|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
23.7.2013 12:43:36   
pika001
Oj,
Sporočam žalostno novico - včeraj sem bila na abraziji, je moja pikica odmrla in so mi morali sčistit... to je že drugi SS, občutek pa me ni prevaral.
Vsaki posebej želim vse dobro v nosečnosti in držim pesti, da vaše pikice donosite in na koncu čim lažji porod.

LP,
Pika

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 226
23.7.2013 13:14:55   
Anonimen
pika001 - iskreno sožalje, draga! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika001)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
23.7.2013 13:26:44   
mičika
Pika001 joj sožalje tudi od mene....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
23.7.2013 14:08:55   
fraulein
drži se...user posted image user posted image In sožalje vsem, ki vas že čuvajo angelčki. Verjamem, da je to bolečina, ki se je ne da opisati.

Po naravi sem takšna, da ima vsaj zakaj, tudi svoj zato. Nisem panična, no mogoče malo. Ampak to zato, ker veliko stvari slišiš nekje površno, in si potem v dvomih ali so resnične ali ne. Torej moja radovednost je kriva, da vam zastavljam milijon, mogoče za vas neumnih vprašanj.To je moja 1. nosečnost, in ker dvomim v naključja, menim namreč, da za vsako stvar obstajajo določene razlage.user posted image

Torej, kaj pravite? Je povišana telesna temperatura normalen pojav? Niha med 37 stopinjami in 37,5. to sem opazila kak teden nazaj.. Res pa je, da je to mogoče, zaradi hormonskih sprememb, kajti sedaj se v telesu odvija mnogo procesov. Od deljenja celic, do tega, da mora telo sprejeti, da se v telesu nahaja tujek, ki bo črpal telo. Če je malo višja temperatura normalna.. ne bom zganjala vika in krika, kajti drugih tako rekoč bolezenskih znakov nimam..

Hvala za odgovor. odgovore.. in se opravičujem za radovednost user posted image

< Sporočilo je popravil fraulein -- 23.7.2013 14:27:20 >

(odgovor članu mičika)
Neposredna povezava do sporočila: 229
23.7.2013 15:08:37   
legojunior
Pika, iskreno sožalje. Sama sem to dvakrat izkusila in popolnoma razumem tvoje občutke. Drži se!

(odgovor članu fraulein)
Neposredna povezava do sporočila: 230
23.7.2013 19:18:29   
mičika
Fraulein jaz mislim da nebi smela biti temperatura nevarna dokler ne gre za kakršna koli druga obolenja...

(odgovor članu legojunior)
Neposredna povezava do sporočila: 231
23.7.2013 20:19:20   
Flavia_
pika001 iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image in en velik user posted image

Ta trenutek so vse besede odveč, pa vseeno vam želim še veliko dobrega user posted image

Prijazen pozdrav,
flavia

Be the change you want to see in the World ...

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 232
23.7.2013 21:51:48   
mami 1.5.
Punce pozdravljene,
Sem se odločila, da se vam pridružim. Čestitke vsem nosečkam srečkam in sožalje mamici, ki je izgubila svojega srčka.
No, danes sem po prvem pregledu (8,2tedna) in sem prav vesela, da sem videla srček in da je vse BP. PDP imam 1.3.. Doma imam razposajeno 2 letnico, ki pa trenutno preživlja počitnice pri babici in dedku.
Upam, da najdem čim več časa za čvekanje z vami, upam, da bomo fajn družbica.
Trenutno odštevam še en teden do dopusta, potem pa za en teden na morje.

(odgovor članu Flavia_)
Neposredna povezava do sporočila: 233
24.7.2013 9:24:00   
artista7
Mami 1.5. pozdravljena, si deliva dan pdpuser posted image vse dobro :)

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu mami 1.5.)
Neposredna povezava do sporočila: 234
24.7.2013 9:32:57   
zari
pikauser posted image user posted image user posted image zelo mi je žal, da si morala to ponovno doživet, te popolnoma razumem in ti pošiljam en velikuser posted image .

fraulein me je pred kratkim na ginekologiji ena sestra opozorila da je rahlo povišana temperatura normalna v začetku nosečnosti, vendar bi jaz vseeno poklicala os. zdravnika ali ginekologinjo in malo povprašala kako je z tem, saj nikoli ne veš.
mami 1.5. dobrodošla in user posted image za uspešno opravljen pregled.

(odgovor članu mami 1.5.)
Neposredna povezava do sporočila: 235
24.7.2013 15:31:58   
legojunior
Evo. Prvi uraden pregled je pred mano. user posted image je velik 1,5 cm in srcek lepo bije. Naslednji pregled imam 28.8.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 236
24.7.2013 15:51:15   
sinea
hojla bejbe

pika....mi je zelo žal zateuser posted image

jaz sem danes bolje, tesnoba me je mučila 3 dni,grozaaa in upam da se ne povrne več, v ponedeljek imam pregled in komaj komaj čakam....ooo kak je hudo čakati

(odgovor članu legojunior)
Neposredna povezava do sporočila: 237
24.7.2013 15:52:27   
sinea
zanima me a še ima katera tak nor apetit kot jaz....na 2 uri bi jedla...a je to normalno???

V prvi nosečnosti sem dobila 10kg, kakor kaže sedaj jih bom 20 ali več če bom takole nadaljevalauser posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 238
24.7.2013 17:18:46   
mičika
Ojla sem bila na pregledu pri g. in ne boste verjeli videl se je srčekuser posted image ...sem tako vesela da se že celi dan smejimuser posted image user posted image ...ko prebiram ta forum vidim da imamo kar vse te nosečniške težavice upam da nas čim prej mine in da začnemo uživati vuser posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 239
24.7.2013 19:45:52   
Anonimen
včeraj bila na pregledu in se še nič ni videlouser posted image tako da tudi srčeka še ni bilo zaznatiuser posted image
upam da bo naslednji teden že kaj bolje.
sem kar žalostna in tudi zaskrbljena. A ženska lahko zazna da je plodek odmrl......že tako sem brez posebnih znakov....
mogoče je tudi da sem brez znakov znak da se plodek še ni videl,da je še prazna gestacijska vrečkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika001)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
24.7.2013 21:16:39   
mičika
Anonimna kolko pa bi ti po njihovem bila sedaj noseča? Jaz nikoli nisem začutila da mi je plodek odmru pa mislim da se tega ne čuti...jaz sem opazila samo da nisem imela tako močnih nosečniških znakov....moraš pa vedt da nekatere ženske jih sploh nimajo nič pa je vse uredu...na nobeno stvar se ne moraš točno zanesti samo na uz....Kaj pa ti ginekolog priporoča? Joj držim pesti zate in za vaš user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
24.7.2013 21:33:24   
bucka2
Groza, kar na jok mi gre k vas prebiram kok vas je že z negativno izkušnjo... upam da se boste čimprej bolje počutile in začele uživat v nosečnosti... sam čim več pozitive in čuvajte se

No midva sva tudi iz prvega pregleda, zdaj se lahko popravi seznamček iz datuma 3.3. so nas prestavili na 2.3., to je moj drugi otročiček, doma imava že enega luštnega in zabavnega 2 letnika, štejem pa 28 let

Punce polagam vam na srce čim več se čuvajte, naj vam drugi pomagajo kolikor se da

Mela bi pa še eno vprašanje za tiste ki ste že rodile, od prvega poroda mi je popek ostal zunaj, zdej se mi pa malo trebušček vidi mi je pa ful čuden občutek okol popka, a bi se to mogla jst kej čuvat glede tega?

(odgovor članu mičika)
Neposredna povezava do sporočila: 242
24.7.2013 21:50:59   
MAFiN5
pika001 iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

mami 1.5. dobrodošla. Super za prvi pregled in srček.

legojunior, mičika in bucka2, tudi ve že s pregleda. user posted image

Jaz se bom še načakala. Še 10 dni, ampak saj čas kar beži z mojima pikcema. Kdaj nameravate povedati otročkom (bratcem/sestricam).

Jaz sem drugače čisto brez energije. Pritisk imam čez cel dan tako nizek, da se vlačim po stanovanju ko ena cunja. Vedno ko sem si ga merila je bil okoli 110/50 ali 110/60. Poleg tega me dajejo še slabosti. S kavo si ne morem pritiska zvišati ker mi smrdi za umret. Je še kakšno drugo "zdravilo".

sinea, odlično da je tesnoba minila in upam, da se ne vrne več.

Anonimna, držim pesti da je vse vredu in je bilo tokrat pač še prehitro.

Jaz sem naročena v 9. tednu, tudi v prejšnjih nosečnostih nisem bila prej. Po eni strani me je to ful pozno, po drugi pa bolje da ni prej, ker je lahko še prezgodaj in potem se samo obremenjuješ s kaj če user posted image .

bucka2, glede popka pa nimam pojma, ker mi pri nobeni nosečnosti ni izstopil. Imam pa od zadnje nosečnosti že kar velik trebuh, tako da verjetno še nekaj časa ne bo opaziti da sem spet noseča. Al pa ravno zato prej. Mah saj sploh ni pomembno, oboji starši že vedo, ostali pomembni pa izvedo po pregledu.

(odgovor članu bucka2)
Neposredna povezava do sporočila: 243
25.7.2013 7:32:05   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: pika001

Oj,
Sporočam žalostno novico - včeraj sem bila na abraziji, je moja pikica odmrla in so mi morali sčistit... to je že drugi SS, občutek pa me ni prevaral.
Vsaki posebej želim vse dobro v nosečnosti in držim pesti, da vaše pikice donosite in na koncu čim lažji porod.

LP,
Pika

Sočustvujem user posted image user posted image

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 244
25.7.2013 7:38:32   
Tippi

Jaz sem drugače čisto brez energije. Pritisk imam čez cel dan tako nizek, da se vlačim po stanovanju ko ena cunja. Vedno ko sem si ga merila je bil okoli 110/50 ali 110/60. Poleg tega me dajejo še slabosti. S kavo si ne morem pritiska zvišati ker mi smrdi za umret. Je še kakšno drugo "zdravilo".

Tudi jaz imam nizek pritisk, med nosečnostjo se mi še dodatno zniža. Moj zna bit tudi 90/50 in te popolnoma razumem. Kavo pijem enkrat na teden, ampak je to itak bolj blažev žegen. sicer ti dvigne pritisk za trenutno, vendar pa ti ga potem zna še dodatno znižat, tako da je najbolje da jo kar opustiš. Drugač pa pomaga menda še sol. Da si bolj hrano soliš. Jaz si jo, pa nisem čist prepričana, da pomaga. Te naravne zadeve mogoče pomagajo nekomu, ki ima trenutne težave s pritiskom, ne pa dedne, ali 'kronične' in še posebej ne med nosečnostjo. Tko da po moje ni druge, kot da stisnemo zobe in potrpimo user posted image

(odgovor članu MAFiN5)
Neposredna povezava do sporočila: 245
25.7.2013 7:48:37   
Tippi
Jaz danes stopam v 8. teden. Cajt kr leti. Če bo šlo tko naprej, bomo zdej zdej rodile user posted image
Drugače pa, še vedno utrujena, slabosti pridejo in grejo, apetit volčji, ampak ne morem veliko pojesti, ker mi je takoj slabo, zdaj jem res mini mini porcije in večkrat na dan. kosilo jem dvakrat. Eno normalno porcijo razdelim na dva dela. In je zdaj super.
Lulanje včasih na 15 minut, spet drugič mi ni treba vstat celo noč. Na začetku sem nekaj shujšala (verjetno je bila samo voda), zdaj sem pa eno kilco dobila,tko da če bo šlo tko počasi naprej, bom zadovoljna.
Trebuh imam napihnjen in sem res vesela, da se ne rabim tlačit v kostimčke in hlače in sem lahko cel ljubi dan v razvlečenih majčkah in trenirkahuser posted image
Drug teden imam taprvi zaresni pregled. Upajmo, da bo šlo vse gladko!

včeraj bila na pregledu in se še nič ni videlouser posted image tako da tudi srčeka še ni bilo zaznatiuser posted image
upam da bo naslednji teden že kaj bolje.
sem kar žalostna in tudi zaskrbljena. A ženska lahko zazna da je plodek odmrl......že tako sem brez posebnih znakov....
mogoče je tudi da sem brez znakov znak da se plodek še ni videl,da je še prazna gestacijska vrečkauser posted image user posted image user posted image

Anonimna, da je plodek odmrl ti lahko stoprocentno da info samo UZ. Ja, seveda lahko je tudi filing, ampak to pač ni stoprocentno. da si brez znakcov po moje ni skrb zbujajoče. razen če si jih imela prej ful, pa so kar naenkrat prenehali. to bi bil lahko znak. vsaj tako pravi pušenjak.
od 6 tedna, najkasneje 7 tedna, se mora v vrečki videti mehurček, verjetno pa tudi že plodek. v katerem tednu pa naj bi bila?

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 246
25.7.2013 11:10:55   
artista7
Se javljam ker me daje taka zaspanost da sem čisto poklapana... Danes ponoči pa ne spat, vroče na fertik... moj pa zraven spal ko polh cel zadekanuser posted image kaka varianta, kaj narediti, da se zbrihtam? Kava mi sploh ne paše, tako da odpade.
A, dobila datumček za nuhalno, pa da vidimo kaj bodo rekli avgusta user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 247
25.7.2013 11:39:01   
Tiiennea
Zdravo punceuser posted image

Kako ste kaj? Jaz sem v torek imela prvi pregled pri G, moje hemtom, zaradi katerega sem krvavela se je zmanjšal na 1mm, spet sem videla srčka. Vendfar nisem dobila še materinske knjižice, tremveč samo še 14dni bolniške in šre 2 škatli dabrostonoa. Držim pesti, da do naseldnjega pregleda, ki ga imam 6.8. bo že vse OK.

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 248
25.7.2013 15:11:55   
Anonimen
po UZ naj bi bila okrog 5 tedna,ker bi naj kasneje zanosila. po zadnji m pa nekje 7 teden. Tako da mislim oz upam da res še ni razlog za preplah.Je verjetno še res prezgodaj. V bistvu bi tak šele nas teden imela 1 pregled,ker pa sem dobila rjavkast izcedek ( to bi lahko bila tudi vgnezitvena-tako je rekla g ) sem se pač šla prej pokazat. Znakov pa že od prej nič nimam....tako da na to ne molrem gledat.....upam na pikico nas teden.....

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
25.7.2013 15:15:53   
bucka2
No danes se vam pridružujem v klubu z rjavimi izcedki, ker danes moj ginekolog ne dela sem cel dan preležala, jutri se bom pa oglasla tam da preverijo če je vse ok.
Zjutraj se mi je skor zmešal k sem vidla, zdej sem pa že kar pomirjena. Če mi je usojeno donosit bom, če ne bova pa še mal probavala.

Je pa definitivno živčna vojna k ne veš kaj bi .

No lep dan vsem :)

(odgovor članu Tiiennea)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?