qqqq
|
Zivijo, cestitke za zelo lepe preglede in lepo dobrodosla Azela. Uf, to pa je sreca, da izves za nosecnost ze po vsem tem ko so rizicni tedni mimo. Sedaj pa uzivaj s svojimi obcutki, in brcikami ki sledijo Micika, drzim pesti da DHT ne poslabsa rezultatov, temvec jih izboljsa. Sem prepricana da bo vse uredu. Ce pa bi se res zgodilo, da jih DHT poslabsa, pa nic panike, se vedno ti ostane neinvazivni test, ki ti bo dal 100% rezultat, potem pa bodo skrbi odvec. Tippi, carica si... To so morali vceraj sosedje gledati skozi okna ko si vse to zlagala iz avta . Edino pravilno da si hitro skocila po stvari, mene to se vse caka. Otroka sta ze cisto naspicena v vsa nakupovanja za dojencka, jaz pa ju kar bremzam. Vceraj sem v rokah drzala en fleten komplete, roza seveda, pa sem ga dala kar nazaj, ker cakam na rezultate v ponedeljek. To pa smo smesne ane, se sama sebi se cudim kaj me toliko skrbi. Za trisomije me ne toliko, ker je bila nuhalna lepa, le sploh nisem vedela da obstajajo se neke genetske mutacije spolnih kromosomov, ki jih ta test tudi ugotavlja, in sedaj sem cisto prec z vsemi temimi mutacijami kako pa izgleda to ko ti sporocijo rezultat. Mene bo kar glava bolela, ko bo telefon zazvonil, pomoje da je rekla da poklicejo....jao, no sej bo. Pri nas tudi nismo mislili da bomo se enkrat vozickali, tako da smo tudi ze vse oddali, prodali....tako da sedaj nimamo nic za dojencka. Ampak, se nic ne sekiram. To so samo lepe stvari, ko razmisljam o modelih vozickov in o bodijih...bomo kaj bozicku narocili, pa bo sigurno pod smrekico cakalo. Tole z vrtcom pa se meni zdi cudno, ampak verjamem da tudi to lahko pride v postev pri tistih ki nikakor ne morejo dobiti vrtca. Vendar, jaz sem bolj ziheras in bi rajsi pocakala. Nasa dva sta sla v vrtec s stirimi in s tremi leti tako da ni bilo posebnih problemov z vpisom.
|