Mucija
|
Jutro! Qqqq, da ne boš mislila....jaz sem tudi ena izmed tistih, ko kar ne moreš verjet (1:10000000000) glede epiduralne. Jaz sem se pa dala prepričat, da so v Kranju katastrofa in sem šla na Jesenice rodit. No, mislim, da se porodnišnic ne da kategorizirat kot dobre in slabe. Če je vse ok, je tudi zadovoljstvo vedno s porodnišnico, ko pa se kaj zatakne, pa je zgodba drugačna. Mene so "zašuštrali" z EA res hudo hudo. Ne vem, nek šalabajzer mi je vtikal kateter, kot bi delal špikane čevape. No, na koncu mi je ni uspel vstaviti, mi je pa steklo ven full hrbtenjačne tekočine in na to ni bil nihče pozoren. Po porodu me je sestra hitro najagala na wc itd, jab bi morala pa NUJNO nepremično ležati 24h, tako kot po punkciji. In namesto, da bi uživala prve dni s sinčkom, sem preživljala takšne glavobole, da bi rajši šla vsak dan še enkrat rodit. Nihče mi ni znal tam pomagat, v porodnišnici sem ostala skoraj 10 dni, tam so modrovali in vse, kar so mi znali povedati je bilo:"ja kaj takega se nam pa še ni zgodilo". Res vspodbudno, a ne?! Tako, da sem imela težave z dojenjem, s psiho,... No, ko sem bila končno doma, sem pa po 3 tednih še krvavet začela...so mi pa še košček posteljice pustili notri in sem doživela hudo sepso... Na koncu so me rešili v Kranju. Tako da...tokrat grem rodit kar v Kranj. Sedaj se lahko že nasmehnem zadevi, sem imela pa kar hudo poporodno od tega, da niti ena stvar ni šla tako, kot bi morala iti. Pa še prvič mama, si že taklo malo zgubljen... Tokrat upam, da bo vse lažje, manj stresno. No, definitivno živim v takem duhu, da bo. Hvala za sprejem punce.
|