|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 16 [17] 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JULIJA 2013
23.7.2013 15:17:47   
ela23
Jooj, Brioš, tebe pa tile testi res hecajo!user posted image Kaj ti pa preostane drugega, kot da še nekaj dni počakaš in ponoviš test ... Sliši se enostavno, samo vem, da ni!user posted image V bodoče ti pa priporočam, da ne odlagaš čajnih vrečk na teste pa bo problem rešen. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
23.7.2013 20:07:54   
Valencia
ojla punce...

eno čudno vprašanje in upam, da tokrat ne boste vse spregledale mojega posta....
5. dan user posted image je v jajčniku vidno rumeno telesce....G pravi, da to ni nič hudega in da pač spremljamo
ali to pomeni, da sem imela O, tik pred user posted image ali je to pač lutealna cista?

Je katera že bila v tej situaciji?

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.7.2013 9:36:38   
kyl24
oj!
Evo mene, M mi zamuja 1 dan, moram danes it po test...Nobenih znakov prihoda M-črvičenja in to...
Valencia, sicer nimam takih izkušenj, vendar mislim, da O ne more biti tik pred M?
Brioš, vseeno mislim, da ne piše zastonj, da ne glejmo rezultatov po preteku 10 minut...Pač itak, da so možne izjeme, tako da naredi še en test, da boš pomirjena....

No vam poročam danes, ko naredim test...

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.7.2013 10:36:56   
brioš
user posted image ste me nasmejale punce...sem hotela samo zgodbo deliti z vami, drugače vem, da ta mesec sigurno ni uspelo. Verjemite mi, da črtic pa drugače ne gledam več. Sem včeraj ponovila test, po 10 min sem ga vrgla v smeti ( opa z nasmehom - tudi če je bila vidna samo belina ), pa tudi čaj sem si skuhala, vendar nisem več pogledala testa user posted image user posted image  Zdaj pa naj pride hitro, da potem letim na morje user posted image

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.7.2013 12:18:27   
kyl24
Uživaj Briošuser posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.7.2013 14:22:06   
Sladkiš
Valencia, preberi si na tem forumu en podoben primer kot je tvoj, mogoče ti bo v pomoč.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,961949

Lep pozdrav ;)

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.7.2013 19:30:55   
Valencia
Hvala Sladkiš, da si se tako potrudila..it means a lot user posted image

ta post sem sicer že videla, ker sem obrnila cel net na glavo ampak nikjer ne najdem podobne situacije, da je skoraj pred koncem M vidno rumeno telesce...
noseča nisem (razen, če je test pred enim tednom zatajil) tako, da si jaz to razlagam kot da to telesce čaka na ovulacijo oz. posledično oploditev.
Imam prav?

ČE je bila katera na tem upam, da deli z mano/nami svoje izkušnje, če ne pa ....pustimo naravi, da gre svojo pot user posted image

Lp, tudi tebi Sladkiš user posted image in ostalim bejbikam user posted image

(odgovor članu Sladkiš)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.7.2013 7:25:41   
kyl24
Evo, mene lahko pobarvate v modro, prišla je M...user posted image

(odgovor članu Valencia)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.7.2013 9:29:48   
brioš
Tudi mene v modro...1 leto je mimo, gremo v 13m.

(odgovor članu kyl24)
Neposredna povezava do sporočila: 409
25.7.2013 9:46:11   
Radenska_
Sožalje Brioš...
Pri nama pa teče 22 mesec.Ciklusov je bilo pa vsaj za polovico manj.
Avgust bom pomojem spustila, ker ne vem če bo sploh O..če je ne bo do 19. dneva si moram sprožit M.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.7.2013 13:33:05   
snika
Živjo punce, jaz sem tudi modra...dobila user posted image zadnji dan morja user posted image , tudi pri meni je že 1 leto, joj upam da bo kmalu kaj uspelo, čene greva jeseni na samoplačniško na pregled....

Aja nimam več časa tok da bi urejala seznamček tako da upam, da bo katera druga. =)

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.7.2013 17:26:08   
oreh
Pozdravljene!
Vas redno berem in navijam za vsako, edino za pisanje si ne vzamem časa.
Vem kaj preživljate ob prihoduuser posted image , a tudi ta nadloga bo nekoč spakirala in odšla. Prav pri vsaki bo tako, le da pri eni prej, pri drugi kasneje. Vsaki želim, da med tem čakanjem čimveč vlaga vase in v zvezo. Nikakor ne govorim o odklopu, ker mislim, da to ni možno, edino mogoče kako krajše obdobje, ko ne preneseš več vse žalosti in razočaranj in se ti začne j**** za vse, ker spoznaš, da si že na dobri poti za psihiatrično obravnavo, sam kaj k pol spet pride ovulacija in gre ves proces jovo na novo.

Ko pa bo vaš trebušček rastel in mala pikica v njem, boste morda hvaležne za to izkušnjo, saj bo neplodnost izginila, ostala pa bo pridobljena notranja moč, ker kar doživljate tiste, ki upate že dalj časa ni lahko.

Snika, a lahko vprašam zakaj samoplačniško? Pri rešu si recimo na vrsti čez 3 tedne, ko pokličeš z napotnico.

Lepe delovno-dopustniške dni, posebne pozdrave pa pošiljam Littlesunuser posted image . Čutim, da ko boš pa ti rojevala, se bo pa tresla cela Štajerskauser posted image , pa seveda ne od bolečin, temveč od navijanja.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.7.2013 19:46:47   
snika
Jaz nevem kako teče ta postopek, a to samo pokličeš, sem mislila da ti mora G dati napotnico za naprej, samo moja je čudna...pa sem mislila da bo tako hitreje....

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.7.2013 12:57:19   
Anonimen

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.7.
user posted image Tippiuser posted image
zlatolasek
Snika

4.7.
user posted image april 8user posted image

5.7
*tedy*

7.7.
Sisley

10.7.
lolita83
CECA 1

11.7.
Neala
_tamika_

15.7.
ela23

20.7.
anonimna user posted image
inja27

21.7.
Netipa

23.7.
miiška
kyl24

25.7.
Radenska_

27.7.
Snika

x.7.
mamica deklicam
brioš
maj4
sončenk

SKUPAJ NAS JE : 22
user posted image NOSEČK: 2
ODSTOTEK: 9,52 %

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly, mamica deklicam, michelle1, CheryBlossom, Žabinčica, zlatolasek, Metuljčica 2013, anonimna user posted image

Evo sicer iz naslednje teme.. ampak mi je delanje teh seznamov lepo :).. Anonimnauser posted image ... pa hitro pridte v pričakujem AVGUSTA... to bi ziher roza mesec za vseee!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
26.7.2013 14:26:14   
*tedy*
po dolgem času se javljam z morja ( bolj slabo dela tale wi.fi)

ta mesec čakam še eno user posted image al pauser posted image , sem imela prvo 2.7 in sedaj upam da je ne bo v 30.7. , sicer pa se bom preselila med julijke...

mi uživamo na morju še 14 dni potem pa gremp malo v resnični svetuser posted image user posted image

držim pesti da vam vsem čimprej uspe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.7.2013 15:00:42   
Anonimen
rahlo špikanje spodi v trebuhu ... a bom optimist ... jaaa ... 3 dni pred testom sm pa lahko user posted image , itak pa po točno 3 letih bi bil že cajt ane? user posted image

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
26.7.2013 15:55:20   
oreh
Snika, če se prav spomnim tebi napiše napotnico G, tvojemu pa osebni zdravnik. Kakršnokoli G že imaš, ti mora po 1 letu poizkušanja dati napotnico. Tudi kasneje v neplodnostni amb. se moraš pogosto postaviti zase, tako da že sedaj kar pogumno. Pa saj mogoče napotnice sploh ne bosta unovčila, kar nekaj punc je bilo v zadnjih letih, da so zagledale +, ko so že imele pripravljeno napotnico, nekatere so potrebovale samo malo pomoči, če je pa kaj res narobe, so pa stručkoti in popravijo ter si s tem lahko korak bližje tako željenemu plusku. Res se ne splača odlašati, neplodnostna amb. ni nek bavbav, le novo upanje, da sedaj pa res bo, dobiš. No, meni je sedaj lažje tako govorit, ker sem z eno nogo že v porodni sobi, a se splača res čimprej iti po pomoč, je škoda vseh mesecev razočaranj, ko samo čakaš in upaš, tega je dovolj tudi že potem, ko se zdraviš. Pa srečno.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 417
28.7.2013 14:05:46   
inja27
kot veste bi mogla dobit m 20 pa je do danes se nsim,sem delala teste na dva dni od tkt baby check in first sign..nic..tako da nimm pojma kaj se mi zdj pomesal..na vsake tok se mi zazdi d bo m,sicr me ne boli nc in ne spika ampk sm tist filing v trebuhu...cudn mi je to k sm zmer mela rjave izcedke par dni pred m zdj pa se to ne..jutr se zadnji test delam potem pa ce ne dobim klicm gin..srecno vsem!!!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 418
28.7.2013 14:59:23   
*tedy*
tri dni pred M čisto rahla druga črtica user posted image user posted image user posted image .......čez nekaj dni ponovim test samo da mi ga dostavijo iz LJuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu inja27)
Neposredna povezava do sporočila: 419
28.7.2013 16:38:25   
Anonimen
inja ... jst sm mela 1.M po abraziji 1.1. in ko sem okol 2.2. delala test je bil - (mogla sm ga narest, ker se mi je vnel mehur in če bi bil + nebi smela primotrena dobit), po 5 dneh jemanja primotrena M še vedno ni blo, nardim test in je bil +. Tko da vse je možno. Jst sm mela kao pozno O in se je zato vse premaknilo. SREČNO

Tedy ... čestitke

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
28.7.2013 18:11:08   
Neala

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

tri dni pred M čisto rahla druga črtica user posted image user posted image user posted image .......čez nekaj dni ponovim test samo da mi ga dostavijo iz LJuser posted image user posted image user posted image

Juhu, tedy, reeeees???? Bravo, jaz mislim, da je to to. Sicer boš pa itak ponovila teste.... Držim, močno držim pesti, da črtica ostane in se še odebeli!! Naj ti bo res lepo letošnje morje!!

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.7.2013 19:38:53   
Katte
Čestitam!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 422
29.7.2013 10:03:10   
ela23
Tedy, čestitke! Želim ti lepo in brezskrno nosečnost. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 423
30.7.2013 13:05:41   
Anonimen
jst sm modra user posted image

(odgovor članu ela23)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
31.7.2013 12:03:58   
miiška
Tudi jaz v modro... user posted image

Tedy čestitke!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 16 [17] 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 16 [17] 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?