolpe k bo spet pasje vroče in bo user posted image spet bolj težko izvedljivo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
   [Brisano sporočilo]
1.8.2013 10:45:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lila25)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
1.8.2013 10:53:22   
_pika_
Lila25: Vau, nov avto. Pol so pa priprave na naraščaj v polnem teku. Tudi midva razmišljava, če je sedanji avto sploh dovolj velik za še enega člana, ali bo potreben nakup večjega.

Glede Ikee ... Jaz imam kar nekaj stvari iz te trgovine in je vse zelo v redu (nisem kupovala najcenejših stvari). V Slo še nisem kupila OK omare ali kaj podobnega, vedno so bile reklamacije.

Lili25: Jaz o O sploh ne vem več kaj in kako, ker imam vse tako zmešano. Midva user posted image na dva do tri dni, tako da če bi le prišlo do O, da je ne moreva zgrešit. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil _pika_ -- 1.8.2013 10:54:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 272
   [Brisano sporočilo]
1.8.2013 11:06:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu _pika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
1.8.2013 11:57:39   
lila25
lili te popolnoma razumem, jaz tud ko vidim okol nosečnice mislim blagor njim, jaz bi tud user posted image drugače sva se pa odločila novo postlo kupt pa mal dnevno sobo uštimat. mi majo pa v ikei tko lepe stvari, da me mora moj kr za roke držat, da ne zbezlam preveč user posted image pa tud kvaliteta se mi zdi kr ok. za konopljiko sm pa mami prosila, če mi pogleda na hrvaškem k je glih na dopustu. upam da dobim, bi raj na naraven način to zrihtala ko pa da moram en kup kemije jest.
joj punce jst sm že čist zmešana, že vozičke in ostalo opremo gledam user posted image upam da se bo baby boom še na našo stran ceste preselu kmal, kr sta v zadnjih treh tednih dve sosedi rodili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 274
1.8.2013 11:58:45   
Cikacaka
Dobro jutro...no ja...daaaan :)

Meni Ikea ni všeč! ne trgovina, ne stil...sem pač ena tistih hehehe. Baje tudi obstajamo :)))

Jaz sem za O točno vedela kdaj je..UZ..pa se kljub temu ni prijelo, tako da se človeku zdi skoraj nemogoče jo ujet kar tako na pamet user posted image No danes zadnji klomifen, v torek UZ pol sreda al četrtek pa O. Ampak bomo že kar zdaj med vikendom pridni...ziher je ziher user posted image

Ej tole sadje in zelenjava je pa itak grozna...v hladilniku zdrži mesec in dlje in potem se človek res vpraša kaj da v usta. Samo na žalost smo tisti ki nimamo svojega vrta obsojeni na kupovanje in kupujemo v trgovini. Saj na tržnici bi blo boljše ampak sem bla včeraj in kila fižola stročnega npr. 6 euruser posted image Cene res previsoke. Pol se pa pač zastrupljamo.

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?