RE: Marčevke 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

talytha -> RE: Marčevke 2014 (20.8.2013 19:04:52)

Najprej anci banci velik [sm=smiley31.gif], upam da ti tvoji sončki doma po najbolših močeh pomagajo preboleti izgubo.

Se čisto na hitro oglasim...mam še full dela pa sam še pol ure sem v službi [sm=kuza.gif]
Sem bila na pregledu in je vse super in smo vsi srečni, najbolj sem se bala tega prvega pregleda.
Mi je pa prestavila datum PDP na 28.03. morm rečt da nisem nič presenečena, ker imam full ne redni ciklus.
Bomo pa vidl kaj mi bo na NS rekla.

Andi86 verjemem da ti vročina sedaj ne odgovarja. Sama sem bolj ljubiteljica hribov in temperatur do 20° , tako da je sedaj ravno prav [sm=smiley2.gif]

Lepo bodite!

abalico -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 9:23:41)

tippy, o kakšni neinvazivni metodi govoriš? o presejalnek krvnem testu?

punce: povejte i, tiste, ki ste imele že splave: kako to izgleda. a so kake bolečine? mene v tej nosečnosti še toliko bolj skrbi, da bo vse ok. imam paniko, da je z otrokom kaj narobe, v glavnem čisto sem napsihirana....

trebuh jaz imam že takega, da ga res ne morem skrivati, sploh, ker ga prej nisem imela.... pa ne upam še nič povedati ljudem okoli sebe, ker se bojim, da bo kaj narobe...

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 9:24:10)

Artista čestitam za dobro opravljen pregled! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Kaj pa veš, mogoče bo pa zaspanček tud po porodu. neb blo slabo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Jaz sem pa kar uredu. se mi zdi, da vsak dan boljše. če sem imela prej slabosti od jutra do sutra, jih imam zdaj v povprečju na dan po 3-4 urice, kar je že vrhunsko! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] sem pa spet postala grozno zaspana. tam okrog desetih me že zvija (vstajam ob 6h), potem pa po kosilu, pa zvečer ob osmih komaj še gledam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] lulam pa tud na polno. čez dan niti ne tolk, zvečer se pa začne grrrrr

Z AS še nisem nič slišala, vse kar slišim je rožljanje mojih črev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Jutri stopam v 12. teden, tako da bom naslednji teden še bolj intenzivno iskala srčka. Sicer mam pa čez en teden že nuhalno, tako da se bom vsaj malo pomirila.

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 9:26:16)

IZVIRNO SPOROČILO: abalico

tippy, o kakšni neinvazivni metodi govoriš? o presejalnek krvnem testu?

o temle http://www.niftytest.si/ [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Je pa žal ta test svinjsko drag[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image]. stane cca. 1000 eurov. zaenkrat zavarovalnica še ne krije teh stroškov, je pa za pričakovati, da se bo tudi v prihodnje to zgodilo in da bo ta test, ko bo še bolj ''razvit'' nadomestil AC.

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 9:29:15)

punce: povejte i, tiste, ki ste imele že splave: kako to izgleda. a so kake bolečine? mene v tej nosečnosti še toliko bolj skrbi, da bo vse ok. imam paniko, da je z otrokom kaj narobe, v glavnem čisto sem napsihirana....

trebuh jaz imam že takega, da ga res ne morem skrivati, sploh, ker ga prej nisem imela.... pa ne upam še nič povedati ljudem okoli sebe, ker se bojim, da bo kaj narobe...

Jaz spontanega splava nisem imela še nikoli (trkam!!!) tako da ti težko povem kako zgleda, pravijo pa, da ni pravila. enim se ulije kri, pa se dete obdrži, druge imajo samo rjave izcedke, pa se potem zgodi splav, lahko je pa ravno obratno, se ulije kri iznenada in je splav, so izcedki, pa ni splava. nekatere opisujejo najprej rahle, potem močne krče, pa potem krvavitev in splav, skratka različno. vem pa, kako ti je. jaz sem to nosečnost, non stop napsihirana. NONSTOP! in dokler ne bom držala otročička v rokah, bo tako. žal.

trebuh mam jaz zadnjih nekaj dni ogromen, ampak samo zvečer. po moji oceni bi rekla, da izgledam kot v šestem ali sedmem mesecu. ja res, tako velik je. zjutraj pa sem dobesedno ploh.

Daia -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 9:49:33)

abalico, jaz nisem imela praktično nobenih znakov splava.
V enem tednu sem prišla na pregled in je bil zarodek (takrat še zarodek) malenkost manjši, zato me je naročila na kontrolo v naslednjem tednu.
Naslednji teden srček ni več bil in sem šla na abrazijo...

V tej, 2. nosečnosti imam izcedke pogosto (zaradi manjšega hematoma), ampak je (vsaj zaenkrat, trkam..) vse ok.
Zvečer vam pa javim kako je bilo na nuhalni! [sm=smiley1.gif]

Glede trebuha: zdaj, ko mi je uplahnila napihnjenost, imam praktično ravnega (12 tednov, 3 dni)

[sm=smiley31.gif] vsem

Andy86 -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 9:53:10)

talytha čestitam za dobro opravljen pregled [sm=bravo.gif]
Jst moram čakat še 9 dni..sem pa danes dobila datum za nuhalno...18/09...eh še 4 tedne a sej bo...je lih fajn, da je vmes še pregled, tako da bom bolj mirna [sm=smiley1.gif]
na nuhalno grem v Postojno, sem bila že v prvi nosečnosti in sem bila zelo zadovoljna...so se full potrudili, vse razložili, prijazni...skratka lep pregled.
Tippi sem vesela zate glede slabosti...mislim, da je prava milina sedaj [sm=smiley36.gif] meni zapestnice res pomagajo drugače je hudo [sm=zmeden.gif]
Glede trebuščka pa kaj vem...kakšen dan se mi zdi da se mal vidi, drugič sem spet kot ploh...pomoje je še napetost in ne tapravi nosečniški trebuh [sm=jezicek.gif]
Sedaj pa grem naprej delat.

lepo se imejte...

Anonimen -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 14:59:43)

Ojla
Se vam lahko pridružim ?Pdp imam 13.3 zaenkrat bi bila še anonimna saj še nisva povedala nikomur .Doma imamo 2 leti staro punčko ,ki je zelo pridna ,da lahko mami dosti počiva, sej je slabost in bruhanje prisotna skozi celi dan .Zelo bol ,ko v prvo tako ,da nekega velikega veselja še nimam ko pri prvi nosečnosti ,ker je ta zelo mučna žal! Stara sem 24 let živim pa v Avstriji moja 2[sm=nosecka.gif] in doma en [sm=duda.gif]
lep pozdrav upam da me sprejmete med vas!saj nekaj domačega zmeraj prav pride [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Andy86 -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 15:45:13)

Dobrodošla Anonimna...[sm=smiley31.gif] Želim ti lepo nosečnost pa, da bi čimveč čvekale na tem forumu [sm=smiley36.gif]
Ja, je res nobena nosečnost ni enaka...mene tudi bolj daje slabost kot v prvi...so bili pa drugi problemi v prvi...tko, da če ne bo slabšega bo minilo [sm=smiley1.gif]
Daia dobro opravi na nuhalni.

Lepo se imejte

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 15:47:36)

Anonimna čestitam in dobrodošla!

Jaz pa brojim sitno do nuhalne. še 6 dni,tisto sredo ko mam NS ne štejem več [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 15:48:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Andy86

Dobrodošla Anonimna...[sm=smiley31.gif] Želim ti lepo nosečnost pa, da bi čimveč čvekale na tem forumu [sm=smiley36.gif]
Ja, je res nobena nosečnost ni enaka...mene tudi bolj daje slabost kot v prvi...so bili pa drugi problemi v prvi...tko, da če ne bo slabšega bo minilo [sm=smiley1.gif]
Daia dobro opravi na nuhalni.

Lepo se imejte

kaj pa je bilo narobe v prvo?[sm=smiley13.gif]

Andy86 -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 16:30:20)

Tippi prva nosečnost je bila pestra, predvsem na začetku...v 9.tednu sem pričela krvavet in sem bila na Dabrostonu vse do 13.tedna. G je ugotovila, da sem imela luknjico v maternici in je bilo nevarno za splav...sem prejokala in preležala 4 tedne v bojazni, da splavim..k sreči se je luknjica zaprla a je ostalo kot brazgotinica, ki je vidna na UZ...pol pa mi je trebuh otrdeval od 15.tedna pa do konca...do 35.tedna sem pila 3 Magnesole dnevno...sprehodi omejeni...le na nujno. Ampak sej je šlo...ko se je rodila mala princeska je bilo vse pozabljeno.
Sedaj pa komaj čakam tale pregled konec meseca, da vidim, da je s pikico vse vredu...upam, da mi bo UZ napravila [sm=smiley1.gif]
To ščakavanje do nuhalne in pregledov je včasih mučno, še posebno, ko čakaš rezultate in si vedno v strahu, da bi bilo kaj narobe...ampak daj Tippi saj bo vse ok [sm=bravo.gif]
Sedaj grem z mojo princesko mal na svež zrak...sprehodek pa do igral [sm=smiley36.gif]

uživajte pa čimmanj skrbi (lažje rečt kot napravit...[sm=jezicek.gif]

Anonimen -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 17:06:05)

Hvala vam želim enako!Upam ,da nebo kot v prvi saj slabost in bruhanje ni minila do konca po porodu se je umirilo[sm=smiley1.gif]!
Jaz pa nevem ,če bi šla na nuhalno saj prinas pride 300€in v prvi je blo vse bp tak ,da nevem kaj bi naredila![sm=zmeden.gif]Nasledni preglet pa imam 18.9

Uživajte

sinea -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 17:07:02)

Ahoj bejbe...

Jaz sem se na dopustu, sem vas po enem tednu prebrala..

Jaz sem zaenkrat ok, tu in tam me obisce kak glavobol, ponoci grem minimalno enkrat na minus dva deci, ce imam sreco se celo noc sprehajam, drugace pa nevem, zastartala sem v 13 teden in obcasno imam obcutek kot da spodaj nekaj cutim[sm=bravo.gif]

Tiste ki ste 3 nosece, a ste brcike cutile kaj prej kot v prvi nosecnosti?

Uzivajte in velik pozdravcek iz Sarajeva [sm=smiley31.gif]

Andy86 -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 17:10:32)

Anonimna kako 300 EUR??? [sm=zmeden.gif]
Mal čudno se mi zdi, v Postojni stane 60 EUR in mislim, da tudi v Lj ni veliko dražja. Aja, pa sem sedaj zasledila, da ti živiš v Avstriji...ufff pa res nabivajo cene pol [sm=smiley13.gif]
Sinea uživaj še naprej na dopustu [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 17:25:08)

tudi jaz ti želim lep dopust!
Ja žal je tu cena kar visoka doma sem plačala 70 €to še ni toliko 300€pa mi je veliko!Za taki denar mam že nov voziček jaz pač tak gledam na to žal al pa naši pupi kaj kupimo

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 18:12:33)

če je tako zelo drago, potem pa ne glede na to, kolk na severu avstrije si, se ti še vedno splača zapeljat v slovenijo, recimo v maribor in tukaj opravit NS. tud če upoštevaš strošek bencina, pa cestnin, boš še vedno prišparala! jaz vem, da bi tako naredila![sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 18:25:16)

ja prišparala bi mogoče 50€kaj več ne! še premišlujem iščem po forumih ,če keri G z nižjo ceno sej boma vidla kaj boma! Za kaj drugega pa trenutno nimam pripomb! G imam zelo prijazno sem bla prvič pri njej ,moj je lahko bil zraven velika rezlika,ko doma pred 2letoma![sm=smiley36.gif]

Daia -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 19:05:06)

Anonimna, dobrodošla!! [sm=bravo.gif]

Evo, jaz se vam javljam po nuhalni!!
Čisto vse je v redu, vse organčke in kosti smo pregledali, z 80% verjetnostjo pa bo punčka! [sm=duda.gif][sm=smiley36.gif]

Vesela [sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 19:34:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja prišparala bi mogoče 50€kaj več ne! še premišlujem iščem po forumih ,če keri G z nižjo ceno sej boma vidla kaj boma! Za kaj drugega pa trenutno nimam pripomb! G imam zelo prijazno sem bla prvič pri njej ,moj je lahko bil zraven velika rezlika,ko doma pred 2letoma![sm=smiley36.gif]

po moje pa več prišparaš. no,pomembno je, da nekaj prišparaš. in če imaš namen it na NS, potem naredi izlet do slovenije in sorodnikov, hkrati pa še prišparaš. seveda to pod pogojem, da bi v vsakem primeru šla na NS.

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 19:35:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Daia

Anonimna, dobrodošla!! [sm=bravo.gif]

Evo, jaz se vam javljam po nuhalni!!
Čisto vse je v redu, vse organčke in kosti smo pregledali, z 80% verjetnostjo pa bo punčka! [sm=duda.gif][sm=smiley36.gif]

Vesela [sm=smiley36.gif]

iiiiii super, pa že mamo skoraj ziher eno luliko!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Andy86 -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 19:40:01)

Daia super, me veseli, da je vse ok z vašo malčico [sm=bravo.gif]

neejas -> RE: Marčevke 2014 (21.8.2013 19:52:22)

Pozdravljene!
Po dolgem času se javljam in sem kar nekaj časa rabila, da sem vas vse prebrala. Sočustvujem s tistimi, ki ste izgubile srčke[sm=smiley19.gif]
Danes sem imela nuhalno, vse je v redu, živahni smo [sm=bravo.gif], po velikosti pa termin prestavljen na 25, 2., zdaj počakam, ali mi moja ginekologinja v petek prestavi termin [sm=zmeden.gif] po vsej verjetnosti pupika ( bomo meli tri [sm=smiley36.gif]).
Potem smo malo proslavili in starejši povedali, pa je bla zlo vesela, mlajša je še premajhna in ne ve, kaj se dogaja [sm=smiley36.gif]

Lepo bodite, dobro opravljene preglede vam želim!

abalico -> RE: Marčevke 2014 (22.8.2013 8:46:09)

česttitke za NS in dobre rezultae. jaz jo imam čez 14 dni. že komaj čakam, da vidim, če je vse ok.
ker imam pšroblem zaradi svojeg trebuha, kmalu ne bom več mogla govoriti, da sem se zredila. in to samo v trebuh in joške!

slabo mi je pa zadnje dni še bolj kot mi je bilo prej. pa joške me bolijo, pa nič ne spim...
a, ja, pa že sem na železu. mi je HB padel pod 90

Tippi -> RE: Marčevke 2014 (22.8.2013 8:51:05)

česttitke za NS in dobre rezultae. jaz jo imam čez 14 dni. že komaj čakam, da vidim, če je vse ok.
ker imam pšroblem zaradi svojeg trebuha, kmalu ne bom več mogla govoriti, da sem se zredila. in to samo v trebuh in joške!

slabo mi je pa zadnje dni še bolj kot mi je bilo prej. pa joške me bolijo, pa nič ne spim...
a, ja, pa že sem na železu. mi je HB padel pod 90

Ja, ja, počasi bomo vse bolj in bolj buškaste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Mene so pa dudike čist nehale bolet. spim pa kar ok. glede na izkušnje, huda nespečnost šele prihaja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

uf, maš pa res nizek HB... kar pridno papaj tablete. to je res nizko. jaz ga imam 130...

Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>