Tippi -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 9:29:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: abalico punce: povejte i, tiste, ki ste imele že splave: kako to izgleda. a so kake bolečine? mene v tej nosečnosti še toliko bolj skrbi, da bo vse ok. imam paniko, da je z otrokom kaj narobe, v glavnem čisto sem napsihirana.... trebuh jaz imam že takega, da ga res ne morem skrivati, sploh, ker ga prej nisem imela.... pa ne upam še nič povedati ljudem okoli sebe, ker se bojim, da bo kaj narobe... Jaz spontanega splava nisem imela še nikoli (trkam!!!) tako da ti težko povem kako zgleda, pravijo pa, da ni pravila. enim se ulije kri, pa se dete obdrži, druge imajo samo rjave izcedke, pa se potem zgodi splav, lahko je pa ravno obratno, se ulije kri iznenada in je splav, so izcedki, pa ni splava. nekatere opisujejo najprej rahle, potem močne krče, pa potem krvavitev in splav, skratka različno. vem pa, kako ti je. jaz sem to nosečnost, non stop napsihirana. NONSTOP! in dokler ne bom držala otročička v rokah, bo tako. žal. trebuh mam jaz zadnjih nekaj dni ogromen, ampak samo zvečer. po moji oceni bi rekla, da izgledam kot v šestem ali sedmem mesecu. ja res, tako velik je. zjutraj pa sem dobesedno ploh.
|
|
|
|