RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

ela23 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (23.7.2013 15:17:47)

Jooj, Brioš, tebe pa tile testi res hecajo![sm=smiley36.gif] Kaj ti pa preostane drugega, kot da še nekaj dni počakaš in ponoviš test ... Sliši se enostavno, samo vem, da ni![sm=jezicek.gif] V bodoče ti pa priporočam, da ne odlagaš čajnih vrečk na teste pa bo problem rešen. [sm=jezicek.gif]

Valencia -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (23.7.2013 20:07:54)

ojla punce...

eno čudno vprašanje in upam, da tokrat ne boste vse spregledale mojega posta....
5. dan [sm=hudicek1.gif] je v jajčniku vidno rumeno telesce....G pravi, da to ni nič hudega in da pač spremljamo
ali to pomeni, da sem imela O, tik pred [sm=hudicek1.gif] ali je to pač lutealna cista?

Je katera že bila v tej situaciji?

kyl24 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (24.7.2013 9:36:38)

oj!
Evo mene, M mi zamuja 1 dan, moram danes it po test...Nobenih znakov prihoda M-črvičenja in to...
Valencia, sicer nimam takih izkušenj, vendar mislim, da O ne more biti tik pred M?
Brioš, vseeno mislim, da ne piše zastonj, da ne glejmo rezultatov po preteku 10 minut...Pač itak, da so možne izjeme, tako da naredi še en test, da boš pomirjena....

No vam poročam danes, ko naredim test...

brioš -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (24.7.2013 10:36:56)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]ste me nasmejale punce...sem hotela samo zgodbo deliti z vami, drugače vem, da ta mesec sigurno ni uspelo. Verjemite mi, da črtic pa drugače ne gledam več. Sem včeraj ponovila test, po 10 min sem ga vrgla v smeti ( opa z nasmehom - tudi če je bila vidna samo belina ), pa tudi čaj sem si skuhala, vendar nisem več pogledala testa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Zdaj pa naj pride hitro, da potem letim na morje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

kyl24 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (24.7.2013 12:18:27)

Uživaj Brioš[sm=metulj.gif]

Sladkiš -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (24.7.2013 14:22:06)

Valencia, preberi si na tem forumu en podoben primer kot je tvoj, mogoče ti bo v pomoč.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,961949

Lep pozdrav ;)

Valencia -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (24.7.2013 19:30:55)

Hvala Sladkiš, da si se tako potrudila..it means a lot [sm=smiley9.gif]

ta post sem sicer že videla, ker sem obrnila cel net na glavo ampak nikjer ne najdem podobne situacije, da je skoraj pred koncem M vidno rumeno telesce...
noseča nisem (razen, če je test pred enim tednom zatajil) tako, da si jaz to razlagam kot da to telesce čaka na ovulacijo oz. posledično oploditev.
Imam prav?

ČE je bila katera na tem upam, da deli z mano/nami svoje izkušnje, če ne pa ....pustimo naravi, da gre svojo pot [sm=smiley1.gif]

Lp, tudi tebi Sladkiš [sm=pikapoka1.gif] in ostalim bejbikam [sm=smiley1.gif]

kyl24 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (25.7.2013 7:25:41)

Evo, mene lahko pobarvate v modro, prišla je M...[sm=smiley19.gif]

brioš -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (25.7.2013 9:29:48)

Tudi mene v modro...1 leto je mimo, gremo v 13m.

Radenska_ -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (25.7.2013 9:46:11)

Sožalje Brioš...
Pri nama pa teče 22 mesec.Ciklusov je bilo pa vsaj za polovico manj.
Avgust bom pomojem spustila, ker ne vem če bo sploh O..če je ne bo do 19. dneva si moram sprožit M.

snika -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (25.7.2013 13:33:05)

Živjo punce, jaz sem tudi modra...dobila [sm=hudicek1.gif] zadnji dan morja [sm=smiley13.gif], tudi pri meni je že 1 leto, joj upam da bo kmalu kaj uspelo, čene greva jeseni na samoplačniško na pregled....

Aja nimam več časa tok da bi urejala seznamček tako da upam, da bo katera druga. =)

oreh -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (25.7.2013 17:26:08)

Pozdravljene!
Vas redno berem in navijam za vsako, edino za pisanje si ne vzamem časa.
Vem kaj preživljate ob prihodu[sm=hudicek1.gif], a tudi ta nadloga bo nekoč spakirala in odšla. Prav pri vsaki bo tako, le da pri eni prej, pri drugi kasneje. Vsaki želim, da med tem čakanjem čimveč vlaga vase in v zvezo. Nikakor ne govorim o odklopu, ker mislim, da to ni možno, edino mogoče kako krajše obdobje, ko ne preneseš več vse žalosti in razočaranj in se ti začne j**** za vse, ker spoznaš, da si že na dobri poti za psihiatrično obravnavo, sam kaj k pol spet pride ovulacija in gre ves proces jovo na novo.

Ko pa bo vaš trebušček rastel in mala pikica v njem, boste morda hvaležne za to izkušnjo, saj bo neplodnost izginila, ostala pa bo pridobljena notranja moč, ker kar doživljate tiste, ki upate že dalj časa ni lahko.

Snika, a lahko vprašam zakaj samoplačniško? Pri rešu si recimo na vrsti čez 3 tedne, ko pokličeš z napotnico.

Lepe delovno-dopustniške dni, posebne pozdrave pa pošiljam Littlesun[sm=smiley2.gif]. Čutim, da ko boš pa ti rojevala, se bo pa tresla cela Štajerska[sm=smiley36.gif], pa seveda ne od bolečin, temveč od navijanja.

snika -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (25.7.2013 19:46:47)

Jaz nevem kako teče ta postopek, a to samo pokličeš, sem mislila da ti mora G dati napotnico za naprej, samo moja je čudna...pa sem mislila da bo tako hitreje....

Anonimen -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (26.7.2013 12:57:19)

[img]http://shrani.si/f/3U/HK/3rcG86cg/jinij.png[/img]

[sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif] PRIČAKUJEMO

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

1.7.
[sm=bravo.gif]Tippi[sm=bravo.gif]
zlatolasek
Snika

4.7.
[sm=bravo.gif]april 8[sm=bravo.gif]

5.7
*tedy*

7.7.
Sisley

10.7.
lolita83
CECA 1

11.7.
Neala
_tamika_

15.7.
ela23

20.7.
anonimna [sm=angel.gif]
inja27

21.7.
Netipa

23.7.
miiška
kyl24

25.7.
Radenska_

27.7.
Snika

x.7.
mamica deklicam
brioš
maj4
sončenk

SKUPAJ NAS JE : 22
[sm=nosecka.gif]NOSEČK: 2
ODSTOTEK: 9,52 %

[sm=bravo.gif]NAVIJAČICE[sm=bravo.gif]

Katte, LittleSun, Žabinčica, Witch, Penny, Sisley, Mišamašaa, Luckasmucka, niinii, curly, mamica deklicam, michelle1, CheryBlossom, Žabinčica, zlatolasek, Metuljčica 2013, anonimna [sm=angel.gif]

Evo sicer iz naslednje teme.. ampak mi je delanje teh seznamov lepo :).. Anonimna[sm=miska.gif] ... pa hitro pridte v pričakujem AVGUSTA... to bi ziher roza mesec za vseee!!![sm=bravo.gif]

*tedy* -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (26.7.2013 14:26:14)

po dolgem času se javljam z morja ( bolj slabo dela tale wi.fi)

ta mesec čakam še eno [sm=hudicek1.gif] al pa[sm=rozacrtici.gif], sem imela prvo 2.7 in sedaj upam da je ne bo v 30.7. , sicer pa se bom preselila med julijke...

mi uživamo na morju še 14 dni potem pa gremp malo v resnični svet[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

držim pesti da vam vsem čimprej uspe

Anonimen -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (26.7.2013 15:00:42)

rahlo špikanje spodi v trebuhu ... a bom optimist ... jaaa ... 3 dni pred testom sm pa lahko [sm=smiley1.gif], itak pa po točno 3 letih bi bil že cajt ane? [sm=smiley1.gif]

oreh -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (26.7.2013 15:55:20)

Snika, če se prav spomnim tebi napiše napotnico G, tvojemu pa osebni zdravnik. Kakršnokoli G že imaš, ti mora po 1 letu poizkušanja dati napotnico. Tudi kasneje v neplodnostni amb. se moraš pogosto postaviti zase, tako da že sedaj kar pogumno. Pa saj mogoče napotnice sploh ne bosta unovčila, kar nekaj punc je bilo v zadnjih letih, da so zagledale +, ko so že imele pripravljeno napotnico, nekatere so potrebovale samo malo pomoči, če je pa kaj res narobe, so pa stručkoti in popravijo ter si s tem lahko korak bližje tako željenemu plusku. Res se ne splača odlašati, neplodnostna amb. ni nek bavbav, le novo upanje, da sedaj pa res bo, dobiš. No, meni je sedaj lažje tako govorit, ker sem z eno nogo že v porodni sobi, a se splača res čimprej iti po pomoč, je škoda vseh mesecev razočaranj, ko samo čakaš in upaš, tega je dovolj tudi že potem, ko se zdraviš. Pa srečno.

inja27 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (28.7.2013 14:05:46)

kot veste bi mogla dobit m 20 pa je do danes se nsim,sem delala teste na dva dni od tkt baby check in first sign..nic..tako da nimm pojma kaj se mi zdj pomesal..na vsake tok se mi zazdi d bo m,sicr me ne boli nc in ne spika ampk sm tist filing v trebuhu...cudn mi je to k sm zmer mela rjave izcedke par dni pred m zdj pa se to ne..jutr se zadnji test delam potem pa ce ne dobim klicm gin..srecno vsem!!!

*tedy* -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (28.7.2013 14:59:23)

tri dni pred M čisto rahla druga črtica [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif].......čez nekaj dni ponovim test samo da mi ga dostavijo iz LJ[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (28.7.2013 16:38:25)

inja ... jst sm mela 1.M po abraziji 1.1. in ko sem okol 2.2. delala test je bil - (mogla sm ga narest, ker se mi je vnel mehur in če bi bil + nebi smela primotrena dobit), po 5 dneh jemanja primotrena M še vedno ni blo, nardim test in je bil +. Tko da vse je možno. Jst sm mela kao pozno O in se je zato vse premaknilo. SREČNO

Tedy ... čestitke

Neala -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (28.7.2013 18:11:08)

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

tri dni pred M čisto rahla druga črtica [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif].......čez nekaj dni ponovim test samo da mi ga dostavijo iz LJ[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Juhu, tedy, reeeees???? Bravo, jaz mislim, da je to to. Sicer boš pa itak ponovila teste.... Držim, močno držim pesti, da črtica ostane in se še odebeli!! Naj ti bo res lepo letošnje morje!!

Katte -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (28.7.2013 19:38:53)

Čestitam!

ela23 -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (29.7.2013 10:03:10)

Tedy, čestitke! Želim ti lepo in brezskrno nosečnost. [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (30.7.2013 13:05:41)

jst sm modra [sm=smiley13.gif]

miiška -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (31.7.2013 12:03:58)

Tudi jaz v modro... [sm=smiley13.gif]

Tedy čestitke!!!

Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 16 [17] 18   Naslednja stran >   >>