Neala -> RE: II pričakujemo JULIJA 2013 (21.7.2013 11:39:50)
|
Sem se morala še hitro malo tu oglasit, čeprav je julij zame že modro obarvan in sem že preseljena med avgustovke. Moram pokomentirat tole, ko včasih katera napiše, da je fajn ODKLOPIT. Hja, lahko je to rečt in mogoče celo včasih rata... Mogoče rata enkrat vmes med poskušanji, mogoče rata takrat, ko že malodane doživiš živčn zlom zaradi vsega in ti začne dobesedno dol viset in se razpi*** nad vsem in potem mogoče rata... Ampak vse to so hudi psihični napori. Odklopit?? Se ne da!! Evo, jaz nisem ravno prava za komentirat tule, ker meni je hčerka ratala v prvo, zdaj za drugega pa greva šele v drugi krog. Ampak vsaj 0,001% vas razumem, ker prvi mesec, ko ni ratalo, sem bila res razočarana in dejansko sem tudi sama od O dalje razmišljala samo o tem: ali sem noseča ali nisem. Potem, ko je priteklo, pa razočaranje. Trajalo je dan dva, sem se pobrala in evo, zdaj se spet O dnevi bližajo in spet razmišljam. Pa bognedaj, da bi prepustila kak O dan... In si moram samo mislit kako hudo mora bit vsem tistim, ki se tako dolgo trudite. Pridejo O dnevi in tudi ni vedno za seksat, ker pač niso pogoji, ni razpoloženje, je kateri odsoten itd. In v bistvu bi ravno takrat moral seksat kot na tekočem traku, izkoristit tisti teden vsak dan, da si ja ne bi očitala, da sem katerega prepustila in da nisem nardila vsega kar lahko. In kako je to seksat iz meseca v mesec z namenom, da narediš otroka in ne več iz neke spontanosti in iz čiste erotične želje. Tako, da tudi mene jezi tisto: daj odklopi! Ženska, ki se trudi mesece in leta... NE more odklopit. Nikoli zares ne čisto! Vedno, ko si nekaj zelo želimo, si želimo, da se to uresniči. Najsi bo do nov dom, avto, obleka, fotoaparat.... otrok... Ne moreš pozabit. Ampak nekak lahk za materialne stvari našparaš, ampak naredit otroka... to pa je ČUDEŽ!! Zato srčno vsem želim, da čimprej uspe. Pa tolažite se, da je dandanes medicina ČUDEŽ in zato vam bo vsem uspelo! Vem to!! Moja prijateljica je te dni sporočila, da je zanosila po drugem postopku zunajmaternične oploditve. Trudila sta se 5 let! Zato vem, da bo uspelo vsem vam!! Pa najsi bo po naravni ali "umetni" poti! Vse boste srečne nosečke! Objem za vse, ki se trudite [sm=smiley31.gif]. Pa lepo in sproščujočo nedeljo vsem !
|
|
|
|